התייעלות ב-HOT: קנס ללקוחות על קריאה מיותרת לטכנאי
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
yes-man
מעניין אותי לדעת: מה יקרה לי אם אני לקוח של יס והזמנתי טכנאי על כבל שיצא מהמקום ? לא אשלם ?
אחי עובד בהוט, אין לך מושג כמה קריאות מטומטמות הוא מקבל: "הראוטר האלחוטי שלי לא קולט חצי קילומטר..." או "הממיר לא עובד, אה ? הוא לא מחובר לחשמל ?" או "שברתי את הפין של הממיר מאחורה, זה יכול לקרות לכל אחד". אלו רק חלק מהדוגמאות שאני שומע שמתמודדים איתן. אני בספק אם יס תממן כאלו קריאות שירות. הייתי מצפה ממנהלי האתר להגינות - אני מבין את העליהום על הוט, גם אני אכלתי איתם סרטים, בקשה סופר פשוטה לקחה להם חודשיים לביצוע, אני לא מגזים. עם יס היה לי סיפור דומה ובסוף לא זיכו אותי.
מעניין אותי לדעת: מה יקרה לי אם אני לקוח של יס והזמנתי טכנאי על כבל שיצא מהמקום ? לא אשלם ?
אחי עובד בהוט, אין לך מושג כמה קריאות מטומטמות הוא מקבל: "הראוטר האלחוטי שלי לא קולט חצי קילומטר..." או "הממיר לא עובד, אה ? הוא לא מחובר לחשמל ?" או "שברתי את הפין של הממיר מאחורה, זה יכול לקרות לכל אחד". אלו רק חלק מהדוגמאות שאני שומע שמתמודדים איתן. אני בספק אם יס תממן כאלו קריאות שירות. הייתי מצפה ממנהלי האתר להגינות - אני מבין את העליהום על הוט, גם אני אכלתי איתם סרטים, בקשה סופר פשוטה לקחה להם חודשיים לביצוע, אני לא מגזים. עם יס היה לי סיפור דומה ובסוף לא זיכו אותי.
Vocare Ad Regnum
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
DorM כתב:איזו התיעלות יש פה?
הם מקבלים מלא כסף, זה חלק מהשירות שמגיע ללקוחות שלא מבינים או לא מצליחים לפתור את הבעיה בעצמם.
מהצעד התיעלות הזה בסוף יגיעו למצב שמספר הקריאות ירד ויצטרכו פחות טכנאים....
תחשוב על הלקוחות שמנסים להשיג אותם על תקלות אמתיות... המתנה של שנה.
ניצגים עם תודעת שירות ברצפה
ועוד ועוד ועוד...
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
Tandberg,
אתה מאשים אותי במשהו?
אני לא עובד yes, לא מתחסד yes.
בסה"כ הבאתי כתבה מגלובס.
אתה מאשים אותי במשהו?
בסה"כ הבאתי כתבה מגלובס.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
בכתבה כתוב שהלקוח ישלם אם התגלה שהוא לא עקב אחרי הצעדים שאמרו לו לנקוט בטלפון או שהוא לא נמצא בבית בשעות שנקבעו איתו.TANDBERG כתב:yes-man
אחי עובד בהוט, אין לך מושג כמה קריאות מטומטמות הוא מקבל: "הראוטר האלחוטי שלי לא קולט חצי קילומטר..." או "הממיר לא עובד, אה ? הוא לא מחובר לחשמל ?" או "שברתי את הפין של הממיר מאחורה, זה יכול לקרות לכל אחד". אלו רק חלק מהדוגמאות שאני שומע שמתמודדים איתן. אני בספק אם יס תממן כאלו קריאות שירות. הייתי מצפה ממנהלי האתר להגינות - אני מבין את העליהום על הוט, גם אני אכלתי איתם סרטים, בקשה סופר פשוטה לקחה להם חודשיים לביצוע, אני לא מגזים. עם יס היה לי סיפור דומה ובסוף לא זיכו אותי....
