ממיר מחיבור קומפוזיט לקומפוננט
כמעט בטוח שיש במכשיר שמשדר את הקומפוננט גם יציאת קומפוזיט למקרה כמו שלך (טלויזיה רק עם קומפוזיט), אולי יציאת הקומפוזיט מסתתרת בתוך יציאת scart 21.
בתור אחד שהכינוי שלו קומפוזיט הייתי חייב להגיב
סוף סוף מישהו שחוזר להשתמש בקומפוזיט 
בתור אחד שהכינוי שלו קומפוזיט הייתי חייב להגיב
במקום לחבר ממיר מקומפוננט לקומפוזיט, עדיף שתחבר את הנגן בכבל קומפוזיט (כבל RCA עם מחברים בצבע צהוב, אדום , לבן).
יש לך נגן וידאו עם יציאות קומפוננט? לא ראיתי דבר כזה.
לא רואה שום היגיון בחיבור ממיר על מנת להוריד את איכות התמונה או שלא הבנתי כלום....
ארז
יש לך נגן וידאו עם יציאות קומפוננט? לא ראיתי דבר כזה.
לא רואה שום היגיון בחיבור ממיר על מנת להוריד את איכות התמונה או שלא הבנתי כלום....
ארז
נדמה לי שיש כאן בלבול:ZiggyMan כתב:לפותח האשכול, פשוט תשתמש ביציאת הקופוזיט של הוידאו שלך... אני בטוח שיש כזו.
לי יש. LG DC595NWQארז_וחני כתב:יש לך נגן וידאו עם יציאות קומפוננט? לא ראיתי דבר כזה......
נגן וידאו בשבילי זה מכשיר וידאו - VCR .
הדגם שאתה נתת זה DVD ולכל DVD שאני מכיר יש יציאת קומפוננט...
אני הבנתי שמדובר במכשיר VCR .
ארז
זה מכשיר משולב, DVD + VCR. אבל אתה צודק, יציאות הקומפוננט פעילות רק בשימוש בDVD. בדקתי כרגע מולו, וגם מול DVIX8816W.ארז_וחני כתב:נדמה לי שיש כאן בלבול:ZiggyMan כתב:לפותח האשכול, פשוט תשתמש ביציאת הקופוזיט של הוידאו שלך... אני בטוח שיש כזו.
לי יש. LG DC595NWQארז_וחני כתב:יש לך נגן וידאו עם יציאות קומפוננט? לא ראיתי דבר כזה......
נגן וידאו בשבילי זה מכשיר וידאו - VCR .
הדגם שאתה נתת זה DVD ולכל DVD שאני מכיר יש יציאת קומפוננט...
אני הבנתי שמדובר במכשיר VCR .
ארז...
מצטער על הבלבול. אז ככה:
יש לי iphone וקניתי כבל שמחבר בין האייפון לטלויזיה. זה כבל קצת יקר. בכל מקרה, מצד אחד של הכבל יש את החיבור לאייפון ומצד שני של הכבל יש חיבור קומפוננט לטלויזיה. לצערי לא קניתי את הכבל עם החיבור קומפוזיט.
האם יש ממיר/כבל שאני יכול לחבר לחיבור קומפוננט בכבל שיאפשר לי לחבר אותו ליציאת קומפוזיט בטלויזיה?
שבת שלום!
הדר.
יש לי iphone וקניתי כבל שמחבר בין האייפון לטלויזיה. זה כבל קצת יקר. בכל מקרה, מצד אחד של הכבל יש את החיבור לאייפון ומצד שני של הכבל יש חיבור קומפוננט לטלויזיה. לצערי לא קניתי את הכבל עם החיבור קומפוזיט.
האם יש ממיר/כבל שאני יכול לחבר לחיבור קומפוננט בכבל שיאפשר לי לחבר אותו ליציאת קומפוזיט בטלויזיה?
שבת שלום!
הדר.