סלקום: אין יותר תשלום מנדטורי לדור השלישי
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
בהודעה מאת חברת סלקום, הודיעה החברה כי שיטת התמחור שהיתה נהוגה עד כה בחברה לפיה כל לקוח הרוכש מכשיר בדור השלישי מחוייב למסלול תשלום בדור השלישי תשתנה ומעתה, הלקוח לא יהיה חייב לשלם על מסלול גלישה בדור השלישי אם אין לו צורך בכך ואם לא ירצה זאת.
מעבר לכך, הלקוח יוכל לגלוש בפורטל סלקום, ללא הגבלה, ללא חריגה וללא עלות אולם לקוחות המעוניינים לעשות שימוש באינטרנט הסלולרי תוצע אפשרות לרכוש חבילות גלישה ללא הגבלה של נפח ההורדה וללא התחייבות.
החיוב שיחוייב בו הלקוח יהיה על פי רוחב הפס שבחר.
טבלת תשלום:
הורדה עד 384kbps, העלאה עד 384kbps - ללא עלות (גישה לפורטל סלקום בלבד ללא הגבלה)
הורדה עד 384kbps, העלאה עד 384kbps - עלות חודשית 24.90 ש"ח (ללא הגבלה)
הורדה עד 512kbps, העלאה עד 512kbps - עלות חודשית 49.90 ש"ח (ללא הגבלה)
הורדה עד 1Mbps, העלאה עד 1Mbps - עלות חודשית 69.90 ש"ח (ללא הגבלה)
הורדה עד 2.8Mbps, העלאה עד 1.2Mbps - עלות חודשית 139.90 ש"ח (ללא הגבלה)
עדי כהן, סמנכ"ל השיווק: "סלקום שמה לעצמה למטרה, לשנות את המודל התמחור ללקוחות ולפשט אותו לטובת הלקוח. אנו משיקים היום תפיסת עולם חדשנית בשוק הישראלי שמבוססת על גלישה בלתי מוגבלת בחבילות מדורגות על בסיס רוחבי פס שונים".
שיטת התמחור הקודמת, אותה מנהיגים עדיין חברות אחרות, היתה לא הוגנת בלשון המעטה וחייבה לקוחות שלא היו מעוניינים כלל בגלישה סלולרית או אפילו כאלה שלא יודעים גלישה סלולרית מהי, לשלם תשלום נאה לחברת הסלולר מידי חודש על מוצר שהם לא משתמשים בו.
מעניין אם חברת סלקום החליטה להקדים תרופה למכה ולשנות את השיטה המעוותת הזאת מבעוד מועד ובטרם תיאלץ לעשות כן על ידי "גזרות" משרד התקשורת עליהן דיברנו בעבר כאן.כך או כך, זהו צעד מבורך ואנו מקווים ומצפים שחברות נוספות יילכו בעקבותיה.
מעבר לכך, הלקוח יוכל לגלוש בפורטל סלקום, ללא הגבלה, ללא חריגה וללא עלות אולם לקוחות המעוניינים לעשות שימוש באינטרנט הסלולרי תוצע אפשרות לרכוש חבילות גלישה ללא הגבלה של נפח ההורדה וללא התחייבות.
החיוב שיחוייב בו הלקוח יהיה על פי רוחב הפס שבחר.
טבלת תשלום:
הורדה עד 384kbps, העלאה עד 384kbps - ללא עלות (גישה לפורטל סלקום בלבד ללא הגבלה)
הורדה עד 384kbps, העלאה עד 384kbps - עלות חודשית 24.90 ש"ח (ללא הגבלה)
הורדה עד 512kbps, העלאה עד 512kbps - עלות חודשית 49.90 ש"ח (ללא הגבלה)
הורדה עד 1Mbps, העלאה עד 1Mbps - עלות חודשית 69.90 ש"ח (ללא הגבלה)
הורדה עד 2.8Mbps, העלאה עד 1.2Mbps - עלות חודשית 139.90 ש"ח (ללא הגבלה)
עדי כהן, סמנכ"ל השיווק: "סלקום שמה לעצמה למטרה, לשנות את המודל התמחור ללקוחות ולפשט אותו לטובת הלקוח. אנו משיקים היום תפיסת עולם חדשנית בשוק הישראלי שמבוססת על גלישה בלתי מוגבלת בחבילות מדורגות על בסיס רוחבי פס שונים".
שיטת התמחור הקודמת, אותה מנהיגים עדיין חברות אחרות, היתה לא הוגנת בלשון המעטה וחייבה לקוחות שלא היו מעוניינים כלל בגלישה סלולרית או אפילו כאלה שלא יודעים גלישה סלולרית מהי, לשלם תשלום נאה לחברת הסלולר מידי חודש על מוצר שהם לא משתמשים בו.
מעניין אם חברת סלקום החליטה להקדים תרופה למכה ולשנות את השיטה המעוותת הזאת מבעוד מועד ובטרם תיאלץ לעשות כן על ידי "גזרות" משרד התקשורת עליהן דיברנו בעבר כאן.כך או כך, זהו צעד מבורך ואנו מקווים ומצפים שחברות נוספות יילכו בעקבותיה.
אלי חבוש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם החבילות של 24.90 ש"ח ומעלה למעשה כוללות גלישה ללא הגבלת נפח כולל (כמובן עם הגבלת המהירות) גם לאינטרנט שמחוץ לפורטל סלקום?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כןpixies כתב:האם החבילות של 24.90 ש"ח ומעלה למעשה כוללות גלישה ללא הגבלת נפח כולל (כמובן עם הגבלת המהירות) גם לאינטרנט שמחוץ לפורטל סלקום?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יפה מאוד.
זוהי למעשה החבילה ללא הגבלת נפח הזולה ביותר שיש כיום (הכי זולה הייתה 60 או 80 ש"ח, לא?).
בשורה מעולה לבעלי סמארטפון.
זוהי למעשה החבילה ללא הגבלת נפח הזולה ביותר שיש כיום (הכי זולה הייתה 60 או 80 ש"ח, לא?).
בשורה מעולה לבעלי סמארטפון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על פי חוק ניתוק זיקה, לדעתי אין שום בעייה עם זה.
אכן,גם אני הופתעתי,שלשום התעניינתי במשהו אצלהם,ולהפתעתי בלי שום בעיה הורידו לי את,אפילו שברשותי מכשיר דור 2.5 חייבו אותי עד עכשיו על חבילת גלישה ב-16 ש"ח לחודש,בזמנו (לפני כמה חודשים),הנציגה הסבירה שאי אפשר לעשות הסרה כזאת ...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

