בגדול אני הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש את האקסטרימר כמזרים מידה בבית.
אני מתלבט בין שני הדגמים האלו
השימוש שלי בעיקר צפיית סרטים בפורמטים רגילים סרטים ששוקלים 700 מגה והכי הרבה גיגה וחצי
לפעמים אני רואה סרטים ב HD 720P
יש לי נתב אלחוטי בבית תקן N
שאלה אחרת
ראיתי שלסטרימר של WD HD יש ממש ויזאולי יפה האם ניתן לשנות ממשקים ויזואליים באקסטרימר
תודה לעוזרים שיהיה המשך שבוע נעים
בקשה לעצתכם| אני מתלבט בין הדגם Xtreamer למשופר שלו Xtreamer Pro
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עזוב את ה-WD HD יש לו הרבה מגבלות.
במידה והחלטת שאתה רוצה ללכת על האקסטרימר, השאלה אם יהיה לך צורך באחסון פנימי גדול ואם תרצה להשתמש בכונן מסוג 3.5", אם כן, לך על ה-PRO, אם לא, הקטן (SW) יעשה את העבודה.
במידה והחלטת שאתה רוצה ללכת על האקסטרימר, השאלה אם יהיה לך צורך באחסון פנימי גדול ואם תרצה להשתמש בכונן מסוג 3.5", אם כן, לך על ה-PRO, אם לא, הקטן (SW) יעשה את העבודה.
אחרי מספר חודשים של שימוש אינטנסיבי באקסטרימר, אני יכול להמליץ עליו בלב שלם.rafi120 כתב:בגדול אני הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש את האקסטרימר כמזרים מידה בבית.
אני מתלבט בין שני הדגמים האלו
השימוש שלי בעיקר צפיית סרטים בפורמטים רגילים סרטים ששוקלים 700 מגה והכי הרבה גיגה וחצי
לפעמים אני רואה סרטים ב HD 720P
יש לי נתב אלחוטי בבית תקן N
שאלה אחרת
ראיתי שלסטרימר של WD HD יש ממש ויזאולי יפה האם ניתן לשנות ממשקים ויזואליים באקסטרימר
תודה לעוזרים שיהיה המשך שבוע נעים...
אצלנו רואים הרבה סרטים 700MB כמו סרטים HD וקבצי ISO שהעתקתי ישירות מ DVD. בקיצור לא משפחה בררנית.
האקסטרימר עובד מספר שעות ביום וכולם מתפעלים אותו בקלות כולל ילדה בת 7.5.
חייבים לציין שלפעמים הוא לא מתנהג חלק בזמן הניווט ומציג קובץ כבלתי-חוקי ואז עולים עם השלט סרט אחד ויורדים שוב ופתאום הסרט חוקי. אותי זה לא ממש מעצבן, כל עוד זה נפתר תוך מספר שניות.
מה שחשוב זה שה XT ניגן עד היום כל סרט שרציתי חלק לגמרי ובלי שום בעיות בזמן הניגון. הפורמט היחיד שלא נתמך (ממה שאני בדקתי) הוא DV ממצלמת וידאו ביתית. אלה קבצים ענקיים של 13GB לשעה.
מכיוון שמדובר במכשיר לא יקר, שמרכז את כל המדיה הביתית: מוזיקה, וידאו ותמונות, אפשר לסלוח לו על ה "חוסר-גימור" בניווט כל עוד לא חמכרו ב 600 ש"ח מכשיר טוב יותר עם תמיכה מעולה בעברית.