לדעתי זה לגיטימי - ברור שטכנאי לא צריך לבוא אליך הביתה כדי לחבר לך את הכבל שיצא מהמקום, אבל בשביל זה בדיוק יש את המוקד הטלפוני, עומדים שם טכנאים שתפקידם למקד את הבעיה או להדריך את המשתמש לפתרון במקרה והוא פשוט.
בתור אחד שעבד מספר שנים בתמיכה במערכות מחשב ותקשורת, אני יודע עד כמה זה מתסכל להגיע לאתר ולראות שהמסך לא מחובר לחשמל או שהלקוח התבלבל בין כפתור ההדלקה של המחשב לזה של המסך (סיפור אמיתי) לאחר שהלקוח נשאל מפורשות אם הכבל מחובר והמסך דלוק וענה בחיוב. הלקוח הרבה פעמים עונה לכל הבדיקות "כן, כן" רק כדי שיגיע טכנאי, הוא לא מבין שאפשר לפתור את התקלה הרבה יותר מהר בטלפון, לחסוך לו ולטכנאי זמן יקר ואי נעימות.
יש נושאים שבהם HOT באמת לא בסדר אבל דווקא בנושא הזה אני מבין אותם וחושב שזה צעד נכון והוגן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
+1 למה ש-harari כתב. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בשנת 95 אחרי שלופו מאניגמה שלח אותי לרעות בשדות זרים,הצטרפתי ל"תבל דיגאטל" לתקופנת קצרה עד תחילת הלימודים.TANDBERG כתב:yes-man
אחי עובד בהוט, אין לך מושג כמה קריאות מטומטמות הוא מקבל: "הראוטר האלחוטי שלי לא קולט חצי קילומטר..." או "הממיר לא עובד, אה ? הוא לא מחובר לחשמל ?" או "שברתי את הפין של הממיר מאחורה, זה יכול לקרות לכל אחד". אלו רק חלק מהדוגמאות שאני שומע שמתמודדים איתן. אני בספק אם יס תממן כאלו קריאות שירות. הייתי מצפה ממנהלי האתר להגינות - אני מבין את העליהום על הוט, גם אני אכלתי איתם סרטים, בקשה סופר פשוטה לקחה להם חודשיים לביצוע, אני לא מגזים. עם יס היה לי סיפור דומה ובסוף לא זיכו אותי....
הייתי מקבל כ24 קריאות ליום וזה בהתחשבות כי הייתי זוטר-הוותיקים קיבלו יותר.בלי הגזמה למרות שזה עידן אנאלוגי והיפר בנד -מידי יום הייתי מתעסק בקריאות שווא שכללו בעיקר כיוון וידיאו והקלטה.כביכול שרות שטכנאי טלוויזיה היו גובים
תשלום מלא מלקוח שקיבל את השרות חינם אין כסף על הדרך.
כמובן שלא שכחתי את"המקצוענים" שניסו להוסיף נקודה פיראטית בעצמם עם כל מיני אילטורים ופיצפקאס.הכל חינם וסובלנות ואדיבות למרות שאז הוט היתה הבלעדית בשוק הטלוויזיה והאופציה היתה לצפות בערוצי ירדן באנטנה המרכזית.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
זה עובד לשני הכיוונים.
החודש קבלתי מ- HOT זיכוי על סך 600 ש"ח (לפי חוק הטכנאים) אחרי שטכנאי היה אמור לבוא ביום מסויים ובכלל לא הגיע.
זה לגיטימי שזה יהיה גם הפוך.
אם לקוח קבע עם טכנאי, הטכנאי הגיע בזמן והלקוח לא היה בבית - שהלקוח ישלם קנס על טרטור.
החודש קבלתי מ- HOT זיכוי על סך 600 ש"ח (לפי חוק הטכנאים) אחרי שטכנאי היה אמור לבוא ביום מסויים ובכלל לא הגיע.
