סמסונג בלאק ג'ק ן600 תיקון באורנג'

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
רונן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #1 

לצערי פס הנחושת שמחבר את הרמקול ללוח האם של המכשיר נקרע .

כמה לדעתכם עלולים לחייב אותי באורנג עבור תיקון ספציפי ללא בדיקה ( אני מצביע על התקלה במיוחד )

תודה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

ברצינות עכשיו, אתה באמת רוצה לתקן אותו? היה לי את אותו טלפון במשך שנתיים ואלו היו השנתיים שבהם היו לי הכי הרבה ניתוקים. הקליטה גרועה בטלפון הזה, ההתחברות לדיבוריות בלוטות מאוד קפריזיונרית והכי מעצבן הוא שבחו"ל אי אפשר לנתק את ה 3G ומקבלים כל הזמן הודעות שגיאה על תקלות בהתחברות לרשת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

רונן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

Catskinner כתב:ברצינות עכשיו, אתה באמת רוצה לתקן אותו? היה לי את אותו טלפון במשך שנתיים ואלו היו השנתיים שבהם היו לי הכי הרבה ניתוקים. הקליטה גרועה בטלפון הזה, ההתחברות לדיבוריות בלוטות מאוד קפריזיונרית והכי מעצבן הוא שבחו"ל אי אפשר לנתק את ה 3G ומקבלים כל הזמן הודעות שגיאה על תקלות בהתחברות לרשת.
...
באמת שלי אין בעיות כפי שציינת , אין לי ניתוקים , אני קולט במקומות עם קליטה חלשה ( וקרינה חזקה :wink: )

ובחו"ל לא הייתה לי בעיה , אפילו הגעתי איתו עד נורווגיה .

השאלה , אם אורנג לא יחייבו אותי בסכום גבוה לתיקון , אשמח להשאר איתו ,

אם לא , אני אשמח מאד לקבל המלצה למכשיר חדש אבל עקב שפע ההיצע והחידושים
אני לא יודע מה להחליט :oops:

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

אתה יודע שמי שלא יודע להחליט בסוף נתקע עם אייפון. אם לא בא לך אייפון אז אולי כדאי לך לבדוק מה יש עם אנדרואיד. אני יודע שלא הצטערתי ולו לשניה לעבור ל Nexus One שלי, אבל כל אדם וצרכיו וכל אחד העדפותיו.

לעניין הקליטה, ייתכן ואתה בר מזל עם מכשיר טוב. לי היו חוויות הרבה פחות טובות וזאת עם שני מכשירי בלקג'ק 600 שהיו מתנתקים בדיוק באותם שני מקומות בכביש 531 - בצומת חורשים ומול תחנת הרכבת של הוד השרון הנמצאת בכ"ס (כי תחנת הרכבת של כ"ס נמצאת בהוד השרון) - ובכביש 6 בדרך למחלף קסם. כך שלי נוצר רושם שזו בעיה עקבית של כל הסדרה ולא תקלה ייחודית לטלפון שלי. דרך אגב, הודעות השגיאה בחו"ל תמיד הופיעו לי בארה"ב ולא באירופה.

אם הטלפון שלך הוא פרטי ואתה כבר לא משלם עליו או שאין לך הסכם שירות אז ייתכן מאוד שהם יציעו לך להחליף אותו בטלפון משומש/משופץ מאותו דגם (רק שלא יצא לך לקבל את שלי).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”