מבצע השנה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
hyudale פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

sorry for the english

Onkyo TX-NR708 7.2 Channel Receiver w/ HDMI 1.4a Inputs & 3D Ready + Jamo S426HCS3 5-Piece
Speaker System $744 + Free Shipping

http://www.6ave.com/shop/product.aspx?s ... XNR708JAMO

...use mustop or usaddress ,usshops

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

אפשר לקנות את ה-708 באמאזון ב-$600 בלי "להתחתן" עם הסט הזה של JAMO...

אם רק הייתי יודע את זה לפני שהבאתי את ה-608 מלונדון ב-350 פאונד - נראה לי שה-708 היה שווה את ההפרש :?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #3 

epony כתב:אפשר לקנות את ה-708 באמאזון ב-$600 בלי "להתחתן" עם הסט הזה של JAMO...

אם רק הייתי יודע את זה לפני שהבאתי את ה-608 מלונדון ב-350 פאונד - נראה לי שה-708 היה שווה את ההפרש :?
...
600$, מחיר מצויין (Y) (Y)

בארץ זה rip off..

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

אבל המשלוח על הרמקולים "יקרע" אותנו במחיר, ככה שזה לא ייצא כזה משתלם, עדיף לקנות את הרסיבר לבד, ורמקולים בארץ אם כבר.

TalTool
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

חברה חברה, רגע רגע...

שליחה #5 

בואו נרחיב כאן קצת...
אני קורא כבר המון באתרכם (הנהדר יש לציין) אבל עכשיו אני מבולבל.
אם קיימת אופציה להזמנה מחו"ל במחירים אטרקטיביים, מה השאלה בכלל? איפה קאטצ'?

מצאתי באתר הנ"ל את הרסיבר: Pioneer VSX-1020-K 7.1-Channel 3-D Ready A/V Receiver
המחיר באתר הוא 355$ והמשלוח חינם, יש לי פייפאל כמובן וחבר שיקבל את החבילה עבורי בארה"ב.
לפי חישוב מהיר שעשיתי נראה שעלויות המשלוח והמיסים יביאו אותו למחיר 757$, זה הגיוני?
בארץ הוא יעלה כ5000 ש"ח לכל הפחות.

א. האם זה כל כך פשוט?
ב. האם אתם ממליצים על המגבר הנ"ל?

תודה רבה,

טל.

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

המגבר הנ"ל מומלץ, אבל מה עם אחריות?

מה יהיה עם כולנו נזמין מחו"ל?, חנות אחת של התחביב הנהדר שלנו לא תהיה בארצנו :(

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #7 

אני לא מבין למה אנשים רוצים לרכוש רסיברים אמריקאיים...

הגברה זה דבר שצריך ספק בריא ולהוסיף לרסיבר טרנספורמטור מאחורה יהרוג לו את כל היכולת למשוך זרם, שזה דם החיים שלו. זה פשוט רעיון רע.

בהגברה, חייבים לרכוש מגבר 220V.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #8 

oferlaor כתב:אני לא מבין למה אנשים רוצים לרכוש רסיברים אמריקאיים...

הגברה זה דבר שצריך ספק בריא ולהוסיף לרסיבר טרנספורמטור מאחורה יהרוג לו את כל היכולת למשוך זרם, שזה דם החיים שלו. זה פשוט רעיון רע.

בהגברה, חייבים לרכוש מגבר 220V.
...
:roll: :roll: 8O 8O

שנאי אוטוטרפו של נניח 1000W שמתאים ל 50\60 הרץ , בעלות של כ 550 ש"ח יאפשר לו למשוך אפילו עבור חברת החשמל :lol:

http://www.amperel.co.il/products/76497

שתי בעיות קיימות:
1.נוחות, כי צריך שנאי חיצוני והנ"ל לא קטן וגם כבד.
2.תחנות הרדיו לא יתאימו לארץ

חוץ מזה הייתי אומר קנה ותהנה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

shapin כתב:המגבר הנ"ל מומלץ, אבל מה עם אחריות?

