אני רוצה לקנות מצלמה מקצועית טובה שתצלם תמונות כמו של צלם
- dolevhayut
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
כל DSLR תעשה את העבודה..
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
כל הקטע של תמונות "מקצועיות" זה התאמת התמונהשאתה רוצה להוציא לסוג העדשה שנותן את האפקט הדרוש ועוד כמה פרמטרים שמהווים את יסודות הצילום.
כדי להוציא תמונות "מקצועיות" צריך לדעת גם איך לצלם קרי, ללמוד איך לתרגם את התמונה שאתה רואה בראש לזו שתהיה בקובץ.
אחרת אתה קונה מצלמה ממש יקרה, עם פוטנציאל ביצועים בשמים,
אך עושה שימוש של P&S.
בשיטת ה- P&S, לא תוציא שום תמונה "מקצועית".
אבל בהחלט תוכל להוציא תמונות מאוזנות ויפות.
כדי להוציא תמונות "מקצועיות" צריך לדעת גם איך לצלם קרי, ללמוד איך לתרגם את התמונה שאתה רואה בראש לזו שתהיה בקובץ.
אחרת אתה קונה מצלמה ממש יקרה, עם פוטנציאל ביצועים בשמים,
אך עושה שימוש של P&S.
בשיטת ה- P&S, לא תוציא שום תמונה "מקצועית".
אבל בהחלט תוכל להוציא תמונות מאוזנות ויפות.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
המלצה שלי לפני שאתה קונה משהו תלך לקורס צילום. עם השאלות שאתה שואל כאן, והתיאור של אני רוצה מצלמה מקצועית טובה שתצלם תמונות כמו של צלם (אל תעלב) אתה רק תזרוק כסף סתם. בלי ידע בסיסי בצילום (קומפוזיציה, מדידת אור, צמצם, מהירות תריס ועוד'...) לא תדע לנצל מצלמת DSLR כמו שצריך. לך לקורס, תקרא קצת ברשת, תבקר בפורומים של צילום, תשאל שאלות ורק אז אחרי שתצבור קצת ידע תרכוש משהו שיתאים לך ולצרכים שלך.
ליאור
ליאור
מצטרף להמלצה על קורס , הדרך היחידה ללמוד צילום זה או דרך הרגליים אם יש לך מאמן צמוד
או בקורס . במקרה שלך אני ממליץ מאוד שתקח קורס לפני שתתחיל עם DSLR
אם אתה רוצה סתם לצלם מידי פעם כדי לדעת אם התחביב מתאים לך , תקח מצלמת POINT & SHOOT שתיתן לך תוצאות טובות בלי לדעת כמעט כלום (חוץ מלתפעל את המצלמה , שגם את זה צריך ללמוד )
אם אתה רוצה סתם לצלם מידי פעם כדי לדעת אם התחביב מתאים לך , תקח מצלמת POINT & SHOOT שתיתן לך תוצאות טובות בלי לדעת כמעט כלום (חוץ מלתפעל את המצלמה , שגם את זה צריך ללמוד )
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
גם עם P&S כדאי לדעת מה עושים.
אני בד"כ לא אוהב את התמונות שיוצאות במצב אוטומטי, הן "איכותיות" אבל לא מעניינות.
stas,
אין ל5D MK II מחליף עדיין, יש כמובן את כל סדרת 1D, מה חסר לך ב5D בדיוק?
אני בד"כ לא אוהב את התמונות שיוצאות במצב אוטומטי, הן "איכותיות" אבל לא מעניינות.
stas,
אין ל5D MK II מחליף עדיין, יש כמובן את כל סדרת 1D, מה חסר לך ב5D בדיוק?
אני רוצה לקנות גם עדשה כי הבנתי מהחנות שזה בא בלי עדשה אז השאלה היא איזה עדשה כדאי אם אני רוצה לצלם אנשים ולא מעניין אותי נוף
בחנות מוכרים הכי זול של קנון ב400 שח של 18-55is השאלה אם לא להוציא אולי קצת יותר ולקחת משהו יותר טוב
יד איזה עדשה מומלצת ?
בחנות מוכרים הכי זול של קנון ב400 שח של 18-55is השאלה אם לא להוציא אולי קצת יותר ולקחת משהו יותר טוב
יד איזה עדשה מומלצת ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
סמייליל, אי אפשר להגיד לך מה לקנות, זה בדיוק העניין.
בד"כ אנשים קונים בהתחלה את המצלמה + עדשת הקיט, אלא אם יש להם קצת היכרות מוקדמת.
בהמשך, כשהם לומדים מה הם רוצים בדיוק לצלם ובאיזה סיטואציות (חשוכות? מוארות? איצטדיונים? חדרים? טיולים?) הם יידעו כבר לרכוש את העדשה שמתאימה להם.
בד"כ אנשים קונים בהתחלה את המצלמה + עדשת הקיט, אלא אם יש להם קצת היכרות מוקדמת.
בהמשך, כשהם לומדים מה הם רוצים בדיוק לצלם ובאיזה סיטואציות (חשוכות? מוארות? איצטדיונים? חדרים? טיולים?) הם יידעו כבר לרכוש את העדשה שמתאימה להם.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ממליץ ללכת גם על יד שניה, במיוחד בעדשות.
גוף לא יודע אם הייתי קונה כי אני לא יודע איך התייחסו אליו וכמה קליקים הוא עשה.
עדשה זה עסק די יקר וברגע שאתה מתחיל לקנות עדשות זה לא נגמר. יש דברים מעולים ביד שניה בנושא עדשות, הרבה חנויות מקצועיות מוכרות ציוד יד שניה עם אחריות לשנה מהחנות - מומלץ.
קנון 18-55 f/4.5 זו עדשת הקיט של קנון, אתה יכול להתחיל איתה, היא מכסה טווח ביניים מזווית יחסית רחבה לזווית כמעט TELE. היא עשויה מפלסטיק והיא מרגישה זולה (לטעמי)
אתה לא חייב לקנות עדשות של קנון, יש הרבה חברות המתמחות בעדשות ומציעות עדשות לכל המצלמות.
הסתכלת גם על חברות אחרות, או שאתה נעול על קנון?
גוף לא יודע אם הייתי קונה כי אני לא יודע איך התייחסו אליו וכמה קליקים הוא עשה.
עדשה זה עסק די יקר וברגע שאתה מתחיל לקנות עדשות זה לא נגמר. יש דברים מעולים ביד שניה בנושא עדשות, הרבה חנויות מקצועיות מוכרות ציוד יד שניה עם אחריות לשנה מהחנות - מומלץ.
קנון 18-55 f/4.5 זו עדשת הקיט של קנון, אתה יכול להתחיל איתה, היא מכסה טווח ביניים מזווית יחסית רחבה לזווית כמעט TELE. היא עשויה מפלסטיק והיא מרגישה זולה (לטעמי)
אתה לא חייב לקנות עדשות של קנון, יש הרבה חברות המתמחות בעדשות ומציעות עדשות לכל המצלמות.
הסתכלת גם על חברות אחרות, או שאתה נעול על קנון?