ציון לשבח - לכם.
-
איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אין כאן שאלה על תערובות או מכונות אלא נטו ציון לשבח לחברי הפורום.
זה לא שלא הערכתי את הפעילות פה והנכונות המדהימה של החברים לעזור מייד, פשוט עכשיו קיבלתי לידי את הפלאפון הכי חדיש של סמסונג והייתי זקוק לקצת עזרה, לכן פניתי לפורום "מובייל" מאותה הקבוצה של הפורום הזה שלנו. זה פשוט לא אותו דבר.
דעו לכם שפורום הקפה הזה הוא מדהים בסבלנות שלו ובנכונות לעזור גם אם זה אומר לחזור על אותם הדברים שוב ושוב עד שכולם יבינו.
אז כל הכבוד לכולם. פשוט ככה.
זה לא שלא הערכתי את הפעילות פה והנכונות המדהימה של החברים לעזור מייד, פשוט עכשיו קיבלתי לידי את הפלאפון הכי חדיש של סמסונג והייתי זקוק לקצת עזרה, לכן פניתי לפורום "מובייל" מאותה הקבוצה של הפורום הזה שלנו. זה פשוט לא אותו דבר.
דעו לכם שפורום הקפה הזה הוא מדהים בסבלנות שלו ובנכונות לעזור גם אם זה אומר לחזור על אותם הדברים שוב ושוב עד שכולם יבינו.
אז כל הכבוד לכולם. פשוט ככה.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
גם אני באותה דעה , אחלה פורום , וכל מה שאני יודע בעיניי קפה זה הכול מיכאן.
למרות שאפילו אני ליפעמים מצליח לעזור גם לאחרים פה ושם , כמובן שיותר נעזר. (בין הוויכוחים שאני מיצר ליפעמים פה ושם , )
אז שוב תודה גם ממני לכל חבריי הפורום.
גונן.
למרות שאפילו אני ליפעמים מצליח לעזור גם לאחרים פה ושם , כמובן שיותר נעזר. (בין הוויכוחים שאני מיצר ליפעמים פה ושם , )
אז שוב תודה גם ממני לכל חבריי הפורום.
גונן.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בלי לפגוע, אני מסכים איתך שהפורום הוא פה משהו מיוחד ובהחלט נבנית כאן קהילה לתפארת, אבל קצת מפריעה לי ההתייחסות שלך לקהילת המובייל.
במקרה אני עוקב אחרי השרשור בו כתבת שם ולא התרשמתי כי קיבלת יחס לא סבלני או שאינו נכון לעזור, וזה גם לא השתמע מהתגובה שלך שם...
במקרה אני עוקב אחרי השרשור בו כתבת שם ולא התרשמתי כי קיבלת יחס לא סבלני או שאינו נכון לעזור, וזה גם לא השתמע מהתגובה שלך שם...
-
איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

כתבתי את הפוסט מתוך תודה אמיתית והכרה ברצון והסבלנות המדהימה של כולם כאן. יצא ובדיוק כתבתי במובייל ובפוסט הראשון לא קיבלתי תגובה כמו שהייתי מצפה מחברי הקפה אבל בהמשך אני בהחלט יכול לומר שמקבלים אותי בזרועות פתוחת ובסבלנות.
ממש לא התכונתי להעליב, נהפוך-הוא, הפוסט נכתב קודם כל כדי לפרגן, פשוט כי מגיע לכולם.
ממש לא התכונתי להעליב, נהפוך-הוא, הפוסט נכתב קודם כל כדי לפרגן, פשוט כי מגיע לכולם.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי מסייג את ההודעה הראשונה שלך, בסה"כ יש לא מעט חפיפה בין האתרים בקבוצת HT (אני לדוגמה שורץ כמעט בכולם
) ומההודעה שלך, מלבד המחמאה ל HT cafe, משתמעת ביקורת על מובייל...
-
איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

אם כך אני מתנצל, זו ממש לא הייתה הכוונה.

- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
פורום קפה פעיל כל הזמן, כי כל רגע נתון יש 10 אנשים על רמות קפאין בשמיים שלא מצליחים לישון או לעבוד 
אז אם פה מייעצים
מצטרף לתודה, כל אחד פה הוא חלק מהקהילה המדהימה שבנינו פה.
לזהכירכם, מדובר על אתר שקם לפני, שנה ? ותראו איפה הוא היום.
לא מבייש שום אתר ותיק (לדעתי.
אז אם פה מייעצים
מצטרף לתודה, כל אחד פה הוא חלק מהקהילה המדהימה שבנינו פה.
לזהכירכם, מדובר על אתר שקם לפני, שנה ? ותראו איפה הוא היום.
לא מבייש שום אתר ותיק (לדעתי.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload