התלבטויות לגבי הגלאקסי, או סמארטפון בכלל.

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה.
אני שוקל לקנות את הגלאקסי, אבל ממש לא סגור על זה.
בסך הכל אני לא מדבר הרבה בטלפון, ואין לי שימוש בטלפון שמחייב סמארטפון או משהו כזה. אני מתכוון שאני רוצה אותו רק כי הוא מגניב ושימושי והכל, לא מעבר לזה. אני יכול להסתדר גם עם המכשיר שיש לי כרגע )SE C 510(.

בנוסף, כמו שכתבתי, אני לא מדבר הרבה, ככה שהחבילות שהחברות מציעות )אני באורנג'( שבהן המחיר של המכשיר מתקזז לא הכי מיועד לי, מכאן שאני קרוב לודאי אקנה מחנות, אם בכלל.
אם אני אקנה, יש איזו חנות מועדפת? למישהו יש ניסיון עם אחת?

אז מה אתם אומרים, כדאי בכלל לאחד כמוני, )בן 17( לקנות סמארטפון אם שוב, אין לו שימוש מרכזי שדורש אחד?
הייתי רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד.
תודה.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #2 

אתה אמרת הרבה ובעצם לא אמרת כלום.
אתה רוצה מכשיר סמארטפון כי הוא מגניב אבל אתה לא באמת צריך אחד כזה. אז מה אומרים לצורך כזה? יש לך כסף? בא לך מכשיר מגניב? תקנה.
אי אפשר באמת לענות לצורך שלא קיים אם כדאי או לא.
מה שכן, הגלקסי למשל כמו המכשירים המקבילים, הוא דווקא פחות לשיחות סלולריות ויותר למדיה, גלישה, מיילים וכדו. אז תתחיל משם
אלי חבוש

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אוקיי, מקבל.
בכל מקרה, אם אני אקנה, אני חוזר על השאלה, מאיפה לקנות? כי שוב, מחברות הסלולר זו לא אופציה.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #4 

יש סמארטפונים למתחילים, יותר קטנים במסך וזולים בהוצאה כמו
HTC WILDFIRE
SONY Xperia X10 mini
סביב 1000-1300 ש"ח עם אנדרויד מותקן
יש גם סינים עם אנדרויד סביב 150 דולר
http://cgi.ebay.com/Eclipse-Dual-SIM-An ... 19c29a023d

בהצלחה

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #5 

אופציה נוספת ZTE BLADE מכשיר זול אפשר לקנות מ- EBAY בסביבות 850-900 ש"ח

או בארץ מאנשים שהביאו אותו מחו"ל בסביבות 1000-1100 ש"ח

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני כבר נעול על הגלאקסי :lol: , אני אקח אותו :D
בכל מקרה, עכשיו קיבלנו מחירים מהחברות, ואני ברצינות בשוק, המחירים כל כך נמוכים, בלי בתחייבות, והם עוד חייבים לי החזר על מכשיר שלא קניתי אצלם.

ולשאלה, בכל החברות המחיר פחות או יותר אותו הדבר, אבל בסלקום הציעו לי באינטרנט, גלישה חופשית, אבל במרהירות של 1 מגה ביט. אני יודע שלטלפון (לא אוהב את המילה סמארטפון) זה ככל הנראה מספיק, אני בכלל לא מנסה להשוות למיהורת של מחשב אישי, ובטח אם הסתדרתי בעבר עם מהירות זהה במחשב, אבל מישהו יכול להגיד לי מניסיון אם הוא מרוצה או לא ממהירות הגלישה בכל אחת מהחברות? האם בפלאפון באמת "הכי מהיר" ?(אגב אני שם על זה XXX, מעבר לזה שזה לא כזה חשוב לי, אני לא אוהב לקנות מוצרים שיש עליהם פירסום כזה, כי אני כביכול עונה למה שהם רוצים להשיג בפרסום, אבל זה לדיון אחר)
אז איך זה מהניסיון שלכם?
תודה.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #7 

noamav כתב:אני כבר נעול על הגלאקסי :lol: , אני אקח אותו :D
בכל מקרה, עכשיו קיבלנו מחירים מהחברות, ואני ברצינות בשוק, המחירים כל כך נמוכים, בלי בתחייבות, והם עוד חייבים לי החזר על מכשיר שלא קניתי אצלם.

ולשאלה, בכל החברות המחיר פחות או יותר אותו הדבר, אבל בסלקום הציעו לי באינטרנט, גלישה חופשית, אבל במרהירות של 1 מגה ביט. אני יודע שלטלפון (לא אוהב את המילה סמארטפון) זה ככל הנראה מספיק, אני בכלל לא מנסה להשוות למיהורת של מחשב אישי, ובטח אם הסתדרתי בעבר עם מהירות זהה במחשב, אבל מישהו יכול להגיד לי מניסיון אם הוא מרוצה או לא ממהירות הגלישה בכל אחת מהחברות? האם בפלאפון באמת "הכי מהיר" ?(אגב אני שם על זה XXX, מעבר לזה שזה לא כזה חשוב לי, אני לא אוהב לקנות מוצרים שיש עליהם פירסום כזה, כי אני כביכול עונה למה שהם רוצים להשיג בפרסום, אבל זה לדיון אחר)
אז איך זה מהניסיון שלכם?
תודה.
...
לא מדדתי אבל בפלאפון הרשת מהירה והפריסה טובה.
משתדל להתחבר ל WIFI רוב היום למרות שיש לי חבילה גדולה. עניין של הרגל.

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

הבנתי שה1 מגה שסלקום מציעים לא מספיק, בייחוד בגלל שזה רוב הזמן כנראה לא 1 מגה באמת.
אשמח לשמוע עוד חוות דעת.

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

מישהו יכול לעזור לי? אני ככל הנראה קונה את המכשיר מחר, בגלל זה אני מקפיץ (ומתנצל).

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #10 

לדעתי גם 384kbps מספיקים בהחלט (אולי למעט סטרימינג של וידאו HD) לכל שימושי הטלפון החכם, כולל יוטיוב וסקייפ/VoIP/SIP.
כמובן שאם אתה רוצה לבצע Tethering (המרה באמצעות הטלפון מאינטרנט סלולרי ל-Wi Fi בשביל גלישה והורדות במחשב) על בסיס קבוע אז כדאי לשקול חבילה מהירה יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

zoso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

אני לא כזה מבין גדול אבל ממה ששמתי לב אנחנו על סף שינוי בסמארטפונים בכל מה שקשור לביצועים

ממש עכשיו LG עומדים להוציא מכשיר עם מעבד DUAL CORE של NVIDIA שמשאיר לגלקסי אבק
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-review-561.php

כמובן שזה לא חדשות גדולות כולם פה מכירים את המכשיר אולי שווה לחכות לפני שהולכים להוציא 2500 שקל על מכשיר שאפילו אין לו פלאש

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”