הXTREAMER מקרטע
אהלן!
אני עם הXTREAMER דור ראשון.
בזמן האחרון הוא התחיל לקרטע לי בעת צפיה בסרטים(MKV), עידכנתי אותו לקושחה האחרונה ועדיין לא עזר.
הוא לא מתחמם, והרשת עובדת נהדר ולא מגבילה אותו.
מה יכולה ליהיות הבעיה?
אריאל
אני עם הXTREAMER דור ראשון.
בזמן האחרון הוא התחיל לקרטע לי בעת צפיה בסרטים(MKV), עידכנתי אותו לקושחה האחרונה ועדיין לא עזר.
הוא לא מתחמם, והרשת עובדת נהדר ולא מגבילה אותו.
מה יכולה ליהיות הבעיה?
אריאל
אלי-מי-נציה
1. חבר למכשיר הארד דיסק נייד (אפשר להשאיל מחברים). בדוק האם הוא מנגן הכל יפה. אם כן אז יש בעיה ברשת או בראוטר כנראה.
2. אם הבעיות ממשיכות נסה לחזור לגירסה האחרונה שעבדה יפה. אם עדיין יש בעיות שלח אותו לתיקון.
1. חבר למכשיר הארד דיסק נייד (אפשר להשאיל מחברים). בדוק האם הוא מנגן הכל יפה. אם כן אז יש בעיה ברשת או בראוטר כנראה.
2. אם הבעיות ממשיכות נסה לחזור לגירסה האחרונה שעבדה יפה. אם עדיין יש בעיות שלח אותו לתיקון.
דרך הרשת.
חיברתי הארד דיסק חיצוני ודרכו ניסיתי לנגן M2TS ועדיין קירטע.
בנוסף, הזרמתי דרך הרשת סרטים כבדים(לא לסטרימר אלא למחשב אחר) וזה עבד נהדר.
הבעיה היא שעבדתי עם גירסה 2.4 וזה עבד מצויין, ופתאום בלי ששידרגתי כלום זה התחיל לעשות בעיות, ואז חשבתי שאם אני אעדכן זה יעזור, אבל לא עזר.
כנראה שזה הסטרימר, ונגמרה האחריות, אז אולי זה הזמן לסטרימר חדש
המון תודה לכולם, אריאל
נ"ב
אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע.
חיברתי הארד דיסק חיצוני ודרכו ניסיתי לנגן M2TS ועדיין קירטע.
בנוסף, הזרמתי דרך הרשת סרטים כבדים(לא לסטרימר אלא למחשב אחר) וזה עבד נהדר.
הבעיה היא שעבדתי עם גירסה 2.4 וזה עבד מצויין, ופתאום בלי ששידרגתי כלום זה התחיל לעשות בעיות, ואז חשבתי שאם אני אעדכן זה יעזור, אבל לא עזר.
כנראה שזה הסטרימר, ונגמרה האחריות, אז אולי זה הזמן לסטרימר חדש
המון תודה לכולם, אריאל
נ"ב
אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע.
המאוורר עובד, הוא בכלל לא מתחמם.(הוא חמים, אבל לא יותר)
השאלה עכשיו זה האם להישאר עם חברת XTREAMER, שהXTREAMERDVD שלה מאוד קורץ לי, או לעבוד לפופקורן?
השאלה עכשיו זה האם להישאר עם חברת XTREAMER, שהXTREAMERDVD שלה מאוד קורץ לי, או לעבוד לפופקורן?
זו כבר שאלה גדולהariel-ro כתב:המאוורר עובד, הוא בכלל לא מתחמם.(הוא חמים, אבל לא יותר)
השאלה עכשיו זה האם להישאר עם חברת XTREAMER, שהXTREAMERDVD שלה מאוד קורץ לי, או לעבוד לפופקורן?...
האמת שלא מזמן שאלתי שאלה דומה בפורום ובסוף לקחתי את האקסטרימר
שלומי
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
החברה הזאת נתגלת כמאוד לא אמינה.ariel-ro כתב:המאוורר עובד, הוא בכלל לא מתחמם.(הוא חמים, אבל לא יותר)
השאלה עכשיו זה האם להישאר עם חברת XTREAMER, שהXTREAMERDVD שלה מאוד קורץ לי, או לעבוד לפופקורן?...
כבעל אקסטרימר, אני אומר לך שאם אתה מתלבט, אל תתלבט. תעבור.
לא מתאים להטיח האשמות מבלי לבסס אתן בעובדות.danielk כתב:החברה הזאת נתגלת כמאוד לא אמינה.ariel-ro כתב:המאוורר עובד, הוא בכלל לא מתחמם.(הוא חמים, אבל לא יותר)
כבעל אקסטרימר, אני אומר לך שאם אתה מתלבט, אל תתלבט. תעבור....
שלומי
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
אני לא מטיח האשמות. אני מרשה לעצמי לבטא את התחושה שלי ואחרים שחשים כמוני.shlomiik כתב:לא מתאים להטיח האשמות מבלי לבסס אתן בעובדות.danielk כתב:החברה הזאת נתגלת כמאוד לא אמינה.ariel-ro כתב:המאוורר עובד, הוא בכלל לא מתחמם.(הוא חמים, אבל לא יותר)
כבעל אקסטרימר, אני אומר לך שאם אתה מתלבט, אל תתלבט. תעבור.......
This Is The Right Reason Why Pay More
כבעלים של אקסטרימר MK1 ופופקורן A200
אני ממליץ הרבה יותר על הפופקורן.
עם האקסטרימר יש לי יותר מדי "תקלים" ואני מחשיב את עצמי מתמצא בו ברמה גבוהה.
אגב, אני עובד עם NFS בשני הסטרימרים - זה עשוי לפתור לך את בעיות הביצועים בניגון דרך הרשת.
עם האקסטרימר יש לי יותר מדי "תקלים" ואני מחשיב את עצמי מתמצא בו ברמה גבוהה.
אגב, אני עובד עם NFS בשני הסטרימרים - זה עשוי לפתור לך את בעיות הביצועים בניגון דרך הרשת.