בעיות קצב הורדה דרך בזק בינלאומי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #1 

אני משתמש ב-powerusenet ובחודשיים האחרונים קצב הורדה השתגע, ונע בין המקסימום שלי - 2.5M לעשרות K בודדות.
הספק שלי הוא בזק בינלאומי.
מישהו נתקל בתופעה?
תלונות יעזרו או שהגיע הזמן להחליף ספק?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

אני גם בבזק בינלאומי. מנוי פרימיום בראפידשר וגם המהירות לא יציגה. לפעמים מקסימום לפעמים כלום...מחכה לסוף ההתחייבות בעוד חודשיים בשביל לעזוב.

צריך להגיד שטורנטים רצים בשיא המהירות.

Splashy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 886
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

תשתית בזק או הוט?
מהניסיון שלי בתשתית הוט בבזק בינלאומי חייבים חיבור עם חייגן בשביל לקבל מהירות נורמלית כי בחיבור ללא חייגן ההורדות זוחלות. אולי בגלל שבחיבור ללא חייגן תעדוף ה-Private NGN במהירויות גבוהות לא עובד או שצריך להוסיף תעדוף גיימר. גיימר יכול גם לעזור לכם אך זה בתוספת תשלום...

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

תשתית הוט.
אבל הכל היה בסדר עד לפני כמה זמן. אולי ארים טלפון להוט.
אני נזכר שכבר היה לי קטע כזה איתם לפני כשנה.

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

הבעיה היא לא בהוט, הבעיה בבזק בינלאומי.
בכל אופן SPLASHY צודקת, אבל גיימר לא ניתן להחיל על חיבור ללא חייגן. כך נאמר לי בשיחה האחרונה שלי עם 014.
לצערי הראוטר שלי לא תומך משום מה בחייגן במהירות הזו כנראה, אז אני לא יודע מה ההבדל.

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

הנה, עכשיו ב- 1:41 בלילה הקצב סבבה - 310KBPS
מה יש להתלונן?
גם באיילון ביום פקוק ובלילה פנוי.

HOTקשרילקוחות
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שלום liorreem

שליחה #7 

שלום liorreem,
אנו עושים מאמצים על מנת להבטיח שירות תקין ולמנוע כל הפרעה בגלישה. יש סיבות רבות לתקלות באינטרנט הקשורות בין היתר גם לחברת הספק וגם לציוד האישי של הלקוח. כדי שנבדוק את המקרה הספציפי יש לפנות אלינו לכתובת [email protected] בציון שם מלא, מספר פניה (4483565), שם המשתמש ב-hometheater, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור

יש לך שאלה? כל התשובות מחכות לך באיזור השירות והאתר שלנו!
http://www.hot.net.il/heb/customerservice/faq/

מספרי 1-800 לפניות לשירות הלקוחות
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3089&lang=he

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: שלום liorreem

שליחה #8 

HOTקשרילקוחות כתב:שלום liorreem,
אנו עושים מאמצים על מנת להבטיח שירות תקין ולמנוע כל הפרעה בגלישה. יש סיבות רבות לתקלות באינטרנט הקשורות בין היתר גם לחברת הספק וגם לציוד האישי של הלקוח. כדי שנבדוק את המקרה הספציפי יש לפנות אלינו לכתובת [email protected] בציון שם מלא, מספר פניה (4483565), שם המשתמש ב-hometheater, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
...
הייתי בקשר עם HOT אתמול.
הריצו אצלי כמה בדיקות והכל תקין.
הבעייה לא בתשתית הוט אלא ברוחב פס לחו"ל של ספק האינטרנט בלבד בשעות הערב.
לי (ולאחרים פה באתר) נראה שזו חסימה מכוונת מאחר וזה קורה בשעות קבועות כל יום, והקצב יורד לסביבות פי 10 פחות מהמובטח בצורה עקבית.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #9 

אני עם הוט+ נטויזן על 12 מגה. כל היום יש לי קצב מחריד מרפידשר בפרימיום של 40-50K (!).

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #10 

toxin כתב:אני עם הוט+ נטויזן על 12 מגה. כל היום יש לי קצב מחריד מרפידשר בפרימיום של 40-50K (!).
...
עצוב...זה קצב סטנדרטי, גם למישהו בלי פרימיום.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #11 

מה קורה עם הרעיון הזה שיבטלו את ההפרדה בין ספקית התשתית לספקית האינטרנט? זה זז לאנשהו?
כל עוד ההפרדה הזו קיימת, נמשיך להיות תקועים במלחמת ההאשמות ההזויה הזו בין הספקיות...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #12 

טוב בתור אחד שאכל הרבה קש מהוט+בזב"ל אני רק יכול להגיד (לצערי הרב) - תתרגל.
גם אצלי אותו סיפור - 12 מגה הוט+014 ומוריד על 20kb ולפעמים גם פחות מזה , פעם בכמה זמן אני מקבל איזה כמה דקות שמזכירות לי על
מה אני באמת משלם (ולא מקבל) וזהו , גם המצב במשחקי רשת על הפנים.
הם יבדקו וישלחו אותך לספק והם יחזירו אותך לתשתית ואז יגידו לך שהציוד שלך לא תקין ואחרי שתעבור את כל המשוכות האלה הם יגידו לך
שהבעיה היא בשרת שממנו אתה מנסה להוריד והוא חוסם אותך, בקיצור כולם אשמים חוץ מהם.

