ייעוץ לפני רכישת חומרה ל HTPC
שלום רב,
רציתי בבקשה לדעת:
1) האם הכרטיס WIN TV-HVR1700 Hauppauge תומך ב EPG בעברית של שידורי עידן+ , ואיך הקליטה עם הכרטיס באיזור הרצליה ?
2)בזאפ אני רואה כי כרטיס הטלויזיה הנ"ל משווק באופן מאוד מצומצם (רק 3 חנויות ) , ידוע לכם מה הסיבה ?
האם יש אלטרנטיבות ראויות במסגרת תקציב של עד 500 שקל ?
3)במפרטים שאתם מציינים בחלקם לא ציינתם כרטיס מסך. האם הכוונה כאן להסתמך על פיענוח של לוח האם?
האם אין הדבר נחשב לדבר נחות יחסית לכרטיס מסך ייעודי ? אשמח למידע בנושא
4)האם האפשרות ל Timeshifting ,כלומר הקלטה של שידור חיי , עצירתו ואז המשך הקרנה ( כמו Start Over בהוט)
עובד בצורה תקינה וחלקה ?
תודה רבה על הסיוע !
רציתי בבקשה לדעת:
1) האם הכרטיס WIN TV-HVR1700 Hauppauge תומך ב EPG בעברית של שידורי עידן+ , ואיך הקליטה עם הכרטיס באיזור הרצליה ?
2)בזאפ אני רואה כי כרטיס הטלויזיה הנ"ל משווק באופן מאוד מצומצם (רק 3 חנויות ) , ידוע לכם מה הסיבה ?
האם יש אלטרנטיבות ראויות במסגרת תקציב של עד 500 שקל ?
3)במפרטים שאתם מציינים בחלקם לא ציינתם כרטיס מסך. האם הכוונה כאן להסתמך על פיענוח של לוח האם?
האם אין הדבר נחשב לדבר נחות יחסית לכרטיס מסך ייעודי ? אשמח למידע בנושא
4)האם האפשרות ל Timeshifting ,כלומר הקלטה של שידור חיי , עצירתו ואז המשך הקרנה ( כמו Start Over בהוט)
עובד בצורה תקינה וחלקה ?
תודה רבה על הסיוע !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1) שום כרטיס טלוויזיה לא תומך בעצמו ב-EPG בעברית, אלו הן התוכנות שאתה מתקין על המחשב. אין לי מושג לגבי הקליטה בהרצליה.
2) אם אתה מעוניין בקליטת שידורי עידן+ בלבד, אתה יכול ללכת על אחד מכרטיסי ה-USB החיצוניים שמוכרים ב-100-200 שקל.
3) כן. כרטיס המסך מובנה לוח האם עושה עבודה מצויינת בפענוח תכני HD.
4) שוב, זה לא תפקידו הישיר של כרטיס הטלוויזיה אלא של התוכנה בה תשתמש.
2) אם אתה מעוניין בקליטת שידורי עידן+ בלבד, אתה יכול ללכת על אחד מכרטיסי ה-USB החיצוניים שמוכרים ב-100-200 שקל.
3) כן. כרטיס המסך מובנה לוח האם עושה עבודה מצויינת בפענוח תכני HD.
4) שוב, זה לא תפקידו הישיר של כרטיס הטלוויזיה אלא של התוכנה בה תשתמש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1) מדיה פורטל. יש מדריך התקנה והגדרה בשרשור המדריכים אשר בראש פורום זה (פורום HTPC).
2) מצויין.
2) מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"