עזרה בבחירת מכשיר פלזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
טליטלי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני חושבת לרכוש מכשיר פלזמה לסלון, מרחק צפייה של 4 מטר,
לא נראה לי שתהיה בעיה של השתקפויות כי אנחנו צופים בסביבה יחסית חשוכה.
תקציב מוגבל, של עד כ 5000 ש"ח.
המכשיר מיועד בעיקר לצפייה בסרטים דרך חיבור למחשב. כמו כן, לעיתים אנחנו מחברים למחשב ממיר (בחיבור USB) וכך צופים בערוצי טלוויזיה שונים דרך המחשב (ומחברים את המחשב לטלוויזיה).
כרגע אני מתלבטת בין פנסוניק U20 ו-X20, שתיהן בגודל 46". אשמח לשמוע האם ההבדל ביניהן שווה כ900 ש"ח, ואיך הוא יתבטא בחווית הצפייה. ובכלל, אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות, אזהרות וכו'.
תודה רבה!

vitalogy1984
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אני גם התעניינתי לגבי 2 הטלויזיות הנ"ל ולבסוף רכשתי את ה U-20.
רבים ימליצו לך על הסמסונג c550 שהיא 50 אינצ' ופחות או יותר עולה כמו ה-U20 46.

משום מה ה-U20 לא הייתה חביבה פה במיוחד על חברי הפורום. לדעתי, טלוויזיה מאד טובה שנותנת תמורה טובה בקבוצת המחיר שלה. ההבדל העיקרי מדגם ה-X הוא שה-U היא FHD בעוד שה-X היא HDR.

ראוי לציין שישנה בעיית השתקפות עם הטלוויזיה בעיקר כשהיא מציגה תוכן כהה. אולם, כשבחנתי טלוויזיות נוספות בחנויות וביניהן ה C-550 נוכחתי לדעת שזה פחות או יותר אותה ההשתקפות.

בשורה התחתונה, קניתי פנסוניק בגלל האחריות 5 שנים ובגלל המותג המצטיין באמינות שלו (יש להורים שלי פקס שלהם כבר 20 שנה והוא עדיין עובד :) )

מקווה שעזר...

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #3 

vitalogy1984 כתב:אני גם התעניינתי לגבי 2 הטלויזיות הנ"ל ולבסוף רכשתי את ה U-20.
רבים ימליצו לך על הסמסונג c550 שהיא 50 אינצ' ופחות או יותר עולה כמו ה-U20 46.

משום מה ה-U20 לא הייתה חביבה פה במיוחד על חברי הפורום. לדעתי, טלוויזיה מאד טובה שנותנת תמורה טובה בקבוצת המחיר שלה. ההבדל העיקרי מדגם ה-X הוא שה-U היא FHD בעוד שה-X היא HDR.

ראוי לציין שישנה בעיית השתקפות עם הטלוויזיה בעיקר כשהיא מציגה תוכן כהה. אולם, כשבחנתי טלוויזיות נוספות בחנויות וביניהן ה C-550 נוכחתי לדעת שזה פחות או יותר אותה ההשתקפות.

בשורה התחתונה, קניתי פנסוניק בגלל האחריות 5 שנים ובגלל המותג המצטיין באמינות שלו (יש להורים שלי פקס שלהם כבר 20 שנה והוא עדיין עובד :) )

מקווה שעזר...
...
הU20 היא מאוד חביבה על חברי הפורום ובכלל פנסוניק זוכה לאהדה גדולה. אבל היא קטנה יותר ב4" מהC550 ובעבר היא היתה גם יקרה יותר.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

טליטלי כתב:שלום,
אני חושבת לרכוש מכשיר פלזמה לסלון, מרחק צפייה של 4 מטר,
לא נראה לי שתהיה בעיה של השתקפויות כי אנחנו צופים בסביבה יחסית חשוכה.
תקציב מוגבל, של עד כ 5000 ש"ח.
המכשיר מיועד בעיקר לצפייה בסרטים דרך חיבור למחשב. כמו כן, לעיתים אנחנו מחברים למחשב ממיר (בחיבור USB) וכך צופים בערוצי טלוויזיה שונים דרך המחשב (ומחברים את המחשב לטלוויזיה).
כרגע אני מתלבטת בין פנסוניק U20 ו-X20, שתיהן בגודל 46". אשמח לשמוע האם ההבדל ביניהן שווה כ900 ש"ח, ואיך הוא יתבטא בחווית הצפייה. ובכלל, אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות, אזהרות וכו'.
תודה רבה!
...
ממליץ לך לגשת ולראות את המסכים בעיניים .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”