יש igo לאנדרואיד?
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
כפי שאמרת, לישראל רק WAZE.
יש גם את השרות הניווט הסלולרי שמספקת כל חברה סלולרית.
קיימת גרסת IGO לאנדרואיד אך לא לכבישי ישראל.
נקווה שבקרוב יהיה יישום ניווט נוסף.
נקווה שבקרוב יהיה יישום ניווט נוסף.
צבי וורובל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עדיין יש קצת באגים, אבל אפשר ב-Waze להפעיל את התוכנה גם ללא חיבור אינטרנט סלולרי.
כשהטלפון נמצא ב-WiFi, בחרו בהגדרות ב"הורד מפה", ואז זה מוריד את מפת כבישי ישראל לזכרון הפנימי של הטלפון.
כשהטלפון נמצא ב-WiFi, בחרו בהגדרות ב"הורד מפה", ואז זה מוריד את מפת כבישי ישראל לזכרון הפנימי של הטלפון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש גם את המתחרה ב Waze, תוכנת telmap שעובדת יפה מאוד:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 39#1247539
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 39#1247539
אם קיימת גרסה IGO לאנדרואיד, ויש לי מפות של ישראל מגרסת IGO שרכשתי לפלטפורמה אחרת, זה לא יעבוד בצורה תקינה? (אני יודע שכן)zviwr כתב:כפי שאמרת, לישראל רק WAZE.
נקווה שבקרוב יהיה יישום ניווט נוסף....
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
creed כתב:
המפות של ישראל מגרסת IGO שרכשת והרישיון מותאמים לאותה גרסה בלבד.ביצוע שינוי שכזה הוא הפרה של תנאי הרישיון.אם קיימת גרסה IGO לאנדרואיד, ויש לי מפות של ישראל מגרסת IGO שרכשתי לפלטפורמה אחרת, זה לא יעבוד בצורה תקינה? (אני יודע שכן)...
צבי וורובל
אני הורדתי את המפות אך כשאני בלי חיבור אינטרנט אני לא מצליח לבצע חיפוש..richrach כתב:אני התאמתי את הגרסא שקיבלתי עם מכשיר ה- GPS שרכשתי לנקסוס. על פניו עובד לא רע, התראת מכמונות לא עובדת לי. בינתיים ניסיתי בצורה שטחית את יכולות הניווט אך לא נתקלתי בבאגים....
אם יש לך אנדרויד סביר להניח שיש לך חבילת data מכובדת.
המלצה שלי בתור משתמש כבד של ניווט על הסלולר כבר כמה שנים להשתמש במוצרים של אחת מחברות הסלולריות. בארץ כל אפליקציות הניווט היום הן של טלמפ - רמה גבוהה מאוד, ואם לא אז של waze (כך בחשבון שב- waze הרבה מהמידע אינו מדוייק או חסר)
המלצה שלי בתור משתמש כבד של ניווט על הסלולר כבר כמה שנים להשתמש במוצרים של אחת מחברות הסלולריות. בארץ כל אפליקציות הניווט היום הן של טלמפ - רמה גבוהה מאוד, ואם לא אז של waze (כך בחשבון שב- waze הרבה מהמידע אינו מדוייק או חסר)
מאיפה הורדת את IGO? זה משום מה לא קיים במרקט.
לגבי WAZE - ניסיתי להוריד את המפה של ישראל ולהשתמש בה אופליין, אך ללא הצלחה. האפליקציה לא מאפשרת לי להכניס נקודת יעד כשאני אופליין. גם כשניסיתי להתחיל את הניווט אונליין ולעבור לאופליין זה לא הצליח, כי היא צריכה לתקשר עם שרת הניווט.
אפליקציה נוספת שניסיתי היא NAVIT, אבל גם בה לא ממש הצלחתי להשתמש.
לגבי WAZE - ניסיתי להוריד את המפה של ישראל ולהשתמש בה אופליין, אך ללא הצלחה. האפליקציה לא מאפשרת לי להכניס נקודת יעד כשאני אופליין. גם כשניסיתי להתחיל את הניווט אונליין ולעבור לאופליין זה לא הצליח, כי היא צריכה לתקשר עם שרת הניווט.
אפליקציה נוספת שניסיתי היא NAVIT, אבל גם בה לא ממש הצלחתי להשתמש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ב-Waze, אם תכניס מראש את הכתובות כשאתה מחובר לאינטרנט, תוכל לנווט גם כשאתה אופליין ע"י שימוש ב"חיפושים אחרונים".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אנחנו לא עוסקים כאן בתכנים לא חוקיים ואבקש שלא להתייחס לכך שוב.erlich01 כתב:*** נערך עקב תוכן לא חוקי ***...
תודה.
- PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מוזר אני זוכר שפעם כן ראיתי את IGO לאנדרואיד במרקט, אבל כרגע ניתן רק להשיג בדרכים מקוריות...
.
בכל מקרה יש תוכנה נוספת, SYGIC שמה שפעם השתמשתי בה על סימביאן (עם מפת ישראל) והיא הייתה סבבה לגמרי.
תוכל לנסות אותה, אני חושב שיש שבוע (או משהו כזה) חינם.
בכל מקרה יש תוכנה נוספת, SYGIC שמה שפעם השתמשתי בה על סימביאן (עם מפת ישראל) והיא הייתה סבבה לגמרי.
תוכל לנסות אותה, אני חושב שיש שבוע (או משהו כזה) חינם.