הצילו!! עזרה דחופה לקניית מערכת ק"ב לאחר מות המערכת הקודמת תנצב"ה
-
AVIH63
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
שלום,
יש ברשותי מערכת KEF KIT 100 שכניראה חייבת החלפה.
מניסיון קודם, רמת הטיפול במערכת במסגרת אחריות, הייתה מזעזעת ואני לא מעוניין להפקיר אותה שוב בידיים של היבואן.
אין לי כרגע זמן להתעסק בתיקון שלה ואני מבקש אחת משתיים:
1) שם של מישהו שניתן לתת לו את המערכת ויתקן אותה עם כל הלב.
2) רסיבר+רמקולים במחיר עד 6K ללא DVD (יש מזרימדיה)
המון תודה לעוזרים מראש.
יש ברשותי מערכת KEF KIT 100 שכניראה חייבת החלפה.
מניסיון קודם, רמת הטיפול במערכת במסגרת אחריות, הייתה מזעזעת ואני לא מעוניין להפקיר אותה שוב בידיים של היבואן.
אין לי כרגע זמן להתעסק בתיקון שלה ואני מבקש אחת משתיים:
1) שם של מישהו שניתן לתת לו את המערכת ויתקן אותה עם כל הלב.
2) רסיבר+רמקולים במחיר עד 6K ללא DVD (יש מזרימדיה)
המון תודה לעוזרים מראש.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
-
AVIH63
-
- חבר שרק התחיל

שלום איטלי,
המערכת לא נידלקת, לא מדובר בפיוז כושל, פתחתי אותה לסקירה זריזה ואין עדות לשריפת רכיב .
אני מקצוען בתחום האלקטרוניקה והייתי מתקן אותה בשמחה לו היה לי זמן.
אני לא יודע כמה צריך להשקיע כדי לתקן.
אם יש לך סכימות של המערכת אני מוכן לשקול לקנות אותן ממך ולתקן את המערכת כי היא נשמעה יופי כשעבדה.
לחילופין אשמח לקבל הצעת מחיר לבדיקת המכשיר.
בתודה,
אבי
המערכת לא נידלקת, לא מדובר בפיוז כושל, פתחתי אותה לסקירה זריזה ואין עדות לשריפת רכיב .
אני מקצוען בתחום האלקטרוניקה והייתי מתקן אותה בשמחה לו היה לי זמן.
אני לא יודע כמה צריך להשקיע כדי לתקן.
אם יש לך סכימות של המערכת אני מוכן לשקול לקנות אותן ממך ולתקן את המערכת כי היא נשמעה יופי כשעבדה.
לחילופין אשמח לקבל הצעת מחיר לבדיקת המכשיר.
בתודה,
אבי
-
AVIH63
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי
החלטתי שאני הולך על ONKYO 608 ו KLIPSCH QUINTET II
יש מחשבות והשגות?
בתודה מראש לכל העונים
החלטתי שאני הולך על ONKYO 608 ו KLIPSCH QUINTET II
יש מחשבות והשגות?
בתודה מראש לכל העונים
- shapin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
עצה אחת, אל תחשוב על שום דבר לפני שאתה שומע, דעות והערות זה טוב ויפה אבל לא פה, רמקולים וגם רסיבר זה דבר מאוד סובייקטיבי, יכול להיות שהאונקיו והרמקולים לא יהיו לטעמך, אז עצתי לך היא ללכת לשמוע את השילוב הזה ואם לא/כן מצא חן בעינייך לשמוע עוד כמה סטים...
-
AVIH63
-
- חבר שרק התחיל

הי shapin ותודה על ההתיחסות.
אני מקבל את העצה בשתי ידים רק אין לי זמן לגשת ולעשות עבודת שטח ראויה לשמה.
מעילעול קצר ברשת נראה שהשילוב סביר, אני מחפש אנשים ששמעו את השידוך למשך זמן מספיק ויכולים להגיד "זוועה אל תתקרב" , "מומלץ בחום" , "בסדר גמור" וכ"ו עם הסבר קצר.
אני מקבל את העצה בשתי ידים רק אין לי זמן לגשת ולעשות עבודת שטח ראויה לשמה.
מעילעול קצר ברשת נראה שהשילוב סביר, אני מחפש אנשים ששמעו את השידוך למשך זמן מספיק ויכולים להגיד "זוועה אל תתקרב" , "מומלץ בחום" , "בסדר גמור" וכ"ו עם הסבר קצר.
- shapin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
כמו שאני יכול להגיד על מקדונלדס שזה חלומי ואגאדיר זה סביר, אחר יכול להגיד ההפך והשני יכול להגזים והשלישי יכול אחרת וכו'...
זה טעם נטו, אני מאמין שהסכום הזה לא בא ברגל לאף אחד, לא משנה אם זו קנייה של כמה מאות שקלים או עשרות אלפי שקלים, זה כסף.
שים לב, ההתנהגות הזו של בררנות בתחום הזה מאוד מקובלת, כך שיש חנויות שייתנו לך לקחת מוצרים הביתה לניסיון או יגיעו עם כמה דגמים אלייך הביתה ושתיווכח מה מתאים לך הכי הרבה.
זה טעם נטו, אני מאמין שהסכום הזה לא בא ברגל לאף אחד, לא משנה אם זו קנייה של כמה מאות שקלים או עשרות אלפי שקלים, זה כסף.
שים לב, ההתנהגות הזו של בררנות בתחום הזה מאוד מקובלת, כך שיש חנויות שייתנו לך לקחת מוצרים הביתה לניסיון או יגיעו עם כמה דגמים אלייך הביתה ושתיווכח מה מתאים לך הכי הרבה.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
אם לך סט רמקולים שאתה אוהב למה אתה ממהר לוותר עליו? בכול אופן השילוב של הקליפש אונקיו יתן לך רמת ביצועים גבוהה יחסית לאופציות האחרות שקיימות ואני לא חושב שאפשר לטעות כאן אבל אני ממליץ לך לגשת ולבדוק אופציות נוספות, אתה הולך להשקיע בזה סכום כסף מכובד, חבל שלא תיקח את זה ברצינות ותתאכזב בסוף.
- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
אותו סט על Onkyo 606 נשמע נהדר.
אני לא מתיימר להיות אבפילו רבע אודיופיל, או מבין גדול בסאונד, אבל בסרטים השידוך הנ"ל עושה את העבודה וגם מוזיקה (הופעה חיה, CD רגיל) נשמעת מלא ועשירה.
אני לא מתיימר להיות אבפילו רבע אודיופיל, או מבין גדול בסאונד, אבל בסרטים השידוך הנ"ל עושה את העבודה וגם מוזיקה (הופעה חיה, CD רגיל) נשמעת מלא ועשירה.
-
AVIH63
-
- חבר שרק התחיל

