צריך המלצה לרכב
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לא ידעתי באיזה פורום לפרסם...
עברנו תאונה די קשה השבוע, במזל חוץ מכאבי גב חמורים אין אף פגיעה בנו אבל האוטו הלך total loss.
יש לנו תקציב של 50-55 אלף והיינו רוצים המלצה לרכב אוטומט. מנוע של כ1400. קטן וחסכוני (אבל שיהיה גם בטיחותי) אל תציעו להגדיל תקציב כי אין לנו מאיפה...
תודה מראש לעוזרים.
עברנו תאונה די קשה השבוע, במזל חוץ מכאבי גב חמורים אין אף פגיעה בנו אבל האוטו הלך total loss.
יש לנו תקציב של 50-55 אלף והיינו רוצים המלצה לרכב אוטומט. מנוע של כ1400. קטן וחסכוני (אבל שיהיה גם בטיחותי) אל תציעו להגדיל תקציב כי אין לנו מאיפה...
תודה מראש לעוזרים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
טויוטה יאריס.
אני אומר לך מראש שיהיה קשה למצוא אחת טובה....אבל שווה את המאמץ.
אני אומר לך מראש שיהיה קשה למצוא אחת טובה....אבל שווה את המאמץ.
- טלHD
- גורו

בדיוק הפוך. טויוטה לא נותנים הנחות על היאריס לליסינג/השכרות וכד' ולכן כולן בידיים פרטיות.sagyle כתב:למה יהיה קשה למצוא? זה רכב של השכרות או משהו כזה?...
אין ( או קשה מאוד) להשיג במגרשים/ליסינג/השכרות/טרייד אין וכד'....
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
ליאריס אין את התיבה הרובוטית המחרידה כמו שהיתה בקורולה?טלHD כתב:בדיוק הפוך. טויוטה לא נותנים הנחות על היאריס לליסינג/השכרות וכד' ולכן כולן בידיים פרטיות.sagyle כתב:למה יהיה קשה למצוא? זה רכב של השכרות או משהו כזה?...
אין ( או קשה מאוד) להשיג במגרשים/ליסינג/השכרות/טרייד אין וכד'.......
אם כן הייתי נמנע מאוד מהדגמים הספציפיים עם התיבה הזו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני אישית קיבלתי הרבה המלצות על הפיאט פונטו גרנדה.
ד"א - מקווה שהבעיות בגב לא יתגלו כחמורות, דבר שכזה יכול להפוך את החיים לסיוט מתמשך (מניסיון של אנשים הקרובים אליי).
ד"א - מקווה שהבעיות בגב לא יתגלו כחמורות, דבר שכזה יכול להפוך את החיים לסיוט מתמשך (מניסיון של אנשים הקרובים אליי).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- טלHD
- גורו

לא תיבה רובוטית בשנת המודל שאתה מחפש בתקציב 50K.sagyle כתב:זו אכן תיבה רובוטית...
מישהו יכול להרחיב מה זה אומר?
לצערי לא נוכל לקנות הילוכים מכיוון שאשתי לא נוהגת על הילוכים....
התיבה הרובוטית היא ממודל 2007 ועד היום.
עד 2006 (כולל) תיבה אוטומטית רגילה.
למרות שעפר ציין בעבר שאין צורך מכוון שלא מדובר בתחום HT...בכ"ז גילוי נאות...אני עובד בטויוטה זמן רב...
קרא את זה:
http://www.toyota-nat.co.il/index.php?o ... &Itemid=48
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
סוזוקי סוויפט הוא רכב חמוד מאוד, רק שאני לא ממש בקיא אם הוא בטווח מחירים שציינת...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
הי שגיא,sagyle כתב:לא ידעתי באיזה פורום לפרסם...
תודה מראש לעוזרים....
צר לי על אירוע ובמיוחד על כאבך.
סביר להניח שתשובות ממוקדות תוכל לקבל בפורום קארספורום. לא מעטים מהחברים כאן כותבים גם שם.
בקארספורום מספר חברים שמומחיותם בתחום המוטורי אינה נופלת ממוחיות החברים כאן בתחום HT, ולכן שאלתך תענה ביתר פירוט/מיקוד כאן http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=6
בהצלחה,
איציק
ממליץ לך לא לחכות ולהתחיל טיפול כירופרקטי
לפני שדברים מתקבעים....sagyle כתב:כאבי גב הם ממש לא משהו שאפילו אפשר להתעלם ממנו ... הם מזכירים לי כל הזמן שכואב!
אני כמובן אטפל בזה. בינתיים 2 אורתופדים אמרו לי שזה רק כאבי שרירים וזה יחלוף עוד שבועיים בערך....
לפני שלוש שנים נכנס בי רכב מאחור וקיבלתי מכה שנקראת צליפת שוט (צואר). טיפול כירופרקטי עזר לי מאוד. במקביל לפיזיותרפיה שקופ"ח נתנו.
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שמע משועל ותיק....
תקנה VOLVO S60 שנת 2002 עם ק"מ נמוך ואתה מסודר- יעלה לך 45000 ואחזקה לא יקרה. עושה בממוצע 1/9-10 ובין עירני 1/12!!! על תרים גבה ככה זה. הדגם הפשוט ללא טורבו. בטיחותי. אמין מאד וישארו לך 10000 להוצאות סביב אם יהיו בכלל, הביטוח לא יקר בכלל. לא תתחרט. שלא לדבר על רמת הנסיעה וכו'.
תקנה VOLVO S60 שנת 2002 עם ק"מ נמוך ואתה מסודר- יעלה לך 45000 ואחזקה לא יקרה. עושה בממוצע 1/9-10 ובין עירני 1/12!!! על תרים גבה ככה זה. הדגם הפשוט ללא טורבו. בטיחותי. אמין מאד וישארו לך 10000 להוצאות סביב אם יהיו בכלל, הביטוח לא יקר בכלל. לא תתחרט. שלא לדבר על רמת הנסיעה וכו'.