יש לי HDX1000, מכשיר טוב אבל לא נקי מבעיות.
אני רוצה לקנות סטרימר נוסף, שינגן כמובן את כל הפורמטים שצריך, לא חייב דיסק פנימי, אבל חשוב שיהיה ממשק טוב וקל לתפעול גם לילדים, שיציג את הסרטים כמו שצריך.
אשמח לקבל המלצות, כרגע הכיוון הוא אקסטרימר.
המלצה לסטרימר עם jukebox טוב, במיוחד לסרטי ילדים, מוזיקה ותמונות
-
mottile
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 145
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
קרא את הביקורת האחרונה של ziv_r על האקסטרימר פרו, הוא מציג שם בהרחבה את ה XJB - הג'וקבוקס שניתן להתקין על האקסטרימרים מתוך שירותי האונליין.
מדובר בממשק נוח מאוד לשימוש, עם קצת התאמות שצריך לעשות ברקע בעת יצירת / עדכון הספריה.
גם לפופקורן A210 יש ג'וקבוקס מוצלח מאוד, ובסופו של דבר - לדעתי כרגע הם שני המתחרים העיקריים לצרכים שציינת (למרות שאקסטרימר הרחיבו אתההיצע לאחרונה, עם המכשיר הכולל DVD וה iXtreamer הכולל dock לאייפון/אייפד).
מדובר בממשק נוח מאוד לשימוש, עם קצת התאמות שצריך לעשות ברקע בעת יצירת / עדכון הספריה.
גם לפופקורן A210 יש ג'וקבוקס מוצלח מאוד, ובסופו של דבר - לדעתי כרגע הם שני המתחרים העיקריים לצרכים שציינת (למרות שאקסטרימר הרחיבו אתההיצע לאחרונה, עם המכשיר הכולל DVD וה iXtreamer הכולל dock לאייפון/אייפד).
-
mottile
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה,uriler כתב:קרא את הביקורת האחרונה של ziv_r על האקסטרימר פרו, הוא מציג שם בהרחבה את ה XJB - הג'וקבוקס שניתן להתקין על האקסטרימרים מתוך שירותי האונליין.
גם לפופקורן A210 יש ג'וקבוקס מוצלח מאוד, ובסופו של דבר - לדעתי כרגע הם שני המתחרים העיקריים לצרכים שציינת (למרות שאקסטרימר הרחיבו אתההיצע לאחרונה, עם המכשיר הכולל DVD וה iXtreamer הכולל dock לאייפון/אייפד)....
אתה יודע האם הם מסוגלים להתמודד עם סרטי ילדים בעברית בתוך הג'וקבוקס?
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
הממשק של בוקסי לא יותר אינטואיטיבי לילדים?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- style007
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
שים לב שעל מנת לעבוד עם jukebox באקסטרימר נדרש הארד דיסק פנימי (2.5").
ולכן אם אין לך צורך ב HD פנימי, המחיר של האקסטרימר יוצא קרוב לזה של הפופקרן A210.
זה היה אחד השיקולים שלי, בסוף לקחתי A210 (רכשתי אתמול).
בנתיים נראה מאוד אינטואיטבי (אחרי שמגדירים).
עריכה: מיותר לציין שעובד מצויין עם עברית (עובד עם הYAMJ של sabish).
ולכן אם אין לך צורך ב HD פנימי, המחיר של האקסטרימר יוצא קרוב לזה של הפופקרן A210.
זה היה אחד השיקולים שלי, בסוף לקחתי A210 (רכשתי אתמול).
בנתיים נראה מאוד אינטואיטבי (אחרי שמגדירים).
עריכה: מיותר לציין שעובד מצויין עם עברית (עובד עם הYAMJ של sabish).
-
mottile
-
- חבר פעיל מאוד

הוא תומך עברית? לפי מה שאני זוכר עדיין לא (בממשק כמובן)urik79 כתב:הממשק של בוקסי לא יותר אינטואיטיבי לילדים?...
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
הבוקסי לא תומך בעברית, ובנוסף לא גמיש כמו הפופקורן בנוגע לשינויים של הפוסטרים/פאנארט.