גאג'ה אקדמיה - מה דעתכם על המכונה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
12k למכונה אוטומטית?... על הנייר לא.
(אומרים גאג'ה)
(אומרים גאג'ה)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אחח איזה קפה הייתי מפיק ב 12K שקל
אני מאמין ואפילו בטוח- שהטעם יהיה אותו דבר כמו כל מכונה אוט ב5K
אני מאמין שהיא כל כך יקרה אך ורק בגלל כל הטכנולוגיה שנמצאת בה, כל הפיצ'רים והנוחות של לחיצת כפתור והמשקה מוכן והיתרון שהיא יודעת לעשות מגוון סוגי משקאות בלחיצת כפתור.
אבל מה שבטוח היא לא תפיק לעולם קפה כמו איזו אניטה או רוקט שתעלה חצי ממנה
אני מאמין ואפילו בטוח- שהטעם יהיה אותו דבר כמו כל מכונה אוט ב5K
אני מאמין שהיא כל כך יקרה אך ורק בגלל כל הטכנולוגיה שנמצאת בה, כל הפיצ'רים והנוחות של לחיצת כפתור והמשקה מוכן והיתרון שהיא יודעת לעשות מגוון סוגי משקאות בלחיצת כפתור.
אבל מה שבטוח היא לא תפיק לעולם קפה כמו איזו אניטה או רוקט שתעלה חצי ממנה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כן - כל אוטומטית כמעט היום.
יש בחצי מחיר ופחות מזה.
כנראה שהאקדמיה היא למוסדות גדולים - לבית תספיק לך גאג'ה בררה.
יש בחצי מחיר ופחות מזה.
כנראה שהאקדמיה היא למוסדות גדולים - לבית תספיק לך גאג'ה בררה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כפי שדבוטאנט אמר, כמעט כל סופר אוטומטית עושה את זה ובפחות מחצי המחיר של האקדמיה.
רק קח בחשבון שתקבל את מה שאתה דורש ולא מעבר. כלומר, מכונה שבאמת תעשה הכל בלחיצת כפתור. כל עוד אתה לא מצפה לסטנדרט מסויים באיכות הקפה אתה תהנה מהמכונה.
רק קח בחשבון שתקבל את מה שאתה דורש ולא מעבר. כלומר, מכונה שבאמת תעשה הכל בלחיצת כפתור. כל עוד אתה לא מצפה לסטנדרט מסויים באיכות הקפה אתה תהנה מהמכונה.
נספרסו לא טעים לך?! באמת? ניסיתה כמה קפסולות?
הבררה נחמדה מאוד, יצא לי לשתות ממנה ואם תעשה חיפוש דיברו עליה הרבה פה.
אתה יכול ללכת גם לכיוון הjura או saeco
אני אישית אוהב את העיצוב של ה saeco
אני לא יכול להמליץ לך על אוט׳ מבחינת איכות הקפה בגלל שכולן הזכירו לי נספרסו וממש לא את הecm שלי, אבל , אם כבר קונים אוט׳ הייתי ממליץ ללכת על 2 דודים ומקציף אוט׳- אם כבר אוט׳ אז עד הסוף.
הבררה נחמדה מאוד, יצא לי לשתות ממנה ואם תעשה חיפוש דיברו עליה הרבה פה.
אתה יכול ללכת גם לכיוון הjura או saeco
אני אישית אוהב את העיצוב של ה saeco
אני לא יכול להמליץ לך על אוט׳ מבחינת איכות הקפה בגלל שכולן הזכירו לי נספרסו וממש לא את הecm שלי, אבל , אם כבר קונים אוט׳ הייתי ממליץ ללכת על 2 דודים ומקציף אוט׳- אם כבר אוט׳ אז עד הסוף.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
היא באמת נראית מרצדס של המכונות האוטומטיות והיא גם מעוצבת יפה אבל המחיר (לפחות בארץ) הוא מטורף ! זו מכונה אוטומטית שטובה ככל שתהיה עדיין תפיק קפה פחות טוב ממכונה ידנית/חצי אוטומטית ואני מניח שאם משהו מתקלקל התחזוקה שם לא זולה.
מה שכן היא נותנת מענה מלא לבית "תובעני" שרוצה מגוון של משקאות מבוססי קפה ואני מניח שאיכות הקפה (למרות שלא התנסיתי) תהיה לא פחות טובה מהבררה.
האמת אין פה שיקול של עלות תועלת, אם היא מוצאת חן בעיניך ויש לך את התקציב ואתה לא טיפוס של מכונה ידנית ואין סיכוי גם שתקנה אז לך על זה. החיים קצרים ידידי וזו רק מכונת קפה
תאמין לי אנשים זורקים פי 15 כסף כזה על אוטו מיותר שיפסיד 20K בשנה בירידת ערך והיו יכולים להסתפק באוטו בן 3 שלוש בחצי מחיר, אם זה מותר ולגיטימי למה מכונת קפה לא ? תעשה מה שטוב לך
מה שכן היא נותנת מענה מלא לבית "תובעני" שרוצה מגוון של משקאות מבוססי קפה ואני מניח שאיכות הקפה (למרות שלא התנסיתי) תהיה לא פחות טובה מהבררה.
האמת אין פה שיקול של עלות תועלת, אם היא מוצאת חן בעיניך ויש לך את התקציב ואתה לא טיפוס של מכונה ידנית ואין סיכוי גם שתקנה אז לך על זה. החיים קצרים ידידי וזו רק מכונת קפה
תאמין לי אנשים זורקים פי 15 כסף כזה על אוטו מיותר שיפסיד 20K בשנה בירידת ערך והיו יכולים להסתפק באוטו בן 3 שלוש בחצי מחיר, אם זה מותר ולגיטימי למה מכונת קפה לא ? תעשה מה שטוב לך