שלום לכולם,
הקדמה קצרה - יש לי panasonic v10 50 אינטש, רסיבר onkyo 607 ואני מחבר אליהם לפ-טופ dell מסכן (לפחות עם יציאת HDMI). והאמת - עד היום זה די הספיק לי - רוב התכנים שאני רואה זה גם ככה כדורגל-ישיר או מוקלטות ב-יס-מקס, והממש מעט תכנים שאני מוריד אני רואה דרך המחשב.
רק מה - לאחרונה קרו שני דברים: 1. אשתי התחילה לראות סדרות שהיא מורידה (משהוא אמר "עקרות בית נואשות"??? לא אכחיש...). 2. אני התחלתי לעבוד בערבים על הלפ-טופ. 3. כשאני תופס לה את הלפ-טופ היא מטריפה לי את ה&^$#. בעייה זה...
אז חרשתי שעות את הפורום פה בניסיון להחליט איזה סטרימר לקנות.
הבעיה היא שממש קשה לי לקבל החלטה. מצד אחד - אין לנו כרגע את הכסף לבזבז על סטרימר ממש טוב, מצד שני, חבל לי לקנות עכשיו משהו שיהיה לא משהו... בכל זאת, השקעתי אלפים ברסיבר ומסך, וחבל יהיה להוריד את האיכות.
התקציב הוא סביבות ה-500-700 ש"ח (יכול לעלות אם יש ממש הצדקה), התכנים יכולים להיות HD, איכות צפייה חשובה לי מאוד (במיוחד ל-50''), סאונד גם חשוב לי אם כי אני לא אודיופיל, כתוביות בעברית חשובות כולל סינכרון בלחיצת כפתור, אני מתכנן לחבר אליו כונן חיצוני של WD אבל אשמח לאופציה עתידית של הוספת כונן פנימי.
ההתלבטות הכללית היא האם ללכת לכיוון XTREAMER, שזו האופציה הזולה, או להשקיע יותר כסף וללכת על POPCORN C210? או אולי משהו אחר זול וטוב?
וכן, קראתי את כל ההשוואות פה בפורום, ואת הביקורות, ועדיין לא הגעתי למסקנה.
הצעות??
תודה, יוני
סטרימר זול וטוב?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קודם כל, לגבי הפופקורן, נראה לי שאתה מדבר על ה-A210 (ולא על ה-C200).
תראה, שני הדגמים עומדים בדרישות שלך. לפופקורן יש מספר יתרונות, אך אני לא בטוח שהם קריטיים לך, אולי רק ה-JB שנותן תמיכה טובה יותר (בנוסף לסרטים יש תמיכה גם בסדרות ובמוזיקה, שלא קיימת באקסטרימר), ושלט טוב משמעותית (וגם מואר).
אתה יכול לבדוק גם את ה-DVICO N1, שגם נכלל בתקציב שלך. בגזרת ה-JB הוא גם נופל מהפופקורן, אין לו אחד עצמאי ואין תמיכה בסדרות.
דרך אגב, על פי היצרן, במידה ואתה רוצה להשתמש ב-JB באקסטרימר, אתה אמור לעשות את זה באמצעות דיסק פנימי. הפופקורן תומך בדיסק פנימי, אך ניתן להפעיל את ה-JB גם בלעדיו. ב-DVICO אין מקום לדיסק פנימי, אך הפעלת ה-JB אפשרית בלעדיו גם כן.
תראה, שני הדגמים עומדים בדרישות שלך. לפופקורן יש מספר יתרונות, אך אני לא בטוח שהם קריטיים לך, אולי רק ה-JB שנותן תמיכה טובה יותר (בנוסף לסרטים יש תמיכה גם בסדרות ובמוזיקה, שלא קיימת באקסטרימר), ושלט טוב משמעותית (וגם מואר).
אתה יכול לבדוק גם את ה-DVICO N1, שגם נכלל בתקציב שלך. בגזרת ה-JB הוא גם נופל מהפופקורן, אין לו אחד עצמאי ואין תמיכה בסדרות.
דרך אגב, על פי היצרן, במידה ואתה רוצה להשתמש ב-JB באקסטרימר, אתה אמור לעשות את זה באמצעות דיסק פנימי. הפופקורן תומך בדיסק פנימי, אך ניתן להפעיל את ה-JB גם בלעדיו. ב-DVICO אין מקום לדיסק פנימי, אך הפעלת ה-JB אפשרית בלעדיו גם כן.