מבצע השנה
sorry for the english
Onkyo TX-NR708 7.2 Channel Receiver w/ HDMI 1.4a Inputs & 3D Ready + Jamo S426HCS3 5-Piece
Speaker System $744 + Free Shipping
http://www.6ave.com/shop/product.aspx?s ... XNR708JAMO
...use mustop or usaddress ,usshops
Onkyo TX-NR708 7.2 Channel Receiver w/ HDMI 1.4a Inputs & 3D Ready + Jamo S426HCS3 5-Piece
Speaker System $744 + Free Shipping
http://www.6ave.com/shop/product.aspx?s ... XNR708JAMO
...use mustop or usaddress ,usshops
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אפשר לקנות את ה-708 באמאזון ב-$600 בלי "להתחתן" עם הסט הזה של JAMO...
אם רק הייתי יודע את זה לפני שהבאתי את ה-608 מלונדון ב-350 פאונד - נראה לי שה-708 היה שווה את ההפרש
אם רק הייתי יודע את זה לפני שהבאתי את ה-608 מלונדון ב-350 פאונד - נראה לי שה-708 היה שווה את ההפרש
600$, מחיר מצוייןepony כתב:אפשר לקנות את ה-708 באמאזון ב-$600 בלי "להתחתן" עם הסט הזה של JAMO...
אם רק הייתי יודע את זה לפני שהבאתי את ה-608 מלונדון ב-350 פאונד - נראה לי שה-708 היה שווה את ההפרש...
בארץ זה rip off..
חברה חברה, רגע רגע...
בואו נרחיב כאן קצת...
אני קורא כבר המון באתרכם (הנהדר יש לציין) אבל עכשיו אני מבולבל.
אם קיימת אופציה להזמנה מחו"ל במחירים אטרקטיביים, מה השאלה בכלל? איפה קאטצ'?
מצאתי באתר הנ"ל את הרסיבר: Pioneer VSX-1020-K 7.1-Channel 3-D Ready A/V Receiver
המחיר באתר הוא 355$ והמשלוח חינם, יש לי פייפאל כמובן וחבר שיקבל את החבילה עבורי בארה"ב.
לפי חישוב מהיר שעשיתי נראה שעלויות המשלוח והמיסים יביאו אותו למחיר 757$, זה הגיוני?
בארץ הוא יעלה כ5000 ש"ח לכל הפחות.
א. האם זה כל כך פשוט?
ב. האם אתם ממליצים על המגבר הנ"ל?
תודה רבה,
טל.
אני קורא כבר המון באתרכם (הנהדר יש לציין) אבל עכשיו אני מבולבל.
אם קיימת אופציה להזמנה מחו"ל במחירים אטרקטיביים, מה השאלה בכלל? איפה קאטצ'?
מצאתי באתר הנ"ל את הרסיבר: Pioneer VSX-1020-K 7.1-Channel 3-D Ready A/V Receiver
המחיר באתר הוא 355$ והמשלוח חינם, יש לי פייפאל כמובן וחבר שיקבל את החבילה עבורי בארה"ב.
לפי חישוב מהיר שעשיתי נראה שעלויות המשלוח והמיסים יביאו אותו למחיר 757$, זה הגיוני?
בארץ הוא יעלה כ5000 ש"ח לכל הפחות.
א. האם זה כל כך פשוט?
ב. האם אתם ממליצים על המגבר הנ"ל?
תודה רבה,
טל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני לא מבין למה אנשים רוצים לרכוש רסיברים אמריקאיים...
הגברה זה דבר שצריך ספק בריא ולהוסיף לרסיבר טרנספורמטור מאחורה יהרוג לו את כל היכולת למשוך זרם, שזה דם החיים שלו. זה פשוט רעיון רע.
בהגברה, חייבים לרכוש מגבר 220V.
הגברה זה דבר שצריך ספק בריא ולהוסיף לרסיבר טרנספורמטור מאחורה יהרוג לו את כל היכולת למשוך זרם, שזה דם החיים שלו. זה פשוט רעיון רע.
בהגברה, חייבים לרכוש מגבר 220V.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
oferlaor כתב:אני לא מבין למה אנשים רוצים לרכוש רסיברים אמריקאיים...
בהגברה, חייבים לרכוש מגבר 220V....
שנאי אוטוטרפו של נניח 1000W שמתאים ל 50\60 הרץ , בעלות של כ 550 ש"ח יאפשר לו למשוך אפילו עבור חברת החשמל
http://www.amperel.co.il/products/76497
שתי בעיות קיימות:
1.נוחות, כי צריך שנאי חיצוני והנ"ל לא קטן וגם כבד.
