בעיות קצב הורדה דרך בזק בינלאומי
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אני משתמש ב-powerusenet ובחודשיים האחרונים קצב הורדה השתגע, ונע בין המקסימום שלי - 2.5M לעשרות K בודדות.
הספק שלי הוא בזק בינלאומי.
מישהו נתקל בתופעה?
תלונות יעזרו או שהגיע הזמן להחליף ספק?
הספק שלי הוא בזק בינלאומי.
מישהו נתקל בתופעה?
תלונות יעזרו או שהגיע הזמן להחליף ספק?
- Splashy
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 886
- נתן תודות: 195 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
תשתית בזק או הוט?
מהניסיון שלי בתשתית הוט בבזק בינלאומי חייבים חיבור עם חייגן בשביל לקבל מהירות נורמלית כי בחיבור ללא חייגן ההורדות זוחלות. אולי בגלל שבחיבור ללא חייגן תעדוף ה-Private NGN במהירויות גבוהות לא עובד או שצריך להוסיף תעדוף גיימר. גיימר יכול גם לעזור לכם אך זה בתוספת תשלום...
מהניסיון שלי בתשתית הוט בבזק בינלאומי חייבים חיבור עם חייגן בשביל לקבל מהירות נורמלית כי בחיבור ללא חייגן ההורדות זוחלות. אולי בגלל שבחיבור ללא חייגן תעדוף ה-Private NGN במהירויות גבוהות לא עובד או שצריך להוסיף תעדוף גיימר. גיימר יכול גם לעזור לכם אך זה בתוספת תשלום...
הבעיה היא לא בהוט, הבעיה בבזק בינלאומי.
בכל אופן SPLASHY צודקת, אבל גיימר לא ניתן להחיל על חיבור ללא חייגן. כך נאמר לי בשיחה האחרונה שלי עם 014.
לצערי הראוטר שלי לא תומך משום מה בחייגן במהירות הזו כנראה, אז אני לא יודע מה ההבדל.
בכל אופן SPLASHY צודקת, אבל גיימר לא ניתן להחיל על חיבור ללא חייגן. כך נאמר לי בשיחה האחרונה שלי עם 014.
לצערי הראוטר שלי לא תומך משום מה בחייגן במהירות הזו כנראה, אז אני לא יודע מה ההבדל.
- HOTקשרילקוחות
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 15
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום liorreem
שלום liorreem,
אנו עושים מאמצים על מנת להבטיח שירות תקין ולמנוע כל הפרעה בגלישה. יש סיבות רבות לתקלות באינטרנט הקשורות בין היתר גם לחברת הספק וגם לציוד האישי של הלקוח. כדי שנבדוק את המקרה הספציפי יש לפנות אלינו לכתובת [email protected] בציון שם מלא, מספר פניה (4483565), שם המשתמש ב-hometheater, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
אנו עושים מאמצים על מנת להבטיח שירות תקין ולמנוע כל הפרעה בגלישה. יש סיבות רבות לתקלות באינטרנט הקשורות בין היתר גם לחברת הספק וגם לציוד האישי של הלקוח. כדי שנבדוק את המקרה הספציפי יש לפנות אלינו לכתובת [email protected] בציון שם מלא, מספר פניה (4483565), שם המשתמש ב-hometheater, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
יש לך שאלה? כל התשובות מחכות לך באיזור השירות והאתר שלנו!
http://www.hot.net.il/heb/customerservice/faq/
מספרי 1-800 לפניות לשירות הלקוחות
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3089&lang=he
HOT פניות הציבור
יש לך שאלה? כל התשובות מחכות לך באיזור השירות והאתר שלנו!
http://www.hot.net.il/heb/customerservice/faq/
מספרי 1-800 לפניות לשירות הלקוחות
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3089&lang=he
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Re: שלום liorreem
הייתי בקשר עם HOT אתמול.HOTקשרילקוחות כתב:שלום liorreem,
אנו עושים מאמצים על מנת להבטיח שירות תקין ולמנוע כל הפרעה בגלישה. יש סיבות רבות לתקלות באינטרנט הקשורות בין היתר גם לחברת הספק וגם לציוד האישי של הלקוח. כדי שנבדוק את המקרה הספציפי יש לפנות אלינו לכתובת [email protected] בציון שם מלא, מספר פניה (4483565), שם המשתמש ב-hometheater, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר....
הריצו אצלי כמה בדיקות והכל תקין.
הבעייה לא בתשתית הוט אלא ברוחב פס לחו"ל של ספק האינטרנט בלבד בשעות הערב.