שלום ותודה שוב לכל העונים.
מהכירי את האדם המחליט באופן אישי (נו טוב, זה אני....), יקח לי פרק זמן בלתי סביר בעליל לבחון את הנושא לעומק....
בקיצור, קניתי את השילוב וזהו.
קיבלתי יחס מצויין מיגאל מסטריאוסקופ ואם יסתבר שעשיתי טעות קשה מבחינתי, אני משוכנע שאמצא אוזן קשבת ונכונות אמיתית לגשת לקראתי.
לא הספקתי לחבר את המערכת ולהתרשם אבל ברגע שתהיינה לי תובנות אשמח לשתף אתכם.
לזאב,
המערכת הקודמת מגיעה עם סט רמקולים יעודי ובונה צליל הקפי ע"י טכנולוגייה המתבססת על החזרים מקירות החדר, הרמקולים אינם מיועדים לעבוד עם מערכת אחרת.
ההעדפה שלי היא שהמערכת הישנה תעבור תיקון איכותי ותמצא ביית חדש, ושיהנו ממנה כפי שתוכננה.
שבוע טוב,
אבי
מהכירי את האדם המחליט באופן אישי (נו טוב, זה אני....), יקח לי פרק זמן בלתי סביר בעליל לבחון את הנושא לעומק....
בקיצור, קניתי את השילוב וזהו.
קיבלתי יחס מצויין מיגאל מסטריאוסקופ ואם יסתבר שעשיתי טעות קשה מבחינתי, אני משוכנע שאמצא אוזן קשבת ונכונות אמיתית לגשת לקראתי.
לא הספקתי לחבר את המערכת ולהתרשם אבל ברגע שתהיינה לי תובנות אשמח לשתף אתכם.
לזאב,
המערכת הקודמת מגיעה עם סט רמקולים יעודי ובונה צליל הקפי ע"י טכנולוגייה המתבססת על החזרים מקירות החדר, הרמקולים אינם מיועדים לעבוד עם מערכת אחרת.
ההעדפה שלי היא שהמערכת הישנה תעבור תיקון איכותי ותמצא ביית חדש, ושיהנו ממנה כפי שתוכננה.
שבוע טוב,
אבי
-
AVIH63
-
- חבר שרק התחיל

שלום למתעניינים.
הרכבתי את המערכת, עדיין לא הספקתי לבצע כיול אוטומטי.
יישנם קטעים שהיא לא נשמעת מדהים ובקטעים אחרים השילוב מצליח להעלים את המערכת והרמקולים ולהציב את המאזין בתוך ההתרחשות,
בעיקר כשמזינים את המגבר בתוכן באיכות בלוריי או DTS.
אני צריך ללמוד את המגבר כדי להוציא את המקסימום, כיוון שהקטעים שמנוגנים היטב נשמעים מעולה לטעמי, והרבה יותר טוב מהמערכת הקודמת.
לא בדקתי עדיין השמעה בווליום גבוה ואני סקרן לדעת איך זה יהיה.
סיכום ביניים: נשמעת לא פחות ממדהים בתנאים טובים.
אתן עוד חוות דעת לכשאסיים את הכיול ואריץ עוד סיבוב להשוואה.
בברכה
אבי
הרכבתי את המערכת, עדיין לא הספקתי לבצע כיול אוטומטי.
יישנם קטעים שהיא לא נשמעת מדהים ובקטעים אחרים השילוב מצליח להעלים את המערכת והרמקולים ולהציב את המאזין בתוך ההתרחשות,
בעיקר כשמזינים את המגבר בתוכן באיכות בלוריי או DTS.
אני צריך ללמוד את המגבר כדי להוציא את המקסימום, כיוון שהקטעים שמנוגנים היטב נשמעים מעולה לטעמי, והרבה יותר טוב מהמערכת הקודמת.
לא בדקתי עדיין השמעה בווליום גבוה ואני סקרן לדעת איך זה יהיה.
סיכום ביניים: נשמעת לא פחות ממדהים בתנאים טובים.
אתן עוד חוות דעת לכשאסיים את הכיול ואריץ עוד סיבוב להשוואה.
בברכה
אבי