סוגי פריצות ל-Wii
שלום.
בשבוע האחרון חיפשתי ברשת והתקשרתי לכמה אנשים בקשר לקניית Wii פרוץ.
בניגוד ל-X360, שלו קיימים 2 פריצות (+LT ו-JTAG) מסתבר של-Wii לא חסרות פריצות.
משיחת טלפון בודדה הבנתי שבתחילת הדרך התקינו עליו צ'יפים, כדוגמת הוואסבי ו-D2E, אך עד מהרה הושגו תחלופות בצורת הסבת תוכנה.
לאחר בירור נוסף, הבנתי שיש את מה שנקרא NeoGamma בגרסתו האחרונה r9. אפילו מצאתי מדריך להסבה בגרסה 4.2.
אך בדיוק בשניה האחרונה שבה כבר התכוונתי לרכוש לי אחד, הבנתי שיש פריצה נוספת, פריצת מערכת הפעלה, שמשום מה אני לא מוצא עליה אף מידע ברשת. המחיר לפריצה הזאת הוא גם מאוד יקר - כ-500 ש"ח.
מכיוון שהמכשיר מיועד לילדים, אני מעוניין שיפעיל דיסקים צרובים, בנוסף להפעלה מדיסק חיצוני (הכוונה היא לנסות לתת להם בהתחלה להשתלט על התפריטים שמובילים להפעלת משחק מ-USB, ובאם יתקשו אז לצרוב להם כל משחק על דיסק). הבנתי שהפריצה היחידה שמסוגלת לעשות את שניהם היא פריצת מערכת ההפעלה, שכאמור, אני לא מוצא עליה שום מידע ברשת.
מישהו מכיר ויכול לעזור לי בנושא?
בשבוע האחרון חיפשתי ברשת והתקשרתי לכמה אנשים בקשר לקניית Wii פרוץ.
בניגוד ל-X360, שלו קיימים 2 פריצות (+LT ו-JTAG) מסתבר של-Wii לא חסרות פריצות.
משיחת טלפון בודדה הבנתי שבתחילת הדרך התקינו עליו צ'יפים, כדוגמת הוואסבי ו-D2E, אך עד מהרה הושגו תחלופות בצורת הסבת תוכנה.
לאחר בירור נוסף, הבנתי שיש את מה שנקרא NeoGamma בגרסתו האחרונה r9. אפילו מצאתי מדריך להסבה בגרסה 4.2.
אך בדיוק בשניה האחרונה שבה כבר התכוונתי לרכוש לי אחד, הבנתי שיש פריצה נוספת, פריצת מערכת הפעלה, שמשום מה אני לא מוצא עליה אף מידע ברשת. המחיר לפריצה הזאת הוא גם מאוד יקר - כ-500 ש"ח.
מכיוון שהמכשיר מיועד לילדים, אני מעוניין שיפעיל דיסקים צרובים, בנוסף להפעלה מדיסק חיצוני (הכוונה היא לנסות לתת להם בהתחלה להשתלט על התפריטים שמובילים להפעלת משחק מ-USB, ובאם יתקשו אז לצרוב להם כל משחק על דיסק). הבנתי שהפריצה היחידה שמסוגלת לעשות את שניהם היא פריצת מערכת ההפעלה, שכאמור, אני לא מוצא עליה שום מידע ברשת.
מישהו מכיר ויכול לעזור לי בנושא?
את זה כמו שאתה רואה כבר מצאתי. הציעו לי פריצה כזאת ב-150 ש"ח, ואת פריצת מערכת ההפעלה (שאני לא מוצא עליה כלום) ב-500.
ולמה שעל פריצת ה-PS3 יהיה מותר ליצור שרשור בן 35 דפים (נכון לעכשיו), ועל פריצת ה-Wii לא?
ולמה שעל פריצת ה-PS3 יהיה מותר ליצור שרשור בן 35 דפים (נכון לעכשיו), ועל פריצת ה-Wii לא?