לי (ולאחרים פה באתר) נראה שזו חסימה מכוונת מאחר וזה קורה בשעות קבועות כל יום, והקצב יורד לסביבות פי 10 פחות מהמובטח בצורה עקבית.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מה קורה עם הרעיון הזה שיבטלו את ההפרדה בין ספקית התשתית לספקית האינטרנט? זה זז לאנשהו?
כל עוד ההפרדה הזו קיימת, נמשיך להיות תקועים במלחמת ההאשמות ההזויה הזו בין הספקיות...
כל עוד ההפרדה הזו קיימת, נמשיך להיות תקועים במלחמת ההאשמות ההזויה הזו בין הספקיות...
טוב בתור אחד שאכל הרבה קש מהוט+בזב"ל אני רק יכול להגיד (לצערי הרב) - תתרגל.
גם אצלי אותו סיפור - 12 מגה הוט+014 ומוריד על 20kb ולפעמים גם פחות מזה , פעם בכמה זמן אני מקבל איזה כמה דקות שמזכירות לי על
מה אני באמת משלם (ולא מקבל) וזהו , גם המצב במשחקי רשת על הפנים.
הם יבדקו וישלחו אותך לספק והם יחזירו אותך לתשתית ואז יגידו לך שהציוד שלך לא תקין ואחרי שתעבור את כל המשוכות האלה הם יגידו לך
שהבעיה היא בשרת שממנו אתה מנסה להוריד והוא חוסם אותך, בקיצור כולם אשמים חוץ מהם.
גם אצלי אותו סיפור - 12 מגה הוט+014 ומוריד על 20kb ולפעמים גם פחות מזה , פעם בכמה זמן אני מקבל איזה כמה דקות שמזכירות לי על
הם יבדקו וישלחו אותך לספק והם יחזירו אותך לתשתית ואז יגידו לך שהציוד שלך לא תקין ואחרי שתעבור את כל המשוכות האלה הם יגידו לך
שהבעיה היא בשרת שממנו אתה מנסה להוריד והוא חוסם אותך, בקיצור כולם אשמים חוץ מהם.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אני עם בב"ל על ADSL כבר כמה שנים (על 1.5 ובחצי השנה האחרונה על 2.5), וטפו-טפו-טפו לא היו לי שום בעיות קצב/חסימות/תעדופים. לא בהורדות, לא בטורנטים ולא במשחקי רשת.אוריאל כתב:טוב בתור אחד שאכל הרבה קש מהוט+בזב"ל אני רק יכול להגיד (לצערי הרב) - תתרגל.
שהבעיה היא בשרת שממנו אתה מנסה להוריד והוא חוסם אותך, בקיצור כולם אשמים חוץ מהם....
אני תוהה האם זה קשור להוט או לרוחב הפס (החל ממהירויות גבוהות מתחילים לתעדף ולהציק...).
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני עם בזק בינלאומי 10MB ותשתית בזק 15
ואני שם לב שיש שעות קבועות(בערך שעות הערב) שפשוט הקצב יורד לכ-10Kb ופחות
פשוט זה לא יאומן, כנראה בזק בינלאומי מבצעים הגבלה מכוונת על הפס
השאלה שלי האם בגלל שאני מוגדר אצל הספק 10(כנראה לא private NGN) אני לא מקבל תיעדוף
והאם אשדרג ל15MB גם אצל הספק(private NGN) אני אקבל תיעדוף??
תודה
ואני שם לב שיש שעות קבועות(בערך שעות הערב) שפשוט הקצב יורד לכ-10Kb ופחות
פשוט זה לא יאומן, כנראה בזק בינלאומי מבצעים הגבלה מכוונת על הפס
השאלה שלי האם בגלל שאני מוגדר אצל הספק 10(כנראה לא private NGN) אני לא מקבל תיעדוף
והאם אשדרג ל15MB גם אצל הספק(private NGN) אני אקבל תיעדוף??
תודה
הם לא רק מנטרים את רוחב הפס , יש גם ip's שהם חוסמים לגמרי.
orental5 - אני מציע לך להמנע משדרוג , לי היתה בעיה די דומה בשלך ונפלתי בפח הזה כשבזק בינלאומי הציעו לי לשדרג ל12 מגה וזה יפתור לי
את הבעיות בטוח כי לפני זה היה לי רק 5 מגה.מיותר לציין שעכשיו אני משלם יותר ומקבל אותו דבר (אולי יהיה יותר נכון להגיד לא מקבל שום דבר)
orental5 - אני מציע לך להמנע משדרוג , לי היתה בעיה די דומה בשלך ונפלתי בפח הזה כשבזק בינלאומי הציעו לי לשדרג ל12 מגה וזה יפתור לי
את הבעיות בטוח כי לפני זה היה לי רק 5 מגה.מיותר לציין שעכשיו אני משלם יותר ומקבל אותו דבר (אולי יהיה יותר נכון להגיד לא מקבל שום דבר)
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
חברים, אנחנו בישראל וכמו כל שירות חדש שנכנס אנחנו תמיד רוצים הכל מהר ובזול וככה נראה השירות.