2.תחנות הרדיו לא יתאימו לארץ
חוץ מזה הייתי אומר קנה ותהנה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בטח שיהיו חנויות בארצנו רק המחירים יהיו שפויים יותר, סתם חומר למחשבהshapin כתב:המגבר הנ"ל מומלץ, אבל מה עם אחריות?
מה יהיה עם כולנו נזמין מחו"ל?, חנות אחת של התחביב הנהדר שלנו לא תהיה בארצנו...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כמה בזבוז זה טרנספורמטור כזה. מכשירים כאלה כבדים, מתחמים ורעשניים (זמזום מתמיד ומציק) וצריך לזכור ש 1000w זה לא משהו שהם יכולים לסחוב לאורך זמן. כמב בזבוז אנרגיה זה?
יש לי טרנספורמטור ענק שממיר ל 110v בבית. ה משהו שבחיים לא הייתי ממליץ לאנשים. אפילו נגני DVD שהיו לי פעם ב 110v ויתרתי עליהם. הרעש של הזמזום והנדנוד של רשת כפולה היו טרדה גדולה מדי.
השאלה שלי פשוטה למדי. כמה אנשים כאן בפועל הלכו על פיתרון כזה. ברור שזה חיסכון אבל לטענתי יאפשר יהיה לכל היותר לספור על יד אחת את אלה שהלכו על פיתרון כזה בפועל.
יש לי טרנספורמטור ענק שממיר ל 110v בבית. ה משהו שבחיים לא הייתי ממליץ לאנשים. אפילו נגני DVD שהיו לי פעם ב 110v ויתרתי עליהם. הרעש של הזמזום והנדנוד של רשת כפולה היו טרדה גדולה מדי.
השאלה שלי פשוטה למדי. כמה אנשים כאן בפועל הלכו על פיתרון כזה. ברור שזה חיסכון אבל לטענתי יאפשר יהיה לכל היותר לספור על יד אחת את אלה שהלכו על פיתרון כזה בפועל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ברור שלא לכן אנחנו צריכים לדאוג שהמכירות ירדו ביותר מכמה עשרות ואז נראה מה יקרה . ברגע שאנשים חוששים להתעסק עם רכישה בחו"ל ויש בזה סיכון אני לא אומר שהכל ורוד אבל כשמדובר על הפרשים גדולים ,של כמה אלפי שקלים ,מדובר על סיכון מחושב והגיוני.shapin כתב:אתה באמת חושב שאם המכירות שלהם ירדו בכמה עשרות אחוזים, אז המחירים יהיו שפויים יותר?, אתה טועה....
לא יתכן שרסיבר שנמכר בארה"ב בכ 1500$ ימכר פה בכ 20000 ש"ח מחיר מחירון ולאלו שמקושרים יעשו טובה וימכרו להם בכ 14-15K ש"ח(כשאתה מבא אותו לפה בכ 8500 ש"ח אצלך בבית) ולא מענין אותי שהיבואן בארץ מביא מהספק מאירופה ולא מהספק האמריקאי. על הפרשים כאלו אין מחילה לטעמי, פשוט לא קונים בארץ .
istarmini כתב:ברור שלא לכן אנחנו צריכים לדאוג שהמכירות ירדו ביותר מכמה עשרות ואז נראה מה יקרה . ברגע שאנשים חוששים להתעסק עם רכישה בחו"ל ויש בזה סיכון אני לא אומר שהכל ורוד אבל כשמדובר על הפרשים גדולים ,של כמה אלפי שקלים ,מדובר על סיכון מחושב והגיוני.shapin כתב:אתה באמת חושב שאם המכירות שלהם ירדו בכמה עשרות אחוזים, אז המחירים יהיו שפויים יותר?, אתה טועה....
לא יתכן שרסיבר שנמכר בארה"ב בכ 1500$ ימכר פה בכ 20000 ש"ח מחיר מחירון ולאלו שמקושרים יעשו טובה וימכרו להם בכ 14-15K ש"ח(כשאתה מבא אותו לפה בכ 8500 ש"ח אצלך בבית) ולא מענין אותי שהיבואן בארץ מביא מהספק מאירופה ולא מהספק האמריקאי. על הפרשים כאלו אין מחילה לטעמי, פשוט לא קונים בארץ ....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא מכיר את בעיית הזמזומים שאתה מדבר. בזמנו היו לי פאורים של CARVER ,שהבאתי מארה"ב, עבדו עם שנאי גדול והכל היה אחלה.oferlaor כתב:כמה בזבוז זה טרנספורמטור כזה. מכשירים כאלה כבדים, מתחמים ורעשניים (זמזום מתמיד ומציק) וצריך לזכור ש 1000w זה לא משהו שהם יכולים לסחוב לאורך זמן. כמב בזבוז אנרגיה זה?