הפריצה היקרה כוללת
החלפת ה-CD מאחר ובחדשים הוא לא קורא צרובים.shy כתב:לא ממש בטוח ש"חוקי" לדבר על זה כאן באתר...
גגל
homebrew channel
usb loader gx
אפשר לבד, ובטח לא לשלם על זה 500 ש"ח...
הכי קל לדעתי זו פריצת התוכנה עם חיבור ל-HDD חיצוני, כך לא צריכים הילדים להחליף CD כל הזמן ופשוט בוחרים משחקים מרשימה.
דודי.
Re: הפריצה היקרה כוללת
כן, קראתי על זה משהו במדריך הנ"ל:dudil כתב:החלפת ה-CD מאחר ובחדשים הוא לא קורא צרובים.shy כתב:לא ממש בטוח ש"חוקי" לדבר על זה כאן באתר...
גגל
homebrew channel
usb loader gx
הכי קל לדעתי זו פריצת התוכנה עם חיבור ל-HDD חיצוני, כך לא צריכים הילדים להחליף CD כל הזמן ופשוט בוחרים משחקים מרשימה....
There is a new DVD drive chipset that is starting to emerge that will not play DVDR, if your Wii came with sys menu 4.0 or newer on it then it could be one, the chipset is known as a D3-2 and the only way of telling if you have one is to open her up, but as this will invalidate your warranty you are better off trying to load DVDRs and if you just keep getting errors then it is a good indication that you have one. The USB loader will still work though so just follow the guide as normal.
אז אתם אומרים שאין כזה דבר "פריצת מערכת הפעלה"? הכל זה בעצם החלפת כונן DVD, בהסוואה של פריצה שאיננה קיימת?
מה ה-NeoGamma בעצם עושה? מה ההבדל בינו לבין ה-USB Loader?
Re: הפריצה היקרה כוללת
לא ממש מבין לעומק... אבל אני יודע שפריצת התוכנה נמחקת ברגע שעושים עדכון לWII. נראה לי שכשמים צ'יפ כלשהו הוא מחליף את ה-BOOT LOADER המקורי ואינו נמחק.HaJ-B כתב:כן, קראתי על זה משהו במדריך הנ"ל:dudil כתב:החלפת ה-CD מאחר ובחדשים הוא לא קורא צרובים.shy כתב:לא ממש בטוח ש"חוקי" לדבר על זה כאן באתר...
גגל
homebrew channel
usb loader gx
הכי קל לדעתי זו פריצת התוכנה עם חיבור ל-HDD חיצוני, כך לא צריכים הילדים להחליף CD כל הזמן ופשוט בוחרים משחקים מרשימה....
There is a new DVD drive chipset that is starting to emerge that will not play DVDR, if your Wii came with sys menu 4.0 or newer on it then it could be one, the chipset is known as a D3-2 and the only way of telling if you have one is to open her up, but as this will invalidate your warranty you are better off trying to load DVDRs and if you just keep getting errors then it is a good indication that you have one. The USB loader will still work though so just follow the guide as normal.
אז אתם אומרים שאין כזה דבר "פריצת מערכת הפעלה"? הכל זה בעצם החלפת כונן DVD, בהסוואה של פריצה שאיננה קיימת?
מה ה-NeoGamma בעצם עושה? מה ההבדל בינו לבין ה-USB Loader?...
דודי.
לא יודע ואני לא עושה חשבונות... לא מעניין אותיHaJ-B כתב: ולמה שעל פריצת ה-PS3 יהיה מותר ליצור שרשור בן 35 דפים (נכון לעכשיו), ועל פריצת ה-Wii לא?...
ולשאלותיך,
neogamma קורא צרובים
usb loader gx מעלה משחקים מכונן נייד.... עובד מעולה וידידותי למשתמש החל מגיל 4......