מישהו פה זוכר שפעם רק מוטורולה היתה בשוק הסלולארי ודקת שיחה היתה יקרה מאוד ואז נכנס סלקום עם 8 אגורות לדקה? תוך מספר ימים לכל ישראלי היה סלולארי רק שהקליטה היתה בילתי נסבלת. היו שומעים את הצד השני על הפנים ושיחות היו מתנתקות כאילו אין מחר.
ככה גם באינטרנט, ספקים מתחרים בספקים אחרים וחייבים לעמוד בצב החבילות המסופקות למרות שבפועל אף ספק לא מסוגל לתת את מה שהוא מוכר.
אני עם פס 12 מגה (כבלים + נטויז'יון), מהניוז אני מקבל מהירות מקסימלית ברוב שעות היום אבל מצד שני אני בקושי מצליח לראות סטרימינג באתרים ישראלים (YNET, MAKO וכו'). טורנטים יורדים לאט מאוד בד"כ אבל אימיול עובד מטוס בשעות הלא עמוסות של היום. אני מקבל מגה ויותר לשניה.
לכל מי שיש נטויז'יון הצלחתי לסדר אימיול שיוריד במהירויות מקסימליות. כשניסיתי לסדר לחברים עם ספקים אחרים זה נע בין מהירויות איטיות למהירות אפס. טורנטים עובדים מהר אצל ספקים אחרים ובנטויז'יון על הפנים.
בקיצור, עבודה בעיניים אבל מצד שני אנחנו לא משלמים יקר.
orental5, מה זאת אומרת ספק 10 ותשתית 15? למה זה טוב? למה אתה משלם לתשתית על 15 למרות שבפועל אתה לא יכול לקבל את זה אצל הספק?
מישהו פה זוכר שפעם רק מוטורולה היתה בשוק הסלולארי ודקת שיחה היתה יקרה מאוד ואז נכנס סלקום עם 8 אגורות לדקה? תוך מספר ימים לכל ישראלי היה סלולארי רק שהקליטה היתה בילתי נסבלת. היו שומעים את הצד השני על הפנים ושיחות היו מתנתקות כאילו אין מחר.
ככה גם באינטרנט, ספקים מתחרים בספקים אחרים וחייבים לעמוד בצב החבילות המסופקות למרות שבפועל אף ספק לא מסוגל לתת את מה שהוא מוכר.
אני עם פס 12 מגה (כבלים + נטויז'יון), מהניוז אני מקבל מהירות מקסימלית ברוב שעות היום אבל מצד שני אני בקושי מצליח לראות סטרימינג באתרים ישראלים (YNET, MAKO וכו'). טורנטים יורדים לאט מאוד בד"כ אבל אימיול עובד מטוס בשעות הלא עמוסות של היום. אני מקבל מגה ויותר לשניה.
לכל מי שיש נטויז'יון הצלחתי לסדר אימיול שיוריד במהירויות מקסימליות. כשניסיתי לסדר לחברים עם ספקים אחרים זה נע בין מהירויות איטיות למהירות אפס. טורנטים עובדים מהר אצל ספקים אחרים ובנטויז'יון על הפנים.
בקיצור, עבודה בעיניים אבל מצד שני אנחנו לא משלמים יקר.
orental5, מה זאת אומרת ספק 10 ותשתית 15? למה זה טוב? למה אתה משלם לתשתית על 15 למרות שבפועל אתה לא יכול לקבל את זה אצל הספק?
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
זה טוב אם אתה רוצה להוריד ב-1.9Mbs ולשלם רק על 10 זה עובדkingikra כתב: orental5, מה זאת אומרת ספק 10 ותשתית 15? למה זה טוב? למה אתה משלם לתשתית על 15 למרות שבפועל אתה לא יכול לקבל את זה אצל הספק?...
הבעיה שהספק מנטרל/מגביל טורנטים בשעות מסויימות ואפילו 10 לא מקבל
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ממה שאני יודע הגבלת המהירות ע"י הספק נעשית ע"י טכנולוגיה מסוימת שהיתה להם כבר ממזמן. אני גם עשיתי כמוך בתחילת הדרך של האינטרנט המהיר עם 0.5 ו 1.5. לא האמנתי שיש עדיין ספקים שלא יודעים להגביל אבל תרויח