רק אצלי לא קולטים היום?
יום רביעי החל משעה 16:45 (עת הדלקתי את ה- TV) אין קליטה כלל ב- DTT
רק אצלי?
בעוד כחודש אני מסיים התחייבות מול הכבלים ואני שוקל התנתקות סופית מהטלוויזיה הרב ערוצית (אלה אם כן יציעו לי חבילה צרה במחיר סביר) אולם באופן שבו מתנהל השידור ב- DTT אחויב לשקול זאת שוב.
רק אצלי?
בעוד כחודש אני מסיים התחייבות מול הכבלים ואני שוקל התנתקות סופית מהטלוויזיה הרב ערוצית (אלה אם כן יציעו לי חבילה צרה במחיר סביר) אולם באופן שבו מתנהל השידור ב- DTT אחויב לשקול זאת שוב.
- beney_yehuda
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם פה בי-ם מאותה שעה שציינת
מה הולך פה? בגללם דפקתי דונגל ! חשבתי שהבעיה טמונה בו
מה הולך פה? בגללם דפקתי דונגל ! חשבתי שהבעיה טמונה בו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מישהו אולי יכול לפתור לי את התעלומה?
אני מחובר בדר"כ דרך האנטנה של הבניין, הקליטה רוב הזמן מצוינת, לפעמים כשיש תקלות אז יש פריזים וכאלו זה קורה בעיקר בשעות הלילה והרשות השניה אמרו שם מודעים לבעיה ושבקרוב יוקם משדר נוסף שאמור לפתור את זה.
עכשיו מהיום אחה"צ באמת אין קליטה בכלל, אבל כשאני מחבר אנטנה של APEX אני קולט עכשיו בעוצמת שידור וחוזק אות של 100, ואפילו עם אנטנה קטנה שבאה עם הממיר אני מצליח לקלוט, אבל עם האנטנה של הבניין אין אות ואין כלום, והיא תקינה לחלוטין. איך זה הגיוני? אם יש בעיות עכשיו בDTT אז איך אני קולט עם האנטנות הפנימיות? במה השוני ביניהם ובין האנטנה של הבניין? תמיד חשבתי שהכי טוב להתחבר לאנטנה של הבניין אבל אני רואה שדווקא עם אנטנה פנימית קולטים יותר טוב וגם במצב שלא אמורים לראות בכלל.
תודה מראש למי שיצליח להסביר לי את הנושא.
אני מחובר בדר"כ דרך האנטנה של הבניין, הקליטה רוב הזמן מצוינת, לפעמים כשיש תקלות אז יש פריזים וכאלו זה קורה בעיקר בשעות הלילה והרשות השניה אמרו שם מודעים לבעיה ושבקרוב יוקם משדר נוסף שאמור לפתור את זה.
עכשיו מהיום אחה"צ באמת אין קליטה בכלל, אבל כשאני מחבר אנטנה של APEX אני קולט עכשיו בעוצמת שידור וחוזק אות של 100, ואפילו עם אנטנה קטנה שבאה עם הממיר אני מצליח לקלוט, אבל עם האנטנה של הבניין אין אות ואין כלום, והיא תקינה לחלוטין. איך זה הגיוני? אם יש בעיות עכשיו בDTT אז איך אני קולט עם האנטנות הפנימיות? במה השוני ביניהם ובין האנטנה של הבניין? תמיד חשבתי שהכי טוב להתחבר לאנטנה של הבניין אבל אני רואה שדווקא עם אנטנה פנימית קולטים יותר טוב וגם במצב שלא אמורים לראות בכלל.
תודה מראש למי שיצליח להסביר לי את הנושא.
איפה אתה גר? יכול להיות שהאנטנה של הבניין והאנטנה הפנימית קולטות ממשדרים שונים.שחר25 כתב:מישהו אולי יכול לפתור לי את התעלומה?
תודה מראש למי שיצליח להסביר לי את הנושא....
- beney_yehuda
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני בירושלים הקליטה גרועה משהו כמו 50 אחוזי קליטה עכשו בשעה 15:40
בושה הם שקרנים
בושה הם שקרנים