Xtreamer-Pro
שלום לכולם ! רכשתי את ה - Xtreamer-Pro , ברצוני לציין כי זה המכשיר השני שלי, ברשותי ה- MS-300 המצויין להפליא . ברצוני לספר מה שעברתי עם ה - Xtreamer-Pro, ביום שרכשתי אותו חיברתי אותו למערכת קולנוע ולפלזמה, הפעלתי אותו ועלה המסך כנדרש. אולם התוכנה של המכשיר לא היתה מעודכנת ולשם כל הורדתי תוכנה מעודכנת מאתר היצרן (2.5.2) לשם כך העברתי את הקובץ שירד לדיסק נייד של 8 ג'יגה אולם המכשיר סירב לקבל את הקובץ כלומר לא זיהה אותו. עיינתי שוב במדריך ושם כתוב כי צריך להשתמש בדיסק נייד עם נפח קטן (הפכתי את הבית עד שמצאתי איזה MP-3 ישן עם נפח של 500 מגה. העברתי את הקובץ אליו ובצעתי עדכון. בשלב מסויים כאשר הסמן מראה בטלוויזיה לי על אחוזי ההתקדמות המכשיר נתקע על 99 אחוז המתנתי יותר מחצי שעה עד שניתקתי אותו מהחשמל היות וכל הלחצנים לא הגיבו. כאשר הפעלתי אותו שוב המכשיר נתקע לי על מסך הפתיחה ולא זז לשום מקום. למחרת היה לי יותר זמן ולבסוף הצלחתי להתקין את התוכנה שלו. ופה התחילו הבעיות המעצבנות , באמצע סרט מתוך הארדיסק חיצוני (נייד של WD 500 GB ) המכשיר עושה ריסטרט לעצמו, וחזר על התקלהו כמה וכמה פעמים. בעיה שניה בחיבור אלחוטי המכשיר עושה טובה שהוא מתחבר למחשב לוקח לו זמן בלתי סביר עד שהוא אומר לי כי ההתחברות הצליחה. וגם פה היו לי בעיות ואני לא רוצה לדבר על סרטים שהקובץ שלהם הוא גדול והמכשיר נתקע כאשר הוא מנסה להוריד קובץ של סרט מהמחשב (גודל סטנדרטי של 700 מגה.) לגבי קבצים של מוסיקה המכשיר מקרטע , משמיע חצי שיר ונתקע. צריך לנתק אותו מהחשמל) איזה כייף
בטח משהו מכיר את ההרגשה של מכשיר חדש עם המלצות חמות שלא עובד
. איך שהוא הגעתי למעבדה במושב בן שמן ושם הגדרו לי את המכשיר מחדש. הטכנאי אמר לי כי ואני מצתת "עם אנטנה אתה לא תוכל לראות סרטים" "גם לי יש מכשיר כזה בבית אני לא רואה בו סרטים עם אנטנה רק בחיבור קווי" אז חשבתי לעצמי בשביל מה הוספתי עוד 100 ש"ח על אנטנה? לאחר שנפדנו לשלום חזרתי הביתה עם המכשיר "המעודכן " ונכון נחשתם הבעיה לא נפטרה. הכי מעצבן במכשיר הזה שהוא מתנתק מעצמו בלי שום סיבה (באמצע סרט) או שהמכשיר נתקע וצריך להוציא מהחשמל. היום אמרתי שאני עושה סוף לזה לבשתי את "חליפת האיומים" והלכתי שוב למעבדה. לאחר שיחה של שתי דקות קיבלתי מכשיר ואנטנה חדשים בתוך הקופסא. ונפרדנו כידידים. ואני מקווה שהפעם המכשיר יעבוד כמו שצריך.