סטנדים לרמקולים אחורים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי עדיף מעמדים, הם לא כאלה כבדים, וזה מאוד מכוער זרועות ובמיוחד לרמקולים..
תן קפיצה לצומת בילו ותמצא שם מעמד יפה..
או בשוק הפישפשים ביפו..
תן קפיצה לצומת בילו ותמצא שם מעמד יפה..
או בשוק הפישפשים ביפו..
2 מטר..? זה קצת גבוה, סטנדים 2 מטר..
למה לא לעשות את זה בגובה הישיבה שלך..?
או לעשות סטנדים DIY..?
למה לא לעשות את זה בגובה הישיבה שלך..?
או לעשות סטנדים DIY..?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כשאני אתפוס את מרפי אני אשבור לו את 2 הידים וישרוף לו את הספר!
הייתי היום בACE וראיתי שם זרועות שמתאימות לי בדיוק!, אבל (ויש פה אבל) העומק המקסימאלי של הזרוע הוא 30 ס"מ והרמקול שלי JBL E30 הוא 30.5 ס"מ
..
זה יכנס?
תכלס העומק נקבע מנקודה קיצונית לנקודה קיצונית (לפי מה שאני יודע) והאלמנטים שלי קצת בולטים (בסביבות ה3-4 מ"מ), אני מאמין שבלי הכיסוי הרמקול יכנס, השאלה היא האם עם הכיסוי הוא יכנס (אגב מודדים את העומק של הרמקול עם הכיסוי או בלי), במידה והוא לא נכנס בלי כיסוי, זה יכול לגרום ל"נזק בטווח ארוך" לרמקול אם הוא חשוף (שמש אדים בבית וכו')?
מישהו יודע אולי איפה מוכרים זרועות (דקורטיביות, זה עדין סלון ואמא שלי תורד לי את הראש אם אני אקלקל את העיצוב שלה שגם ככה קלקלתי).
מה שאני רציתי לקנות זה הדגם הזה http://www.yahalom11.co.il/d4u/descript ... ?proid=149
אני יודע שזה לא הכי דקורטיבי אבל זה עדיף על האלטרנטיבות המוצעות.
תודה!
ובדרך אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות ששם אני יכול לקנות כבלים טובים של מונסטר בזול באיזור חיפה(בחנות שאני קונה בה רוצים 22₪ למטר וזה הרבה בשבילי
)
הייתי היום בACE וראיתי שם זרועות שמתאימות לי בדיוק!, אבל (ויש פה אבל) העומק המקסימאלי של הזרוע הוא 30 ס"מ והרמקול שלי JBL E30 הוא 30.5 ס"מ
זה יכנס?
תכלס העומק נקבע מנקודה קיצונית לנקודה קיצונית (לפי מה שאני יודע) והאלמנטים שלי קצת בולטים (בסביבות ה3-4 מ"מ), אני מאמין שבלי הכיסוי הרמקול יכנס, השאלה היא האם עם הכיסוי הוא יכנס (אגב מודדים את העומק של הרמקול עם הכיסוי או בלי), במידה והוא לא נכנס בלי כיסוי, זה יכול לגרום ל"נזק בטווח ארוך" לרמקול אם הוא חשוף (שמש אדים בבית וכו')?
מישהו יודע אולי איפה מוכרים זרועות (דקורטיביות, זה עדין סלון ואמא שלי תורד לי את הראש אם אני אקלקל את העיצוב שלה שגם ככה קלקלתי).
מה שאני רציתי לקנות זה הדגם הזה http://www.yahalom11.co.il/d4u/descript ... ?proid=149
אני יודע שזה לא הכי דקורטיבי אבל זה עדיף על האלטרנטיבות המוצעות.
תודה!
ובדרך אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות ששם אני יכול לקנות כבלים טובים של מונסטר בזול באיזור חיפה(בחנות שאני קונה בה רוצים 22₪ למטר וזה הרבה בשבילי
נערך לאחרונה על ידי cavi ב 14/05/2006 21:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
cavi כתב:כשאני אתפוס את מרפי אני אשבור לו את 2 הידים וישרוף לו את הספר!...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הייתי היום בחנות ומצאתי זרועות של חברת "זרועות ברקן".
זה בדיוק אותה הזרוע כמו שהראתי בקישור והE30 נכנסים לשם ונשאר אפילו 5 ס"מ...
מה אתה אומרים על הזרוע הזו?
הרמקול שוקל 7 קילו והזרוע מחזיקה עד 11, מה שכן 2 דברים גורמים לי קצת לחשוש..
א. זה יתפוס לי את הרמקול?, מקדימה אין לו תפס אז אם אני נותן קצת הטייה כלפי מטה אני מפחד שהרמקול פשוט "יתגלץ'" לי על הראש:).
ב(שלמעשה די דומה ל א'), הרמקול הימני הוא בדיוק מעלי, אז יש איזה סיכוי שהברגים ישתחררו ובאמצע הלילה אני אמצע את עצמי עם החותמת של JBL על המצח?
כמעט שכחתי, חג שמח לכולם!!!!
זה בדיוק אותה הזרוע כמו שהראתי בקישור והE30 נכנסים לשם ונשאר אפילו 5 ס"מ...
מה אתה אומרים על הזרוע הזו?
הרמקול שוקל 7 קילו והזרוע מחזיקה עד 11, מה שכן 2 דברים גורמים לי קצת לחשוש..
א. זה יתפוס לי את הרמקול?, מקדימה אין לו תפס אז אם אני נותן קצת הטייה כלפי מטה אני מפחד שהרמקול פשוט "יתגלץ'" לי על הראש:).
ב(שלמעשה די דומה ל א'), הרמקול הימני הוא בדיוק מעלי, אז יש איזה סיכוי שהברגים ישתחררו ובאמצע הלילה אני אמצע את עצמי עם החותמת של JBL על המצח?
כמעט שכחתי, חג שמח לכולם!!!!
טוב קניתי את הסטנדים עכשו אני צריך למקם אותם..
תראו אני קצת חושש, הסטנד הימני הוא בדיוק מעל הראש שלי, ואני מפחד שהוא יקרוס איזה לילה אחד ויפול עלי ואז cavi לא יהיה יותר פעיל בפורום..
יש כזאת אפשרות או שהסטנדים חזקים מספיק?
הדיבל יכול להכנס לקיר עד הסוף (אני מציין את זה כי הקיר דק).
מה אתם אומרים זה בטוח?
תראו אני קצת חושש, הסטנד הימני הוא בדיוק מעל הראש שלי, ואני מפחד שהוא יקרוס איזה לילה אחד ויפול עלי ואז cavi לא יהיה יותר פעיל בפורום..
יש כזאת אפשרות או שהסטנדים חזקים מספיק?
הדיבל יכול להכנס לקיר עד הסוף (אני מציין את זה כי הקיר דק).
מה אתם אומרים זה בטוח?
כמה שוקל הרמקול?
יש רק חור אחד בסטנד?
יש רק חור אחד בסטנד?