מה יהיה עם כולנו נזמין מחו"ל?, חנות אחת של התחביב הנהדר שלנו לא תהיה בארצנו :(
...
בטח שיהיו חנויות בארצנו רק המחירים יהיו שפויים יותר, סתם חומר למחשבה :)

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

אתה באמת חושב שאם המכירות שלהם ירדו בכמה עשרות אחוזים, אז המחירים יהיו שפויים יותר?, אתה טועה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #11 

כמה בזבוז זה טרנספורמטור כזה. מכשירים כאלה כבדים, מתחמים ורעשניים (זמזום מתמיד ומציק) וצריך לזכור ש 1000w זה לא משהו שהם יכולים לסחוב לאורך זמן. כמב בזבוז אנרגיה זה?

יש לי טרנספורמטור ענק שממיר ל 110v בבית. ה משהו שבחיים לא הייתי ממליץ לאנשים. אפילו נגני DVD שהיו לי פעם ב 110v ויתרתי עליהם. הרעש של הזמזום והנדנוד של רשת כפולה היו טרדה גדולה מדי.

השאלה שלי פשוטה למדי. כמה אנשים כאן בפועל הלכו על פיתרון כזה. ברור שזה חיסכון אבל לטענתי יאפשר יהיה לכל היותר לספור על יד אחת את אלה שהלכו על פיתרון כזה בפועל.

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

השאלה אם השנאי הזה בריא בדיוק כמו מכשיר 220V ברשת הביתית ?!

חוץ מזה עופר, אתה הבטחת תצלום של הCHEESE HAT, לא כולנו חברים שלך בפייסבוק :twisted: .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #13 

shapin כתב:אתה באמת חושב שאם המכירות שלהם ירדו בכמה עשרות אחוזים, אז המחירים יהיו שפויים יותר?, אתה טועה.
...
ברור שלא לכן אנחנו צריכים לדאוג שהמכירות ירדו ביותר מכמה עשרות ואז נראה מה יקרה . ברגע שאנשים חוששים להתעסק עם רכישה בחו"ל ויש בזה סיכון אני לא אומר שהכל ורוד אבל כשמדובר על הפרשים גדולים ,של כמה אלפי שקלים ,מדובר על סיכון מחושב והגיוני.

לא יתכן שרסיבר שנמכר בארה"ב בכ 1500$ ימכר פה בכ 20000 ש"ח מחיר מחירון ולאלו שמקושרים יעשו טובה וימכרו להם בכ 14-15K ש"ח(כשאתה מבא אותו לפה בכ 8500 ש"ח אצלך בבית) ולא מענין אותי שהיבואן בארץ מביא מהספק מאירופה ולא מהספק האמריקאי. על הפרשים כאלו אין מחילה לטעמי, פשוט לא קונים בארץ .

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #14 

istarmini כתב:
shapin כתב:אתה באמת חושב שאם המכירות שלהם ירדו בכמה עשרות אחוזים, אז המחירים יהיו שפויים יותר?, אתה טועה.
...
ברור שלא לכן אנחנו צריכים לדאוג שהמכירות ירדו ביותר מכמה עשרות ואז נראה מה יקרה . ברגע שאנשים חוששים להתעסק עם רכישה בחו"ל ויש בזה סיכון אני לא אומר שהכל ורוד אבל כשמדובר על הפרשים גדולים ,של כמה אלפי שקלים ,מדובר על סיכון מחושב והגיוני.

לא יתכן שרסיבר שנמכר בארה"ב בכ 1500$ ימכר פה בכ 20000 ש"ח מחיר מחירון ולאלו שמקושרים יעשו טובה וימכרו להם בכ 14-15K ש"ח(כשאתה מבא אותו לפה בכ 8500 ש"ח אצלך בבית) ולא מענין אותי שהיבואן בארץ מביא מהספק מאירופה ולא מהספק האמריקאי. על הפרשים כאלו אין מחילה לטעמי, פשוט לא קונים בארץ .
...
(Y)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #15 

oferlaor כתב:כמה בזבוז זה טרנספורמטור כזה. מכשירים כאלה כבדים, מתחמים ורעשניים (זמזום מתמיד ומציק) וצריך לזכור ש 1000w זה לא משהו שהם יכולים לסחוב לאורך זמן. כמב בזבוז אנרגיה זה?

יש לי טרנספורמטור ענק שממיר ל 110v בבית. ה משהו שבחיים לא הייתי ממליץ לאנשים. אפילו נגני DVD שהיו לי פעם ב 110v ויתרתי עליהם. הרעש של הזמזום והנדנוד של רשת כפולה היו טרדה גדולה מדי.