הוספת homebrew channel נותנת לך מענה על שני אלה
בהצלחה
כדי שיהיה ברור, גם כשה-צ'יפ מאפשר לWII לקרוא צרובים, עדיין אם הכונן עצמו לא יודע אז לא תהיה אפשרות לנגן משחקים צרובים.shy כתב:לא יודע ואני לא עושה חשבונות... לא מעניין אותיHaJ-B כתב: ולמה שעל פריצת ה-PS3 יהיה מותר ליצור שרשור בן 35 דפים (נכון לעכשיו), ועל פריצת ה-Wii לא?...
ולשאלותיך,
neogamma קורא צרובים
usb loader gx מעלה משחקים מכונן נייד.... עובד מעולה וידידותי למשתמש החל מגיל 4......
הוספת homebrew channel נותנת לך מענה על שני אלה
בהצלחה...
דודי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כמעט כל מכשיר WII שנמכר בארץ מגיע כבר פרוץ.
יש גם הרבה חנויות שמציעות פריצה לקונסולות חסומות - חפש בגוגל
יש גם הרבה חנויות שמציעות פריצה לקונסולות חסומות - חפש בגוגל
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
לדעתי SOFT MODrobwii כתב:איזה פריצה ל wii הכי טובה לדעתכם?????????????????????????????????????????????????????????????????
...
כבר לא צריך צ'יפ.
רק להתקין את ה HOMEBREW CHANNEL וממנו אפשר להמשיך לבד.
אצלי למשל הפריצה מאפשרת ניגון משחקי WII מכונן קשיח נייד.
בנוסף לכך, כל משחקי הארקייד מהחנות הוירטואלית מנגנים דרך כרטיס זיכרון.
בנוסף, התקנתי גם 2 אמולטורים, של NES ושל SNES.
בסופ"ש דרך ה HOMEBREW עשיתי עדכון וכעת אני גם מנגן דרכו את כל המשחקים הצרובים של הגיימקיוב.
בקיצור כל מה שאני זורק עליו - הוא מנגן.
כל כך התגעגעתי למשחקים של הקיוב... STAR WARS ROGUE SQUADRON II במיוחד, משחק ענק.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אתה מחפש לקנות מכשיר חדש מחנות, או מיד 2?robwii כתב:תודה על התשובה אבל אני רוצה לדעת איזה פריצה הכי טובה כדי לדעת איזה פריצה לחפש...
(לדעתי ביד 2 יש המון מציאות, הרבה אנשים לא מעריכים את הקונסולה הזו)
אני רוצה לקנות wii מחנות לא מיד 2 תגיד הפריצה הזאת תובה ואפשר לשדרג אותה WIIFLOW
http://www.2all.co.il/Web/Sites/chipzol/PAGE124.asp
אני רוצה לקנות wii מחנות לא מיד 2 תגיד הפריצה הזאת תובה ואפשר לשדרג אותה WIIFLOW
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כמו שהוסבר לך: אם אתה קונה מחנות זה בדרך כלל מגיע כבר פרוץ - שווה לבדוק
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

1450 ש"ח??
מה פתאום...
תיגש לחנות VGS ברמת אביב, תקנה את זו:
http://www.vgs.co.il/default.asp?catid= ... 55805537D3}
800 ש"ח, עם פריצת USB.
כל מה שתצטרך זה לשדך למכשיר כונן קשיח חיצוני של 250GB (זה המון, כי ממוצע גודל משחק הוא סביב 2GB, כלומר מעל ל 100 משחקים)
מה פתאום...
תיגש לחנות VGS ברמת אביב, תקנה את זו:
http://www.vgs.co.il/default.asp?catid= ... 55805537D3}
800 ש"ח, עם פריצת USB.
כל מה שתצטרך זה לשדך למכשיר כונן קשיח חיצוני של 250GB (זה המון, כי ממוצע גודל משחק הוא סביב 2GB, כלומר מעל ל 100 משחקים)