אנשי מקצוע
שמע אומרים גם שהמעבדה ברמת ישי של קדמה ממש טובה, אבל אני מעדיף להמליץ על מעבדה שיש לי ניסיון איתה.כפיר_ש כתב:אבל הבחור אומר שבאזור יש קופיקס כלומר הוא גר ליד בנימינה. זה קצת מוגזם להביא את המכונה לאור יהודה וחוץ מזה מעבר לקופיקס יש את נני בקיסריה....
היום יש כביש 6, המרחק לא מפריע מרגע שעולים עליו, עד שיורדים ממנו ואז המרחק כן מפריע
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
shtud - נאלצתי לערוך הודעות שלך בשרשור שבהן היתה המלצה ישירה על עסק מסויים.
אתה מוזמן לתת הסבר כללי כמו מה אתה היית מחפש במעבדה, מה יכול להוות יתרון ומה חסרון, אך אנא אל תמליץ ישירות על עסק זה או אחר.
אתה מוזמן לתת הסבר כללי כמו מה אתה היית מחפש במעבדה, מה יכול להוות יתרון ומה חסרון, אך אנא אל תמליץ ישירות על עסק זה או אחר.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לי יש שאלה אחרת - מישהו נתקל בטכנאי קפה רע שקרן ומנוול?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני נתקלתי בטכנאי רע. לא שקרן ולא מנוול, אבל פשוט רע.
אני חושב שהוא אפילו די ידוע, הוא טיפל לי באניטה כשהיתה לי בעית שובר-הוואקום בפעם הראשונה (במסגרת האחריות).
שהבעיה חזרה, לאחר מס' חודשים, המכונה נכנסה לאספרסימו - ושם הטיפול היה כבר אחר לגמרי
אני חושב שהוא אפילו די ידוע, הוא טיפל לי באניטה כשהיתה לי בעית שובר-הוואקום בפעם הראשונה (במסגרת האחריות).
שהבעיה חזרה, לאחר מס' חודשים, המכונה נכנסה לאספרסימו - ושם הטיפול היה כבר אחר לגמרי
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה נכון - זה מה שהבנתי גם עם האופנוע שהיה לי.
יש מכונאי שאיכשהו אתה תרגיש אתו בנוח ואתה ננעל עליו.
אבל - אם יש תקלה חוזרת אז אין ברירה, לתקלה הזאת חייבים להחליף מכונאי שחושב אחרת ויפתור אותה מחדש בצורה שונה (וגם יקבל כסף מההתחלה)
בינתיים עם המנופים אני מסתדר לבד ומה שלא - יש את זילבר...
יש מכונאי שאיכשהו אתה תרגיש אתו בנוח ואתה ננעל עליו.
אבל - אם יש תקלה חוזרת אז אין ברירה, לתקלה הזאת חייבים להחליף מכונאי שחושב אחרת ויפתור אותה מחדש בצורה שונה (וגם יקבל כסף מההתחלה)
בינתיים עם המנופים אני מסתדר לבד ומה שלא - יש את זילבר...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)