השאלה שלי פשוטה למדי. כמה אנשים כאן בפועל הלכו על פיתרון כזה. ברור שזה חיסכון אבל לטענתי יאפשר יהיה לכל היותר לספור על יד אחת את אלה שהלכו על פיתרון כזה בפועל....
בתשובה לשאלתך כמובן שלא הרבה הלכו /הולכים על אפציה חו"ל וזה מובן. כמו שכבר כתבתי, יש סיכון אבל כל עוד מדובר בהפרש גדול הסיכון מתגמד.
מזכיר לי קצת את ייבוא הרכבים, שתי חברים שלי קנו את אותו הרכב בהפרש של חודשיים, הראשון קנה מחברת קמור ב910,000 ש"ח (אחרי הנחה גדולה), והשני קנה דרך ייבוא ב520,000 ש"ח.
אין הרבה מה לעשות בנושא, אני תמיד מעדיף לקנות משהו דרך חנות/בנאדם מקצועי/ת מאחורי המכירה ולא מסך מחשב.
אני לא מוכן לקנות רסיבר תקול ואז לשלוח אותו עוד הפעם מעבר לים בשביל תיקון.
אם אנשים באמת אוהבים את התחום, הם לא יתנו לו לגסוס, גם ככה לקח הרבה זמן שאנשים ירימו את הכפפה ויפתחו חנויות עם קצת ציוד קצה.
אין הרבה מה לעשות בנושא, אני תמיד מעדיף לקנות משהו דרך חנות/בנאדם מקצועי/ת מאחורי המכירה ולא מסך מחשב.
אם אנשים באמת אוהבים את התחום, הם לא יתנו לו לגסוס, גם ככה לקח הרבה זמן שאנשים ירימו את הכפפה ויפתחו חנויות עם קצת ציוד קצה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תראה ידידי לא מדובר פה באנשים מהסוג ש 400000 ש"ח הפרש לא מספיק על מנת לשכנע אותם לרכוש בחו"ל.את אלו אני מבין ומצדיק . יש כסף? יש, אז למה להתעסק בקטנותshapin כתב:מזכיר לי קצת את ייבוא הרכבים, שתי חברים שלי קנו את אותו הרכב בהפרש של חודשיים, הראשון קנה מחברת קמור ב910,000 ש"ח (אחרי הנחה גדולה), והשני קנה דרך ייבוא ב520,000 ש"ח.
אם אנשים באמת אוהבים את התחום, הם לא יתנו לו לגסוס, גם ככה לקח הרבה זמן שאנשים ירימו את הכפפה ויפתחו חנויות עם קצת ציוד קצה....
המצחיק הוא שבמקרה של תקלה אתה מקבל לעיתים קרובות שרות טוב יותר מחו"ל מאשר מהיבואן ,שנמצא מתחת לאף.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה צודק יותר טוב לרכוש אותו פה ב 40000 ש"ח במקום לשלוח לחו"ל (הסיכוי שתצטרך לשלוח לחו"ל הוא אפסי, כי מדובר במכשירים מאוד אמינים. בנוסף ,אני אגלה לך סוד, ניתן בתוספת של כ 50$ לבקש מהדילר בחו"ל לפתוח את המכשיר לחבר לחשמל ולראות שהוא תקין)ב UPS עם ביטוח ב 250$ .shapin כתב:אני אישית הייתי מפחד לשלוח רסיבר של 5000$ במשלוח לארה"ב....
שיהיה לך בהצלחה ברכישות בארץ. ללא ספק בזכותך היבואנים הגדולים פה חיים טוב.
בזכותי ובזכות עוד הרבה אנשים, אבל תכלס אי אפשר להתלונן על המחירים הגבוהים ובו בזמן ללכת לקנות מחו"ל, ברגע שאותו מוכר ימכור 100 רסיברים בחודש אז המחירים ירדו והמתח של הרווחים שלו יישאר זהה, אם אני ואתה וכל מי שבעצם מוכן להשקיע מחירים גבוהים על רסיברים יקנה בחו"ל, אתה תמשיך לראות פה את אותם המחירים.
ISTARMINI, צודק בהחלט
ISTARMINI, צודק בהחלט
נערך לאחרונה על ידי shapin ב 07/02/2011 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.