אם לקוח קבע עם טכנאי, הטכנאי הגיע בזמן והלקוח לא היה בבית - שהלקוח ישלם קנס על טרטור.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בני אדם יכולים להיות מטומטמים, יש לקוחות של HOT שאין להם מושג בטכנולוגיה, רואים שמשהו לא עובד כפי שנראה להם ומתקשרים ל-HOT בשביל להזמין טכנאי, לזה HOT קוראת "קריאה מיותרת"? כמובן שאפשר תידרוך בטלפון, אבל לא כל אחד מבין איך עושים את זה.byoyo כתב:זה עובד לשני הכיוונים.
אם לקוח קבע עם טכנאי, הטכנאי הגיע בזמן והלקוח לא היה בבית - שהלקוח ישלם קנס על טרטור....
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
כשאתה מתקשר לחברה שמספקת שירותים טכנולוגיים, לא רק HOT, עונה לך טכנאי HELPDESK ואתה מתאר לו את הבעיה.UserName כתב:בני אדם יכולים להיות מטומטמים, יש לקוחות של HOT שאין להם מושג בטכנולוגיה, רואים שמשהו לא עובד כפי שנראה להם ומתקשרים ל-HOT בשביל להזמין טכנאי, לזה HOT קוראת "קריאה מיותרת"? כמובן שאפשר תידרוך בטלפון, אבל לא כל אחד מבין איך עושים את זה.byoyo כתב:זה עובד לשני הכיוונים.
אם לקוח קבע עם טכנאי, הטכנאי הגיע בזמן והלקוח לא היה בבית - שהלקוח ישלם קנס על טרטור.......
אם התיאור שלך כללי מידי כמו "אני לא רואה כלום" הוא מתחיל לשאול שאלות ולמקד את הבעיה, גם אדם שהוא מוגבל טכנולוגית יכול למצוא את כבל החשמל או לבדוק אם הכרטיס בפנים. בד"כ לא מבקשים לעשות פעולות מסובכות אלא אם אתה מראה שאתה מבין ומתמצא.
כשאתה מתקשר לתמיכה של HOT אתה לא מתקשר כדי להזמין טכנאי, אתה מתקשר כדי לפתור בעיה. הזמנת טכנאי זה שיקול דעת של טכנאי הHELPDESK.
ואמרת שיש מטומטמים - מטומטמים רגילים לעשות הכל עקום ולשלם יותר מידי, אז שישלמו - בזמן ובכסף.
אני מבטיח לך שהטכנאי ישמח להגיע אליך הביתה ולחבר לך את הכבל שיצא אם יקבל על זה עוד כסף.
על פניו נראה UserName שאף פעם לא עבדת בתחום הזה ,שתעבוד תבין כמה לקוחות יכולים להיותUserName כתב:בני אדם יכולים להיות מטומטמים, יש לקוחות של HOT שאין להם מושג בטכנולוגיה, רואים שמשהו לא עובד כפי שנראה להם ומתקשרים ל-HOT בשביל להזמין טכנאי, לזה HOT קוראת "קריאה מיותרת"? כמובן שאפשר תידרוך בטלפון, אבל לא כל אחד מבין איך עושים את זה.byoyo כתב:זה עובד לשני הכיוונים.
אם לקוח קבע עם טכנאי, הטכנאי הגיע בזמן והלקוח לא היה בבית - שהלקוח ישלם קנס על טרטור.......
מטומטמים ורעים כאחד ,לכתוב תגובות באינטרנט זה הכי קל .
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אם לקוח לא היה בבית שקבעו איתו זה דבר אחד (מצדיק קנס)
מצד שני יש לקוחות שלא תמיד מבינים מה רוצים מהם בהדרכה טלפונית ,אני יכול להעיד על אימי שהיא מבוגרת ולא תמיד מסתדרת עם התומך בהוט , גם כאשר בקשותיו פשוטות , פשוט כי אין לה שום "חוש" או ידע בסיסי בטכנולוגיה....ואת זה צריכים להבין.