השאלה שלי פשוטה למדי. כמה אנשים כאן בפועל הלכו על פיתרון כזה. ברור שזה חיסכון אבל לטענתי יאפשר יהיה לכל היותר לספור על יד אחת את אלה שהלכו על פיתרון כזה בפועל.
...
לא מכיר את בעיית הזמזומים שאתה מדבר. בזמנו היו לי פאורים של CARVER ,שהבאתי מארה"ב, עבדו עם שנאי גדול והכל היה אחלה.

בתשובה לשאלתך כמובן שלא הרבה הלכו /הולכים על אפציה חו"ל וזה מובן. כמו שכבר כתבתי, יש סיכון אבל כל עוד מדובר בהפרש גדול הסיכון מתגמד.

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

מזכיר לי קצת את ייבוא הרכבים, שתי חברים שלי קנו את אותו הרכב בהפרש של חודשיים, הראשון קנה מחברת קמור ב910,000 ש"ח (אחרי הנחה גדולה), והשני קנה דרך ייבוא ב520,000 ש"ח.

אין הרבה מה לעשות בנושא, אני תמיד מעדיף לקנות משהו דרך חנות/בנאדם מקצועי/ת מאחורי המכירה ולא מסך מחשב.
אני לא מוכן לקנות רסיבר תקול ואז לשלוח אותו עוד הפעם מעבר לים בשביל תיקון.
אם אנשים באמת אוהבים את התחום, הם לא יתנו לו לגסוס, גם ככה לקח הרבה זמן שאנשים ירימו את הכפפה ויפתחו חנויות עם קצת ציוד קצה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #17 

shapin כתב:מזכיר לי קצת את ייבוא הרכבים, שתי חברים שלי קנו את אותו הרכב בהפרש של חודשיים, הראשון קנה מחברת קמור ב910,000 ש"ח (אחרי הנחה גדולה), והשני קנה דרך ייבוא ב520,000 ש"ח.

אין הרבה מה לעשות בנושא, אני תמיד מעדיף לקנות משהו דרך חנות/בנאדם מקצועי/ת מאחורי המכירה ולא מסך מחשב.
אני לא מוכן לקנות רסיבר תקול ואז לשלוח אותו עוד הפעם מעבר לים בשביל תיקון.
אם אנשים באמת אוהבים את התחום, הם לא יתנו לו לגסוס, גם ככה לקח הרבה זמן שאנשים ירימו את הכפפה ויפתחו חנויות עם קצת ציוד קצה.
...
תראה ידידי לא מדובר פה באנשים מהסוג ש 400000 ש"ח הפרש לא מספיק על מנת לשכנע אותם לרכוש בחו"ל.את אלו אני מבין ומצדיק . יש כסף? יש, אז למה להתעסק בקטנות :lol:
המצחיק הוא שבמקרה של תקלה אתה מקבל לעיתים קרובות שרות טוב יותר מחו"ל מאשר מהיבואן ,שנמצא מתחת לאף.

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

אני אישית הייתי מפחד לשלוח רסיבר של 5000$ במשלוח לארה"ב.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #19 

shapin כתב:אני אישית הייתי מפחד לשלוח רסיבר של 5000$ במשלוח לארה"ב.
...
אתה צודק יותר טוב לרכוש אותו פה ב 40000 ש"ח במקום לשלוח לחו"ל (הסיכוי שתצטרך לשלוח לחו"ל הוא אפסי, כי מדובר במכשירים מאוד אמינים. בנוסף ,אני אגלה לך סוד, ניתן בתוספת של כ 50$ לבקש מהדילר בחו"ל לפתוח את המכשיר לחבר לחשמל ולראות שהוא תקין)ב UPS עם ביטוח ב 250$ . :lol: :lol:

שיהיה לך בהצלחה ברכישות בארץ. ללא ספק בזכותך היבואנים הגדולים פה חיים טוב.

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

בזכותי ובזכות עוד הרבה אנשים, אבל תכלס אי אפשר להתלונן על המחירים הגבוהים ובו בזמן ללכת לקנות מחו"ל, ברגע שאותו מוכר ימכור 100 רסיברים בחודש אז המחירים ירדו והמתח של הרווחים שלו יישאר זהה, אם אני ואתה וכל מי שבעצם מוכן להשקיע מחירים גבוהים על רסיברים יקנה בחו"ל, אתה תמשיך לראות פה את אותם המחירים.

ISTARMINI, צודק בהחלט :wink:
נערך לאחרונה על ידי shapin ב 07/02/2011 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”