סלקום העלו את מחירון הגלישה החדש לאתר שלהם:
http://www.cellcom.co.il/shop/internet/ ... fault.aspx
מה שלא ברור לי מהדף הזה - אם יש לי מכשיר אנדרויד, זה אומר שלא אוכל לקחת את החבילה של ה-24.90 ש"ח, אלא אהיה חייב לקחת את זאת של ה-69.90 ש"ח?
מה שלא ברור לי מהדף הזה - אם יש לי מכשיר אנדרויד, זה אומר שלא אוכל לקחת את החבילה של ה-24.90 ש"ח, אלא אהיה חייב לקחת את זאת של ה-69.90 ש"ח?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהחלט מספיקה. גם בשביל שיחות סקייפ ו-SIP (שיחות VoIP) זה אמור להספיק, אפילו הקודק הכי "בזבזן" שיש, G.711, הוא 64kbps.
השאלה היא אם יתנו לך לקחת מסלול של 24.90 ש"ח כשיש לך מכשיר אנדרויד או אייפון.
השאלה היא אם יתנו לך לקחת מסלול של 24.90 ש"ח כשיש לך מכשיר אנדרויד או אייפון.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שאלה טובה - ייתכן שמי שמנצל את חוק ניתוק הזיקה ובעצם מצהיר מה יש לו, נפגע מזה...pixies כתב:סלקום העלו את מחירון הגלישה החדש לאתר שלהם:
מה שלא ברור לי מהדף הזה - אם יש לי מכשיר אנדרויד, זה אומר שלא אוכל לקחת את החבילה של ה-24.90 ש"ח, אלא אהיה חייב לקחת את זאת של ה-69.90 ש"ח?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

השאלה היא אם אפשר לקבל בכלל חבילת גלישה כשיש לך SIM דור שני...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא בטוח.Pavelz כתב:לא מדוייק. תהיה בטוח שהם יודעים מצויין איזה מכשיר יש לך בכל רגע נתון..ohadc כתב:הם לא צריכים לדעתמה שרשום אצלם זה מכשיר נוקיה 3100 (צביקה פיק)
......
אני הייתי בערך שנה עם אייפון ברשת סלקום, ואצלם היה מעודכן שאני עם סמסונג (כבר שכחתי איזה דגם זה היה).
הם לא הבינו איך יש לי אייפון שלא קניתי מהם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

השאלה היא אם באמת המצב עד כדי כך גרוע שצריך לתחמן את סלקום שיש לך דגם פשוט כדי לקבל את חבילת ה-384kbps.
בכל הידיעות מופיעה טבלה יפה ומסודרת עם החבילות ללא ציון סוג מכשיר, כאילו כל מה שצריך לעשות זה לבחור וליהנות.
רק באתר שלהם זה מופיע כאילו זה תלוי סוג מכשיר.
ימים יגידו...
בכל הידיעות מופיעה טבלה יפה ומסודרת עם החבילות ללא ציון סוג מכשיר, כאילו כל מה שצריך לעשות זה לבחור וליהנות.
רק באתר שלהם זה מופיע כאילו זה תלוי סוג מכשיר.
ימים יגידו...