שלום לכולם,
אני משתמש וותיק של מדיה סנטר של ווינדוס.
לפני זמן מה ניסיתי להכנס למדיות סנטר שונות אבל בגלל עיניין העברת הערוצים האוטומטית וכ"ו לא נכנסתי לזה ממש.
היום, אני מנסה להתקין את התוכנה GBPVR שאני רואה בפורום שרבים ממליצים עליה.
עכשיו לבעיה,
ה-Path השתנה קצת בגירסאות החדשות של IR Server Suite.
תקיש במקום זה:
[left]cd "\Program Files\IR Server Suite"[/left]
ואז IRBlast בתוספת הפרמטרים הרצויים, שבעזרתם אתה אומר ל-IRBlast לאיזה ערוץ להעביר, באיזה מהירות וכו. למשל, בשביל להעביר לערוץ 10 עם ריפוד (pad) ל-3 ספרות (010) ועם השהייה (delay) של 500 מילישניות בין ספרה לספרה:
[left]IRBlast -pad 3 -delay 500 -channel 10[/left]
לגבי NPVR, הגירסה אכן התעדכנה, וממה שהבנתי הלינק הוא רק ל-EXE של התוכנה. בשרשור שלהם עם הלינק הזה יש גם הוראות ולינק לתוכנת ההתקנה המלאה של GBPVR/NPVR.
עריכה:
אוקיי לאחר קריאה קצרה בהסברים שלהם שם באתר.
הבנתי כיצד להגיע להגדרות, אך למרבה הצער לא מופיע הכרטיס PVR150 בתוכנה.
רשום הדבר הבא בהסברים שלהם:
Analog Capture Devices:
For ALL analog capture devices, you will need some of the Hauppauge SoftPVR components. If your Analog capture source does not show up in Devices, then the needed components are missing. If you first install WinTV7 (not 6, 7!) you will have the needed components installed. You can download WinTV7 from Hauppauge if you have an earlier WinTV CD available AND have a supported Hauppauge device installed: http://hauppauge.lightpath.net/softw...v7_cd_2.2d.exe. See post 3 for an alternate installation method
זאת אומרת שצריך להתקין WINTV 7 אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה בכרטיס הנ"ל...
ועוד דבר שלא קשור לזה, עשיתי הכל לפי המדריך אני מקבל תמונה, הכל טוב ויפה, אבל במדריך השידורים חלק מין הערוצים לא מקבלים את השידורים (כאילו לא מעודכן) אבל מנגד במדיה סנטר של ויסטה השידורים מתקבלים מצויין לכל הערוצים...
אתה מנוי הוט או יס?
התקנת במקרה MegaEPG? איזה סקריפטים הגדרת שם?
בכל מקרה, התוכנה לא עודכנה כבר מעל לשנה, ויש כיום כמה חלופות טובות הרבה יותר כמו EPG4Cable של oshapir למנויי הוט ו-mc2xml למנויי יס.
אני מנוי של יס, ובתוכנה MegaEPG אני בוחר לקבל שידורים בעזרת הכרטיס לווין (ולכן אני אומר שאני משתמש גם במדיה סנטר של ויסטה באותו הדבר ושם אני מקבל את הכל באופן מלא..)...
1. האם יש איזה פיתרון לגבי הכרטיס לווין? (מה שרשמתי קודם..)
2. הבנתי שאם אני מחבר משדר DTT לתוכנה יהיה אפשר להקליט את 5 הערוצים הפתוחים בו זמנית? האם זה נכון?
3. האם מישהו יכול לתת הגדרות הכי מומלצות לאיכות הצפייה, ואיכות ההקלטה דרך התוכנה?
1. GBPVR בהחלט תומכת בכרטיסי לוויין, ולמעשה רוב משתמשי התוכנה הזו בחו"ל משתמשים בכרטיסים כאלו.
לי פשוט אין כרטיסים כאלה בבית או נסיון עם זה אז אולי שווה לשים שאלה בפורום של האתר של GBPVR.
2. עד כמה שידוע לי, בעזרת מקלט DTT התוכנה יודעת להקליט מכמה ערוצים במקביל אם הם על אותו תדר (שזה המצב אצלנו כיום), אבל אין לי נסיון עם זה כי פעם אחרונה שבדקתי לא הייתה קליטה אצלי (אולי עכשיו כן, אמורים להקים משדר חדש באזור השרון).
3. ההמלצה שלי היא להשתמש במקודד של Cyberlink PowerDVD עבור MPEG2, שזהו פורמט ההקלטות בכרטיס אנלוגי. ב-Shark007 צריך לשים על Use PDVD10 בלשונית ה-MPG~MP4 אם אתה משתמש בה, ואם לא - אפשר להשיג את המקודד בנפרד או פשוט להתקין גירסת נסיון של PowerDVD. גם אחרי שהתוכנה כבר לא עובדת המקודד עדיין מותקן ועובד.
האם כל מקלט DTT שאקנה אמור להתמך בתוכנה? מכיוון שבהגדרות כמו בכרטיסים אנלוגים יש רשימה של כרטיסים, כיצד אוכל לדעת בוודאות אם הכרטיס יתמך ולא סתם לקנות משהו לא תקין...?
האם מישהו מכיר מדריך שיכול לעזור בהוספת מקלט כזה?
חיפשתי במדריכים וראיתי שיש מדריך שמסביר כיצד כיצד להוסיף DTT אך הוא אינו מובן כל כך (כמו המדריך הראשי!)...
ועוד דבר אחד, האם ישנה אופציה שההקלטה בצוכנה תתחיל מספר דקות לפני שעת השידור המקורית כמו במדיה סנטר של ווינדוס? למשל השידור מתחיל ב-21:00 אז שהתוכנה תתחיל בהקלטה ב-20:55 נגיד...האם זה אפשרי? (וכנ"ל לגבי סיום ההקלטה).
לגבי "ריפוד" ההקלטה לפני ואחרי, בוודאי. יש את זה בהגדרות ה-GBPVR בלשונית ה-Capture Sources למטה. זה נקרא Recording Padding.
כמו כן, אתה יכול גם לשנות את זה בכל תכנות הקלטה ליותר או פחות דקות לפני ואחרי.