מצד שני יש לקוחות שלא תמיד מבינים מה רוצים מהם בהדרכה טלפונית ,אני יכול להעיד על אימי שהיא מבוגרת ולא תמיד מסתדרת עם התומך בהוט , גם כאשר בקשותיו פשוטות , פשוט כי אין לה שום "חוש" או ידע בסיסי בטכנולוגיה....ואת זה צריכים להבין.
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
אם אדם יודע שהוא מוגבל טכנולוגית ברמה קשה, שלא יתקשר בעצמו, שיפנה לבן משפחה שיתקשר.
אני, למשל, מתקשר בשם סבתא שלי באופן קבוע - אם משהו לא בסדר היא פונה אליי.
if all else fails - שיגיעו עם HOT להבנה שהלקוח לא יודע מה רוצים ממנו ושלא יגבו ממנו קנס.
אני חושב שהכוונה כאן היא יותר אם לקוח נתבקש לבצע פעולה והוא הצהיר שביצע אותה והתגלה בסוף שלא ביצע אותה - הוא יקבל קנס.
לדעתי אם הלקוח מפגין חוסר אונים בטלפון ומצהיר שהוא לא ביצע את הפעולה כי הוא לא יודע איך, לא יגבו ממנו קנס.
אני, למשל, מתקשר בשם סבתא שלי באופן קבוע - אם משהו לא בסדר היא פונה אליי.
if all else fails - שיגיעו עם HOT להבנה שהלקוח לא יודע מה רוצים ממנו ושלא יגבו ממנו קנס.
אני חושב שהכוונה כאן היא יותר אם לקוח נתבקש לבצע פעולה והוא הצהיר שביצע אותה והתגלה בסוף שלא ביצע אותה - הוא יקבל קנס.
לדעתי אם הלקוח מפגין חוסר אונים בטלפון ומצהיר שהוא לא ביצע את הפעולה כי הוא לא יודע איך, לא יגבו ממנו קנס.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הדבר היחיד שאני יכול להאשים בו זה הבאת צד אחד. ברור לי לחלוטין שאתה לא עובד של יס. אבל התחושה שלי כאילו יש עליהום על הוט, זו לא הכתבה הראשונה שמובאת כאן על הוט מגלובס. וגם כאן בחרו להתעלם מהתייחסות למתחרה.yes-man כתב:Tandberg,
אתה מאשים אותי במשהו?
בסה"כ הבאתי כתבה מגלובס....
אם מצאת עצמך נפגע מההערה שלי, אנא קבל את התנצלותי הכנה.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אין לי מושג מהמקצוע, ואני די בטוח שכשכתבתי את התגובה לא חשבתי ממש.NEW_WAVE כתב:על פניו נראה UserName שאף פעם לא עבדת בתחום הזה ,שתעבוד תבין כמה לקוחות יכולים להיותUserName כתב:בני אדם יכולים להיות מטומטמים, יש לקוחות של HOT שאין להם מושג בטכנולוגיה, רואים שמשהו לא עובד כפי שנראה להם ומתקשרים ל-HOT בשביל להזמין טכנאי, לזה HOT קוראת "קריאה מיותרת"? כמובן שאפשר תידרוך בטלפון, אבל לא כל אחד מבין איך עושים את זה.byoyo כתב:זה עובד לשני הכיוונים.
מטומטמים ורעים כאחד ,לכתוב תגובות באינטרנט זה הכי קל ....
בכל אופן, למה אתה קורא 'קריאה מיותרת'? אני די בטוח שיש אנשים שמתקשרים שיש בעיה וכל רגע אומרים שהם לא מצליחים לעשות שום דבר רק בשביל שהטכנאי יבוא ולבקש ממנו ממיר אחר רק בגלל שלדעתך הממיר הנוכחי לא מתאים לנוף של הסלון, אבל לא ברמה כזו גבוהה.