שלום לכולם, איפה משדרים תמונה איכותית יותר לצפייה בסרטים בHOT או בYES?
אני רוצה לדעת לאחר קניית טלויזיה טובה+מערכת קולנוע ביתית האם כדאי לי להישאר בHOT או לעבור לYES מבחינת איכות הצפייה והשמע ושידור אייכותי יותר. תודה.
איכות סרטים בHOT או בYES
-
shahar63
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- sonego78
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
לפי דעתי רק yes איכות יותר טובה בהרבה מ הוט !!
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
אני יכול רק לומר שבהוט (עם מסך פלאזמה וממיר HD בחיבור HDMI) חלק מערוצי ה- SD נראים בסדר גמור עד מצויין (ערוצי סרטים מסויימים, ערוץ 2), וחלק פשוט נראים זוועה...
אבל זה תלוי בערוץ ובתוכן המשודר - לא חושב שאפשר לעשות הכללה.
לגבי yes - לא יצא לי להשוות איכויות באותם תנאים (ממיר HD, מסך וכו'), אבל יש ל- "יס" בעיות אחרות כמו הפרעות קליטה והשפעות של מזג האוויר מידי פעם.
לגבי yes - לא יצא לי להשוות איכויות באותם תנאים (ממיר HD, מסך וכו'), אבל יש ל- "יס" בעיות אחרות כמו הפרעות קליטה והשפעות של מזג האוויר מידי פעם.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
קוראים לזה בעיות תשתית, לא בעיות שגורמות לאיכות להיות פחות טובה, בבקשה תבדיל.Lee כתב:אני יכול רק לומר שבהוט (עם מסך פלאזמה וממיר HD בחיבור HDMI) חלק מערוצי ה- SD נראים בסדר גמור עד מצויין (ערוצי סרטים מסויימים, ערוץ 2), וחלק פשוט נראים זוועה...
לגבי yes - לא יצא לי להשוות איכויות באותם תנאים (ממיר HD, מסך וכו'), אבל יש ל- "יס" בעיות אחרות כמו הפרעות קליטה והשפעות של מזג האוויר מידי פעם....
yes משדרת סרטים בביטרייט יותר גבוה משל HOT מהסיבה הברורה שכחצי מהסרטים כבר משודרים במסך רחב וזה דורש את זה.
לא יודע מה המצב בHOT, אבל אם אתה מחפש סרטי HD רבים כמו מרבית "ערוצי הסרטים" (שלפי טענה שלי שבקושי מכילים סרטים) אין, ל-yes יש שני ערוצי סרטים HD פנימיים באיכות מהממת, השוויתי ריפ של 1080p bluray לעומת סרט HD של יס, ההבדלים היחידים שמצאתי זה מעט חדות בשידורים של yes.
ב-HOT משדרים אגב את הסרטים ב-720p אגב.
- shlomiik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 179
בקיצור ביס האיכות טובה יותרUserName כתב:קוראים לזה בעיות תשתית, לא בעיות שגורמות לאיכות להיות פחות טובה, בבקשה תבדיל.Lee כתב:אני יכול רק לומר שבהוט (עם מסך פלאזמה וממיר HD בחיבור HDMI) חלק מערוצי ה- SD נראים בסדר גמור עד מצויין (ערוצי סרטים מסויימים, ערוץ 2), וחלק פשוט נראים זוועה...
לגבי yes - לא יצא לי להשוות איכויות באותם תנאים (ממיר HD, מסך וכו'), אבל יש ל- "יס" בעיות אחרות כמו הפרעות קליטה והשפעות של מזג האוויר מידי פעם....
yes משדרת סרטים בביטרייט יותר גבוה משל HOT מהסיבה הברורה שכחצי מהסרטים כבר משודרים במסך רחב וזה דורש את זה.
לא יודע מה המצב בHOT, אבל אם אתה מחפש סרטי HD רבים כמו מרבית "ערוצי הסרטים" (שלפי טענה שלי שבקושי מכילים סרטים) אין, ל-yes יש שני ערוצי סרטים HD פנימיים באיכות מהממת, השוויתי ריפ של 1080p bluray לעומת סרט HD של יס, ההבדלים היחידים שמצאתי זה מעט חדות בשידורים של yes.
ב-HOT משדרים אגב את הסרטים ב-720p אגב....
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
שים לב שהשוויתי בין yes לבלוריי, לא HOT לבלוריי, אם אני לא טועה, ביקורת שנכתבה כאן בHOME THEATER על הוט HD מביעה כמעט את אותה דעה.shlomiik כתב:בקיצור ביס האיכות טובה יותרUserName כתב:קוראים לזה בעיות תשתית, לא בעיות שגורמות לאיכות להיות פחות טובה, בבקשה תבדיל.Lee כתב:אני יכול רק לומר שבהוט (עם מסך פלאזמה וממיר HD בחיבור HDMI) חלק מערוצי ה- SD נראים בסדר גמור עד מצויין (ערוצי סרטים מסויימים, ערוץ 2), וחלק פשוט נראים זוועה...
ב-HOT משדרים אגב את הסרטים ב-720p אגב.......