הקצפה בnemox dell'opera
שלום חברים,
ברשותי מכונת nemox dell'opera עם ראש הקצפה בעל חרירית צדדית יחידה,
מספר שבועות מאז רכשתי את המכונה, ועדיין איני מצליח ליצר את ההקצפה הראויה "מיקרו בועות".
האם קיימת אלטרנטיבה לראש ההקצפה שברשותי ואם יש כזה, היכן ניתן לרוכשו, או האם יש איזה טריק אותו אוכל לאמץ למטרת ההקצפה הרצויה.
אודה לעזרתכם,
צחי.
ברשותי מכונת nemox dell'opera עם ראש הקצפה בעל חרירית צדדית יחידה,
מספר שבועות מאז רכשתי את המכונה, ועדיין איני מצליח ליצר את ההקצפה הראויה "מיקרו בועות".
האם קיימת אלטרנטיבה לראש ההקצפה שברשותי ואם יש כזה, היכן ניתן לרוכשו, או האם יש איזה טריק אותו אוכל לאמץ למטרת ההקצפה הרצויה.
אודה לעזרתכם,
צחי.
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
תראה את זה http://coffeesnobs.com.au/YaBB.pl?num=1151416945 אולי אנדרי יוכל לעזור 
נערך לאחרונה על ידי docfeelgood ב 05/02/2011 22:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
זו היתה אחת הבעיות שלי עם האופרה. הזמנתי (לפני שנים) מ-ZCAFE ראש עם חריר בודד בכמה עשרות שקלים ואני משתמש בו במקום הפנארלו המקורי. לא בטוח שניתן יהיה למצוא ראש דומה ב-ZCAFE היום אבל שווה לבדוק. נראה לי שההברגה סטנדרטית ושווה לבדוק במקומות אחרים אם לא ניתן להשיג דרכם.
כמו כן, זכור לי שעם הראש המקורי כן הצלחתי בסופו של דבר להגיע להקצפה נאותה ע"י כך שדאגתי שהחריר הצידי יהיה תמיד בגובה פני החלב כך שהוא שואב אותו פנימה.
כמו כן, זכור לי שעם הראש המקורי כן הצלחתי בסופו של דבר להגיע להקצפה נאותה ע"י כך שדאגתי שהחריר הצידי יהיה תמיד בגובה פני החלב כך שהוא שואב אותו פנימה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני חושב שסטימר של סילביה יפתור בעיות הקצפה של כל מכונת סינגל בוילר.
סה"כ לאופרה יש דוד בגודל דומה אז צריכה להיות הקצפה טובה.
סה"כ לאופרה יש דוד בגודל דומה אז צריכה להיות הקצפה טובה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)