ספק אינטרנט FAST
- daniel_segal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמוך גם אני חששתי קצת מספק חדש, אבל הזמנים השתנו, אפשר להתנתק מתי שרוצים
שמתי 25 ש"ח על 12 מביט גם מלא ספקות, אבל היום אחרי חצי שנה שם, אני יכול להגיד לך שהם מספר אחד.
0 תקלות, אינטרנט מטוס, שירות מדהים.

שמתי 25 ש"ח על 12 מביט גם מלא ספקות, אבל היום אחרי חצי שנה שם, אני יכול להגיד לך שהם מספר אחד.
0 תקלות, אינטרנט מטוס, שירות מדהים.
עוד עדכון קטן:
חיברו אותי לגיימר ב014 ובו זמנית אני מחובר ל018.
לפי בדיקות שעשיתי דרך SPEEDTEST בארבעה שרתים (פתח תקווה, מדריד, ניו יורק ומלבורן), על כל ספקית בתורה:
הפינגים פחות או יותר דומים, אין הבדל משמעותי מדי, יתרון קל מאוד ל018.
מבחינת מהירויות:
ב018 קיבלתי את ה12 מגה שאני מנוי עליהם בכל השרתים.
ב014+גיימר קיבלתי 12 מגה בפתח תקווה ומדריד, בניו יורק כבר קיבלתי 5 בלבד ובמלבורן רק מגה אחד בודד.
מה שמאשש את חששותיי, גם בגיימר קיים עומס של משתמשים, חברת 014 מנופחת מדי על סף פיצוץ, הנחת הקווים הימיים החדשים אולי תציל אותה.
עד אז למי שלא בהתחייבות שווה לנסות את האלטרנטיבות.
אני אעדכן לגבי שתי הספקיות, לטובה או לרעה.
חיברו אותי לגיימר ב014 ובו זמנית אני מחובר ל018.
לפי בדיקות שעשיתי דרך SPEEDTEST בארבעה שרתים (פתח תקווה, מדריד, ניו יורק ומלבורן), על כל ספקית בתורה:
הפינגים פחות או יותר דומים, אין הבדל משמעותי מדי, יתרון קל מאוד ל018.
מבחינת מהירויות:
ב018 קיבלתי את ה12 מגה שאני מנוי עליהם בכל השרתים.
ב014+גיימר קיבלתי 12 מגה בפתח תקווה ומדריד, בניו יורק כבר קיבלתי 5 בלבד ובמלבורן רק מגה אחד בודד.
מה שמאשש את חששותיי, גם בגיימר קיים עומס של משתמשים, חברת 014 מנופחת מדי על סף פיצוץ, הנחת הקווים הימיים החדשים אולי תציל אותה.
עד אז למי שלא בהתחייבות שווה לנסות את האלטרנטיבות.
אני אעדכן לגבי שתי הספקיות, לטובה או לרעה.
- daniel_segal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
marvje כתב:יפה שנרשמת במיוחד כדי לחלוק איתנו את החוויה....
נכון, נרשמתי במיוחד בשביל להגיב, כי אני מנוי שם ומרוצה מהאינטרנט , ועשיתי חיפוש עליהם והגעתי לפה. אני מבין עכשיו שזה אולי לא היה חכם עם הודעה אחת להגיב, אבל האמן לי שהתגובה שלי אותנתית ואמתית.
מה שכן שמחתי לראות שיש לי אפילו גיבוי ממשתמשים עם יותר מהודעה אחת שנהנים מהאינטרנט המהיר של FAST ומשלמים כמוני גרושים
מה שיפה שם שאפשר להתנתק מתי שרוצים, תנסו לא תתאכזבו.
ואם כבר מעירים למגיבים כאן, אז מה שאמרת לי זה בהחלט לגיטימי, אבל כל הנדחפים האחרים , אולי תעשו להם אשכול השוואת ספקים או משהו. אשכול זה נפתח על ידי מישהו שרצה מידע על הספקית FAST.
נכון אני לא מכיר את הפורום שלכם כלכך אבל הייתי מצפה מהמנהלים לצזנר את הנדחפים.