SGS ו - ONE CLICK LAG FIX התחלה ברגל שמאל...
בוקר טוב...
אני סוף סוף משתכנע להחליף את הרום של סלקום, אבל רגע לפני, מנסה את ONE CLICK LAG FIX
לראות אם עובד ואז לא אצטרך להעיף את ה ROM של סלקום לקיבינימט....
בקיצור אחרי הפעלת ה OCLF בקטע שהוא בונה את הקובץ הענק של ה- 800MB - סיים בהצלחה
REBOOT
ואז אחרי האנימציה של סלקום- בום - מסך שחור, לחצנים מוארים וויברציות מדי פעם שמזכירים חתול שנדרס....
יש למישהו רעיון???
אני סוף סוף משתכנע להחליף את הרום של סלקום, אבל רגע לפני, מנסה את ONE CLICK LAG FIX
לראות אם עובד ואז לא אצטרך להעיף את ה ROM של סלקום לקיבינימט....
בקיצור אחרי הפעלת ה OCLF בקטע שהוא בונה את הקובץ הענק של ה- 800MB - סיים בהצלחה
REBOOT
ואז אחרי האנימציה של סלקום- בום - מסך שחור, לחצנים מוארים וויברציות מדי פעם שמזכירים חתול שנדרס....
יש למישהו רעיון???
בפאניקה של הרגע עשיתי RESTORE וחזרתי להגדרות יצרן, משמע רום של סלקום.
אני קצת חושש תכלס להתחיל עם הצריבות האלו,
מנסיון קודם עם HTC HD ורומים של אנרג'י שהחלפתי כל כמה חודשים, יצא בסוף שהמכשיר דיי נהיה איטי...
להצעתך, המכשיר בן שבוע ומגיע עם ANDROID 2.2 , אני מבין ממך שעדיף להוריד ל- 2.1 ?
הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף קושחה זה חיי סוללה תכלס....
תודה על העזרה !
מנסיון קודם עם HTC HD ורומים של אנרג'י שהחלפתי כל כמה חודשים, יצא בסוף שהמכשיר דיי נהיה איטי...
להצעתך, המכשיר בן שבוע ומגיע עם ANDROID 2.2 , אני מבין ממך שעדיף להוריד ל- 2.1 ?
תודה על העזרה !
Daveil
אני ממליץ לך למצוא את המדריכים ב IANDROID ולעשות בשלב ראשון
- ROOT עם Z4ROOT
- צריבת קרנל למשל של הארדקור
ולנסות לראות אם זה מספיק מבחינת שיפור ביצועים
אח"כ להתקדם להתקנת רום וקיסטום המכשיר
- ROOT עם Z4ROOT
- צריבת קרנל למשל של הארדקור
ולנסות לראות אם זה מספיק מבחינת שיפור ביצועים
אח"כ להתקדם להתקנת רום וקיסטום המכשיר
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כמובן שאני לא ממליץ להוריד ל 2.1 לתמיד! מדובר על שלב כדי להתקין רום של פיילוט או DOC או דרקיdaveil כתב:בפאניקה של הרגע עשיתי RESTORE וחזרתי להגדרות יצרן, משמע רום של סלקום.
תודה על העזרה !...
בגירסת 2.2.1
איך אני מוריד ל2.1 ? מה השלבים ?zovirax כתב:כמובן שאני לא ממליץ להוריד ל 2.1 לתמיד! מדובר על שלב כדי להתקין רום של פיילוט או DOC או דרקיdaveil כתב:בפאניקה של הרגע עשיתי RESTORE וחזרתי להגדרות יצרן, משמע רום של סלקום.
תודה על העזרה !...
בגירסת 2.2.1...
אחר ישעברתי לרום 2.6 צריך או מומלץ לחזור ל 2.2 ?
הנה מדריך מפורט מאודnapster כתב:איך אני מוריד ל2.1 ? מה השלבים ?zovirax כתב:כמובן שאני לא ממליץ להוריד ל 2.1 לתמיד! מדובר על שלב כדי להתקין רום של פיילוט או DOC או דרקיdaveil כתב:בפאניקה של הרגע עשיתי RESTORE וחזרתי להגדרות יצרן, משמע רום של סלקום.
תודה על העזרה !...
בגירסת 2.2.1...
אחר ישעברתי לרום 2.6 צריך או מומלץ לחזור ל 2.2 ?...
מתוקן
http://iandroid.co.il/forum/topic19156.html
תודה קודם כלשח_מט כתב:הנה מדריך מפורט מאודnapster כתב:איך אני מוריד ל2.1 ? מה השלבים ?zovirax כתב:כמובן שאני לא ממליץ להוריד ל 2.1 לתמיד! מדובר על שלב כדי להתקין רום של פיילוט או DOC או דרקיdaveil כתב:בפאניקה של הרגע עשיתי RESTORE וחזרתי להגדרות יצרן, משמע רום של סלקום.
תודה על העזרה !...
בגירסת 2.2.1...
מתוקן
http://iandroid.co.il/forum/topic19156.html...
אב לאני לא מבין חוץ מלהחליף ריקוברי ל2e ולהחליף קרנל ורוט ושאר ירקות צריך גם ממש להחליף רום שלם ורק אחר כך לרום של פיילוט ? נשמע לי קצת לא הגיוני
אי אפשר להתקין תרום שלו בלי לחזור לרום המקורי הזה בערבית?
אפשרnapster כתב:תודה קודם כלשח_מט כתב:הנה מדריך מפורט מאודnapster כתב:איך אני מוריד ל2.1 ? מה השלבים ?zovirax כתב:כמובן שאני לא ממליץ להוריד ל 2.1 לתמיד! מדובר על שלב כדי להתקין רום של פיילוט או DOC או דרקיdaveil כתב:בפאניקה של הרגע עשיתי RESTORE וחזרתי להגדרות יצרן, משמע רום של סלקום.
תודה על העזרה !...
בגירסת 2.2.1...
מתוקן
http://iandroid.co.il/forum/topic19156.html...
אב לאני לא מבין חוץ מלהחליף ריקוברי ל2e ולהחליף קרנל ורוט ושאר ירקות צריך גם ממש להחליף רום שלם ורק אחר כך לרום של פיילוט ? נשמע לי קצת לא הגיוני
אי אפשר להתקין תרום שלו בלי לחזור לרום המקורי הזה בערבית?...
תלך לפי המדריך של קובי
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... 63#1315963
בעיקרון תצרוב רק קרנל למשל של הארדקור, ככה יהיה לך ריקוברי ואז תצרוב רום מלא