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #13 

אוריאל כתב:טוב בתור אחד שאכל הרבה קש מהוט+בזב"ל אני רק יכול להגיד (לצערי הרב) - תתרגל.
גם אצלי אותו סיפור - 12 מגה הוט+014 ומוריד על 20kb ולפעמים גם פחות מזה , פעם בכמה זמן אני מקבל איזה כמה דקות שמזכירות לי על
מה אני באמת משלם (ולא מקבל) וזהו , גם המצב במשחקי רשת על הפנים.
הם יבדקו וישלחו אותך לספק והם יחזירו אותך לתשתית ואז יגידו לך שהציוד שלך לא תקין ואחרי שתעבור את כל המשוכות האלה הם יגידו לך
שהבעיה היא בשרת שממנו אתה מנסה להוריד והוא חוסם אותך, בקיצור כולם אשמים חוץ מהם.
...
אני עם בב"ל על ADSL כבר כמה שנים (על 1.5 ובחצי השנה האחרונה על 2.5), וטפו-טפו-טפו לא היו לי שום בעיות קצב/חסימות/תעדופים. לא בהורדות, לא בטורנטים ולא במשחקי רשת.

אני תוהה האם זה קשור להוט או לרוחב הפס (החל ממהירויות גבוהות מתחילים לתעדף ולהציק...).

orental5
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 439
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #14 

אני עם בזק בינלאומי 10MB ותשתית בזק 15

ואני שם לב שיש שעות קבועות(בערך שעות הערב) שפשוט הקצב יורד לכ-10Kb ופחות :(

פשוט זה לא יאומן, כנראה בזק בינלאומי מבצעים הגבלה מכוונת על הפס

השאלה שלי האם בגלל שאני מוגדר אצל הספק 10(כנראה לא private NGN) אני לא מקבל תיעדוף
והאם אשדרג ל15MB גם אצל הספק(private NGN) אני אקבל תיעדוף??

תודה

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #15 

הם לא רק מנטרים את רוחב הפס , יש גם ip's שהם חוסמים לגמרי.
orental5 - אני מציע לך להמנע משדרוג , לי היתה בעיה די דומה בשלך ונפלתי בפח הזה כשבזק בינלאומי הציעו לי לשדרג ל12 מגה וזה יפתור לי
את הבעיות בטוח כי לפני זה היה לי רק 5 מגה.מיותר לציין שעכשיו אני משלם יותר ומקבל אותו דבר (אולי יהיה יותר נכון להגיד לא מקבל שום דבר)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #16 

חברים, אנחנו בישראל וכמו כל שירות חדש שנכנס אנחנו תמיד רוצים הכל מהר ובזול וככה נראה השירות.
מישהו פה זוכר שפעם רק מוטורולה היתה בשוק הסלולארי ודקת שיחה היתה יקרה מאוד ואז נכנס סלקום עם 8 אגורות לדקה? תוך מספר ימים לכל ישראלי היה סלולארי רק שהקליטה היתה בילתי נסבלת. היו שומעים את הצד השני על הפנים ושיחות היו מתנתקות כאילו אין מחר.
ככה גם באינטרנט, ספקים מתחרים בספקים אחרים וחייבים לעמוד בצב החבילות המסופקות למרות שבפועל אף ספק לא מסוגל לתת את מה שהוא מוכר.
אני עם פס 12 מגה (כבלים + נטויז'יון), מהניוז אני מקבל מהירות מקסימלית ברוב שעות היום אבל מצד שני אני בקושי מצליח לראות סטרימינג באתרים ישראלים (YNET, MAKO וכו'). טורנטים יורדים לאט מאוד בד"כ אבל אימיול עובד מטוס בשעות הלא עמוסות של היום. אני מקבל מגה ויותר לשניה.
לכל מי שיש נטויז'יון הצלחתי לסדר אימיול שיוריד במהירויות מקסימליות. כשניסיתי לסדר לחברים עם ספקים אחרים זה נע בין מהירויות איטיות למהירות אפס. טורנטים עובדים מהר אצל ספקים אחרים ובנטויז'יון על הפנים.
בקיצור, עבודה בעיניים אבל מצד שני אנחנו לא משלמים יקר.

orental5, מה זאת אומרת ספק 10 ותשתית 15? למה זה טוב? למה אתה משלם לתשתית על 15 למרות שבפועל אתה לא יכול לקבל את זה אצל הספק?

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #17 

מה נטוויז'ן צריכה לבדוק ולמי לפנות במקרה של מהירות הורדה איטית בניוז?
התומך אמר לי שהוא לא יודע מה צריך לבדוק ואין לו מושג על מה אני מדבר

orental5
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 439
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #18 

kingikra כתב: orental5, מה זאת אומרת ספק 10 ותשתית 15? למה זה טוב? למה אתה משלם לתשתית על 15 למרות שבפועל אתה לא יכול לקבל את זה אצל הספק?
...
זה טוב אם אתה רוצה להוריד ב-1.9Mbs ולשלם רק על 10 זה עובד :) פשוט הספק לא מנטר על איזו מהירות אתה בפועל מוריד. אני חושב שכל העניין לבצע התאמה בין הספק לתשתית בשלב מסויים פשוט "בולשייט".

הבעיה שהספק מנטרל/מגביל טורנטים בשעות מסויימות ואפילו 10 לא מקבל

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #19 

ממה שאני יודע הגבלת המהירות ע"י הספק נעשית ע"י טכנולוגיה מסוימת שהיתה להם כבר ממזמן. אני גם עשיתי כמוך בתחילת הדרך של האינטרנט המהיר עם 0.5 ו 1.5. לא האמנתי שיש עדיין ספקים שלא יודעים להגביל אבל תרויח :-)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”