בעיה בתרגום בניגון דרך דרך מדיה סנטר
יש לי מחשב HTPC שזה המפרט שלו:
מעבד: Intel core 2 quad QX9770
זיכרון: 2GB RAM
כרטיס מסך: NVIDIA GTX 470
מערכת הפעלה: ויסטה אולטימייט 32 ביט
אני משתמש בK LITE CODEC PACK אני לא זוכר בדיוק איזה גירסא אבל כרגע הסרתי אותו כי חשבתי להתקין אותו מחדש.
אני מנגן סרטים וסדרות טלוויזיה בHD דרך המדיה סנטר ועד לפני כמה ימים הכל עבד מעולה עם תרגום והכל. היום רציתי לראות סרט דרך המדיה סנטר ופתאום אני מגלה שאין תרגום. בהתחלה חשבתי שלא הורדתי תרגום אבל כן הורדתי וגם השם שלו תואם לשם של הסרט. בדקתי סרטים אחרים וגם סדרות וגם שם אין תרגום. זה קורה רק דרך המדיה סנטר וכאשר אני מנגן את הסרט דרך מדיה פלייר קלאסיק הכל עובד מעולה.
מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?
מעבד: Intel core 2 quad QX9770
זיכרון: 2GB RAM
כרטיס מסך: NVIDIA GTX 470
מערכת הפעלה: ויסטה אולטימייט 32 ביט
אני משתמש בK LITE CODEC PACK אני לא זוכר בדיוק איזה גירסא אבל כרגע הסרתי אותו כי חשבתי להתקין אותו מחדש.
אני מנגן סרטים וסדרות טלוויזיה בHD דרך המדיה סנטר ועד לפני כמה ימים הכל עבד מעולה עם תרגום והכל. היום רציתי לראות סרט דרך המדיה סנטר ופתאום אני מגלה שאין תרגום. בהתחלה חשבתי שלא הורדתי תרגום אבל כן הורדתי וגם השם שלו תואם לשם של הסרט. בדקתי סרטים אחרים וגם סדרות וגם שם אין תרגום. זה קורה רק דרך המדיה סנטר וכאשר אני מנגן את הסרט דרך מדיה פלייר קלאסיק הכל עובד מעולה.
מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אל תתקין מחדש KLITE. זוהי חבילת קודקים איומה ולא מומלצת.
תתקין רק Haali + FFDShow, וב-FFDShow video decoder תאפשר את פילטר ה-Subtitles.
פרטים נוספים ב"מדריך לסדר התקנה מומלץ" אשר בראש פורום זה (פורום HTPC).
תתקין רק Haali + FFDShow, וב-FFDShow video decoder תאפשר את פילטר ה-Subtitles.
פרטים נוספים ב"מדריך לסדר התקנה מומלץ" אשר בראש פורום זה (פורום HTPC).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, אם כי בכל זאת מומלץ להיכנס לתפריט הכתוביות של ה-FFDShow ולהגדיר אותו כפי שמוסבר בסעיף 5 במדריך (גודל פונט, עברית וכו).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

DTS הוא בביטרייט גבוה יותר מאשר DD, ולכן יש הבדל קטן באיכות, שבעלי שמיעה חדה ומערכת ראויה יוכלו להבחין בו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Or94, לשאלה שלך אין תשובה חד משמעית היות וברוב המקרים שני הפורמטים האלו לא מקודדים מאותו מקור או בידי אותו צוות או באותה עוצמת קול. במילים אחרות, אתה עלול לגבש לך מסקנה המבוססת על הנחות יסוד שגויות.
יש תקליטורים שבהם יש הבדל משמעותי בין פס הקול ב DTS לעומת DD ויש אחרים שבהם לא היית רוצה שתשובתך תחרוץ גורלות.
יש תקליטורים שבהם יש הבדל משמעותי בין פס הקול ב DTS לעומת DD ויש אחרים שבהם לא היית רוצה שתשובתך תחרוץ גורלות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.