לא לא צריך לשמור קצת על פרטיות בכל זאת
הנה עכשיו שותה קפה של הבוקר בטמפרטורה שאני רוצה (בעזרת מדחום שיושב על המכונה) וגם חלב בטמפרטורה שאני בוחר בעזרת טרמומטר מה עוד ? וכמובן בריסטה סבלני ומלטף שדוחס את הקפה במסירות ללא תנאים
תגידו איזה בית קפה ייתן לכם לשתות בכוס כזאת (ראו תמונה)
שלשום הייתי אצל כהן יצחק כוס חיקוי בודום עולה בערך 17 ש''ח לכוס לדעתי האיכות שלהם לא נופלת מהמקור המחיר של הכוסות האלה לאספרסו ולקפוצ'ינו דיי דומה.
זוג של כוסות בודום מקוריות (מגיעות בקופסא זוגית) דווקא יקרים אצל כהן יצחק כ- 80-90 ש''ח אתה יכול למצוא יותר בזול למרות שאם תגיד ליצחק שמוכרים אותן במחיר יותר זול הוא יאמין לך וישווה לך את המחיר ואפילו יוריד אותו ככה זה יצחק מתחייב בדרך כלל למחיר הכי נמוך
בנוסף תשאל את יצחק אם יש מחיר מיוחד אם לוקחים מספר כוסות, בכל מקרה גם תבקש הנחה לא תהיה בעייה
תהיה בטוח שתצא עם ''עגלה'' יותר כבדה מכמה כוסות בודום מחסן ההפתעות מפתיע כל פעם מחדש
ה ALFA כוסות באיכות טובה ויחסית משתלמות לעומת המקור ובשליש מהמחיר.
לומר שהן זהות גם באיכות אני קצת מהסס, יש לי משני הסוגים בבית ואכן הן אחת לאחת בחינת מראה אך הבודום טיפה יותר כבדות ועושה רושם שהן קצת יותר איכותיות (כולל שמירת החום שבהן טובה קצת יותר).
עדיין ה ALFA מעולות ושוות ויש גם קטנות וגדולות ממש כמו סדרת ה PAVINA של בודוס, העתק מדויק !
בכל מקרה זכוכית כפולה או לא, אין על הכוסות הפורצלן הפשוטות (בצורת קונוס) של נעמן, 4 שקל כוס לאספרסו, 5 שקל כוס 5 oz לקפוצ'ינו:
כפיר_ש כתב:ה ALFA כוסות באיכות טובה ויחסית משתלמות לעומת המקור ובשליש מהמחיר.
לומר שהן זהות גם באיכות אני קצת מהסס, יש לי משני הסוגים בבית ואכן הן אחת לאחת בחינת מראה אך הבודום טיפה יותר כבדות ועושה רושם שהן קצת יותר איכותיות (כולל שמירת החום שבהן טובה קצת יותר).
עדיין ה ALFA מעולות ושוות ויש גם קטנות וגדולות ממש כמו סדרת ה PAVINA של בודוס, העתק מדויק !
בכל מקרה זכוכית כפולה או לא, אין על הכוסות הפורצלן הפשוטות (בצורת קונוס) של נעמן, 4 שקל כוס לאספרסו, 5 שקל כוס 5 oz לקפוצ'ינו:
לא יודע מה הקטע עם וואקום או לא - בכל מקרה אין לך יכולת לוודא דבר כזה.
כל עוד החום נשמר - זה עובד.
אין פה טכנולוגיה נסתרת - בסך הכל כוס וכל מפעל כוסות יכול לעשות בדיוק בדיוק אותו דבר.