שאלה על pioneer vsx1020 ו-zone2
יש לי פיוניר 1020 ואני ממש מרוצה מאיכות הקולנוע ביתי...אבל מבחינת איכות הסטריאו אני לא מרגיש שהוא מוציא מה-bw 685 את המקסימום..ולכן רציתי לשדרג ולהוסיף באמצעות יציאת פרה מגבר סטריאו שישפר את האיכות.
אבל-- לפי מה ששמתי לב אין לו יציאת פרה..אלא רק את zone 2.
עכשיו השאלה היא אם אפשר באמצעות היציאה הזאת איכשהו להוסיף מגבר סטריאו שידחוף את הקדמיים?
ואם אי אפשר...אז למה היא משמשת..?
תודה מראש
דניאל
אבל-- לפי מה ששמתי לב אין לו יציאת פרה..אלא רק את zone 2.
עכשיו השאלה היא אם אפשר באמצעות היציאה הזאת איכשהו להוסיף מגבר סטריאו שידחוף את הקדמיים?
ואם אי אפשר...אז למה היא משמשת..?
תודה מראש
דניאל
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לחבר לZONE2 אבל תצטרך כל פעם לבחור את המקור. ZONE2 מיועד לחיבור רמקולים בחדר אחר עם שליטה נפרדת, כלומר אתה יכול להשמיע שני דברים שונים בשני חדרים שונים עם רסיבר אחד.
אתה יכול לחבר לTAPE OUT, כך המקור הוא הMAIN ZONE ולא צריך להתעסק על שינויי המקור פעמיים.
אבל - החיבורים האלה הם סטריאו בלבד, אם המקור הוא סראונד מה שיצא לא יהיה רק הערוצים הקדמיים אלא MIX של הערוצים השמאליים והימניים (בנפרד כמובן).
אני באותה בעיה בדיוק ועוד לא מצאתי פתרון.
אתה יכול לחבר לTAPE OUT, כך המקור הוא הMAIN ZONE ולא צריך להתעסק על שינויי המקור פעמיים.
אבל - החיבורים האלה הם סטריאו בלבד, אם המקור הוא סראונד מה שיצא לא יהיה רק הערוצים הקדמיים אלא MIX של הערוצים השמאליים והימניים (בנפרד כמובן).
אני באותה בעיה בדיוק ועוד לא מצאתי פתרון.
ניסית להגביר את הערוצים הקדמיים באמצעות הDB בעזרת השלט ?
כלומר הכיול שלך שנעשה ברסיוור הוא בהתאם לחלל שלך ומותאם לרוב לקולנוע ביתי וסרטים....
לגבי מוסיקה בסטיראו הכיול והכיוון הינו כמעט שונה לחלוטין ...
כלומר גם עלידי הגברת הערוצים הקדמיים בכמה DB נוספים...
וגם שינוי תדרים בתוך הרסיוור -ידני בהתאם לרמקולים שלך ולפי איך שהם מגיבים למוסיקה בסטיראו
עם הרסיוור שלך.....
דבר נוסף אחרון
הרסיוור הנל יכול לטפל ברמקולים של 6אום.....
שזה די מכובד....לכשעצמו..
נסה לבדוק לפי המניואל האם יש צורך בשינוי העכבה ברסיוור ל6 אום(לעוצמות יותר גבוהות)על ידי לחיצה על כפתורים מסויימים במקביל (לפי המניואל)
או שהוא מכוון לפי עכבות אלו ללא אפשרות שינוי....
לאחר שינויים אלו בדוק את הסטיראו.....
כלומר הכיול שלך שנעשה ברסיוור הוא בהתאם לחלל שלך ומותאם לרוב לקולנוע ביתי וסרטים....
וגם שינוי תדרים בתוך הרסיוור -ידני בהתאם לרמקולים שלך ולפי איך שהם מגיבים למוסיקה בסטיראו
עם הרסיוור שלך.....
דבר נוסף אחרון
נסה לבדוק לפי המניואל האם יש צורך בשינוי העכבה ברסיוור ל6 אום(לעוצמות יותר גבוהות)על ידי לחיצה על כפתורים מסויימים במקביל (לפי המניואל)
לאחר שינויים אלו בדוק את הסטיראו.....
לאוו דווקא.......harari כתב:והוא יגדיר הכל מחדש כל פעם שהוא עובר מסרט למוסיקה?!...
יש ברסיוור מחסניות של זכרון (CUSTUM 1)מעבר לזכרון של הכיול של הרסיוור שאותו לא ניתן לשנות......
אפשר להשתמש בזכון מספר אחד של הכיול של הסרטים
ובזכרון מספר 2 לדוגמא(CUSTUM 2 )יכניס את הערכים הרלוונטים למוסיקה לפי טעמו...
ואז בסרטים ישמע ב"פרונט אליינמנט" לדוגמא(כל הסט יעבוד לפי הקדמיים)
ובמוסיקה יעבוד בקוסטום 2
שבו הכניס את הזכרונות והכיולים האהובים עליו במוסיקה....
תודה על העזרה...harari כתב:אתה יכול לחבר לZONE2 אבל תצטרך כל פעם לבחור את המקור. ZONE2 מיועד לחיבור רמקולים בחדר אחר עם שליטה נפרדת, כלומר אתה יכול להשמיע שני דברים שונים בשני חדרים שונים עם רסיבר אחד.
אני באותה בעיה בדיוק ועוד לא מצאתי פתרון....
באמצעות zone 2...כל פעם שאני ארצה לשמוע בסראונד אני אשמע דרך הרסיבר..ושאני ארצה להאזין בסטריאו אני אצטרך להעביר לzone2?
עשיתי את הכיול הזה וניסתיי לדחוף אותם כמה שיותר...אבל עדיין שאני שומע דרך נגן הסי די(cambridge 340a) בסטריאו והסאונד חסר מעט ...ADICT כתב:ניסית להגביר את הערוצים הקדמיים באמצעות הDB בעזרת השלט ?
עם הרסיוור שלך.....
דבר נוסף אחרון
לאחר שינויים אלו בדוק את הסטיראו........
ושאני מאזין להופעה בdts hd אני נהנה מכל רגע...ומהמלצות שקיבלתי רובם כיוונו אותי למגבר סטריאו יעודי שישפר את איכות הסטריאו בכמה רמות...למרות שהרסיבר מצוין...בדו ערוצי..הוא לא בשמיים.
מדוע לא חשבת מראש לא לרכוש מכשיר ללא יציאות פרה?
ואתה עוד רוצה להוסיף מגבר משולב ....ולעשות שענטז......
או
מכור אותו במחיר סביר
ורכוש אחד עם פרה ייעודי
וגם קצת יותר חזק ובשרני ממנו....
מבלי כרגע לרכוש גם מגבר ייעודי נוסף
וראה אחר כך מה התוצאות...
לאחר מכן במידת הצורך
הוסף לו כוח במגבר ייעודי
ואתה עוד רוצה להוסיף מגבר משולב ....ולעשות שענטז......
או
מכור אותו במחיר סביר
ורכוש אחד עם פרה ייעודי
וגם קצת יותר חזק ובשרני ממנו....
מבלי כרגע לרכוש גם מגבר ייעודי נוסף
וראה אחר כך מה התוצאות...
לאחר מכן במידת הצורך
הוסף לו כוח במגבר ייעודי
תבדוק בחנות שרכשת אם ניתן לשדרג לזה
יתן לך הרבה יותר משחק....
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... subcatid=7
יתן לך הרבה יותר משחק....