2011: כיצד אתם מזינים את התוכן ל HTPC\סטרימר?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
נא פרטו כיצד אתם מזינים את התוכן לסטרימר \ HTPC.
במידה וקיימות מספר אופציות אשר מתאימות לכם, ביחרו באופציה אשר אתם עושים בה את רוב השימוש. במידה וחסרה אופציה שאתם חושבים שמתאימה, נא ליידע אותי בפרטי ואני אוסיף אותה.
הסקר הינו אנונימי.
הנה תוצאות הסקר הדומה שנערך לפני שלוש שנים: 2008: כיצד אתם מזינים את התוכן ל HTPC\מזרימדיה?
[img2=550x233]http://www.hometheater.co.il/images/art ... ayer/3.jpg[/img2]
במידה וקיימות מספר אופציות אשר מתאימות לכם, ביחרו באופציה אשר אתם עושים בה את רוב השימוש. במידה וחסרה אופציה שאתם חושבים שמתאימה, נא ליידע אותי בפרטי ואני אוסיף אותה.
הסקר הינו אנונימי.
הנה תוצאות הסקר הדומה שנערך לפני שלוש שנים: 2008: כיצד אתם מזינים את התוכן ל HTPC\מזרימדיה?
[img2=550x233]http://www.hometheater.co.il/images/art ... ayer/3.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 02/05/2011 15:31, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בהנחה שמדובר על הנגינה עצמה של התוכן, הייתי מוסיף:
1. מכונן פנימי בסטרימר/HTPC.
2. לא יודע אם זה שונה מהאופציה הראשונה (רשת חוטית), אבל יש כאלה המשלבים, כמוני: ה-HTPC בסלון הוא גם מרכז האיחסון של כל התוכן, ויש עוד HTPC/סטרימר בחדר השינה שמנגן את התכנים ממנו דרך רשת חוטית.
1. מכונן פנימי בסטרימר/HTPC.
2. לא יודע אם זה שונה מהאופציה הראשונה (רשת חוטית), אבל יש כאלה המשלבים, כמוני: ה-HTPC בסלון הוא גם מרכז האיחסון של כל התוכן, ויש עוד HTPC/סטרימר בחדר השינה שמנגן את התכנים ממנו דרך רשת חוטית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
חוטי 100MBIT יש רשת אלחוטית אם אני עצלן ורוצה סטרים לאייפון וכד'.
אבל הHTPCים עם חוט.
אבל הHTPCים עם חוט.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
חוטי מה-NAS על גבי רשת 1GBIT - קניתי קצת ציוד לשדרג את הקו מהשרת ל-3GBIT אבל אני מתעצל לבצע את ההרכבה וההגדרה (כבר 4 חודשים זה נגרר). 
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה משתמש גם ב-switch אופטי? אם כן - איזה דגם? אני מזמן רוצה להחליף כבלי הרשת לסיבים, רק לא יודע מה עושים עם switch, הרי חסר טעם להמיר אופטי ל-100 מס"ש בכניסה ל-switchharari כתב:2Gbps ע"ג רשת אופטית MultiMode בעזרת שני כרטיסי fibre Channel - חיבור ישיר לHTPC.
works like a charm!
...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מי אמר שמדובר במחשב/כונן אחד?harari כתב:לא רלוונטי, המהירות של דיסק קשיח יחיד לא מגיעה למהירות כזו, אתה לא מנצל את מלוא רוחב הפס.Nunatak כתב:zovirax,
אם מעבירים כמות גדולה של תכנים גם ברשת קווית זה יכול לקחת הרבה זמן.......
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
בד"כ בHTPC שצריך להיות שקט וקטן מימדים לא יהיו מערכי דיסקים שיניבו ביצועים שמצדיקים את זה.Nunatak כתב:מי אמר שמדובר במחשב/כונן אחד?harari כתב:לא רלוונטי, המהירות של דיסק קשיח יחיד לא מגיעה למהירות כזו, אתה לא מנצל את מלוא רוחב הפס.Nunatak כתב:zovirax,
אם מעבירים כמות גדולה של תכנים גם ברשת קווית זה יכול לקחת הרבה זמן..........
כדי להעביר מידע במהירות מסויימת שני הצדדים צריכים לתמוך במהירות הזו, אם בצד אחד יש מערכת קסמים שיודעת לקרוא במהירות אינסופית ובצד השני דיסק הכותב במהירות מוגבלת - השני הוא שיקבע את המהירות.
*תמיד יש יוצאים מן הכלל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני דווקא חשבתי לחבר שני סטרימרים ומחשב. הבעיה רק שאני לא יודע האם ניתן להוסיף לטרימר איזהשהו כרטיס אופטי בכלל... שימוש בממיר יוריד את כל המהירות בחזרה ל-100 מס"ש...harari כתב:לא. ללא מתג, חיבור ישיר בין שני מחשבים.
קח בחשבון גם שאתה צריך למצוא פתרון יצירתי להסתרה של הכבלים כי הם מזעזעים - צהוב או כתום (תלוי בסוג)...
לגבי שאלה "למה דווקא אופטי", יש לי עוד תשובה, חוץ מזה שזה מגניב, גם הכבלים יותר גמישים מכבלי רשת
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
יש ממירים של 1Gb.
יש מתגים משולבים RJ45 וGBIC.
יש כבלים דקים יותר ופחות, מה שכן הם עדינים ולא כדאי לקפל אותם קיפול חד וגס.
שני ייתרונות גדולים מאוד לאופטי לעומת נחושת הם חוסר הרגישות להפרגות ומרחק הפרישה המקסימלי הגדול הרבה יותר (פחות רלוונטי לבית).
יש מתגים משולבים RJ45 וGBIC.
יש כבלים דקים יותר ופחות, מה שכן הם עדינים ולא כדאי לקפל אותם קיפול חד וגס.
שני ייתרונות גדולים מאוד לאופטי לעומת נחושת הם חוסר הרגישות להפרגות ומרחק הפרישה המקסימלי הגדול הרבה יותר (פחות רלוונטי לבית).