מישהו ניסה משהו דומה?
שאלה תאורטית בנושא ציפה
avile7 כתב:לו ניתן היה לשים את הפטיפון או ה-CD על פלטה עם מצופים בתוך אמבטיה של שמן או נוזל אחר,האם הסאונד יישתנה לטובה? (משתעשע ברעיון ,אבל הלחות פסלה אותו)
מישהו ניסה משהו דומה?...
אני לא מוצא הסבר הגיוני איך ציוד על מצופים יכול לשפר את הסאונד, יש בכלל קשר ישיר בין ה2??...
אם מכונית נוסעת מקסימום 200 קמ"ש הכביש עם חול בצדדים, תסע יותר מהר על כביש עם פרחים בצדדים??
נערך לאחרונה על ידי cavi ב 11/05/2006 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא רעיון הזוי.
יש מערכות כאלה שגם לא מוציאות לחות.
פשוט שמים שתי קופסאות אחת בתוך השניה כשאשר מים בינהם.
cavi,
הדוגמא שהבאת כלל לא רלוונטית והסיגנון שלך "אתה מרגיש טוב" לא לעיניין.
בהחלט יהיה הבדל לנוסעים אילו מתלים יש לרכב.....
זה אותו עיקרון - פטיפון מאוד רגיש לויברציות, הרעיון שהועלה פו מטרתו לבודד את הפטיפון מהסביבה. זה דבר שעושים הרבה בכל מיני שיטות.
מים או נוזל זה פחות פרקטי ולכן פחות ישים.
השיטה הזולה והפשוטה שאני תמיד ממליץ היא:
קח פנימית של אופני ילדים ופלטת שיש.
שים את הפלטה על השיש ונפח את הפנימית לרמה כזו שהויבראציות כשאתה נותן מכה על הפטיפון ישוככו בצורה עדינה.
יש מערכות כאלה שגם לא מוציאות לחות.
פשוט שמים שתי קופסאות אחת בתוך השניה כשאשר מים בינהם.
cavi,
הדוגמא שהבאת כלל לא רלוונטית והסיגנון שלך "אתה מרגיש טוב" לא לעיניין.
בהחלט יהיה הבדל לנוסעים אילו מתלים יש לרכב.....
זה אותו עיקרון - פטיפון מאוד רגיש לויברציות, הרעיון שהועלה פו מטרתו לבודד את הפטיפון מהסביבה. זה דבר שעושים הרבה בכל מיני שיטות.
מים או נוזל זה פחות פרקטי ולכן פחות ישים.
השיטה הזולה והפשוטה שאני תמיד ממליץ היא:
קח פנימית של אופני ילדים ופלטת שיש.
שים את הפלטה על השיש ונפח את הפנימית לרמה כזו שהויבראציות כשאתה נותן מכה על הפטיפון ישוככו בצורה עדינה.
מרטין, אני מתנצל, לא הייתה לי שום כוונה לפגוע, זה היה בכיוון של הומור.
בכל מקרה ערכתי את ההודעה ומחקתי את השורה הזו.
זה שהבולמים ברכב משפיעים זה ברור, אבל הוא מדבר על משהו חיצוני שלא קשור למערכת עצמה (את האמת אני לא יודע איך עובד פאטיפון).
בכל מקרה ערכתי את ההודעה ומחקתי את השורה הזו.
זה שהבולמים ברכב משפיעים זה ברור, אבל הוא מדבר על משהו חיצוני שלא קשור למערכת עצמה (את האמת אני לא יודע איך עובד פאטיפון).
- oferlaor
- מנהל

cavi,
בגלל המבנה של הפטפון, הוא מאוד רגיש לרעידות. מישהו שהולך בסמוך לפטפון או אפילו הרעידות של הרמקולים שמנגנים את המוזיקה יכולים להפריע ולהקפיץ את המחט. לכן בידוד פיזי חשוב מאוד למי שמשתמש אדוק בפטפונים.
בגלל המבנה של הפטפון, הוא מאוד רגיש לרעידות. מישהו שהולך בסמוך לפטפון או אפילו הרעידות של הרמקולים שמנגנים את המוזיקה יכולים להפריע ולהקפיץ את המחט. לכן בידוד פיזי חשוב מאוד למי שמשתמש אדוק בפטפונים.
למרטין ו-cavi
כרגע אני שם חצאי כדורי ספוג מתחת לפלטת עץ.לא הכי טוב שבעולם.
האם ההמלצה שהעלת היא פנימית מתחת או מעל לפלטת השיש?(נראה לי שהפנימית צ"ל מתחת).
cavi ממש לא נעלבתי,אז תמשיך להרגיש טוב
מידי פעם אני נתקל בהדיוטים אלו או אחרים שאין להם מושג בתחומים מסוימים,לכן תמיד ניתן לשאול מה המקור לרעיון זה או אחר.את ההמצאות הגדולות ביותר התחילו מרעיון שכולם צחקו ממנו.
האם ההמלצה שהעלת היא פנימית מתחת או מעל לפלטת השיש?(נראה לי שהפנימית צ"ל מתחת).
cavi ממש לא נעלבתי,אז תמשיך להרגיש טוב
מידי פעם אני נתקל בהדיוטים אלו או אחרים שאין להם מושג בתחומים מסוימים,לכן תמיד ניתן לשאול מה המקור לרעיון זה או אחר.את ההמצאות הגדולות ביותר התחילו מרעיון שכולם צחקו ממנו.
Re: למרטין ו-cavi
למרות שכתבתי שאני מתנצל ולמרות שכתבתי שזה לא היה בכוונה להעליב ואפילו ההיפך הייתה חייב לרשום את את הפסקה הנ"ל..avile7 כתב:cavi ממש לא נעלבתי,אז תמשיך להרגיש טוב
מידי פעם אני נתקל בהדיוטים אלו או אחרים שאין להם מושג בתחומים מסוימים,לכן תמיד ניתן לשאול מה המקור לרעיון זה או אחר.את ההמצאות הגדולות ביותר התחילו מרעיון שכולם צחקו ממנו....
כל הכבוד..
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני כותב דברי אלו בזהירות, אבל נראה לי קצת בעייתי להציף פלטה ע"י מגנטים
כאשר מדובר על ראש מגנטי. אולי יש פלטת בידוד באמצע או משהו.
><>
כאשר מדובר על ראש מגנטי. אולי יש פלטת בידוד באמצע או משהו.
><>
נציג AQUA-AUDIO
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מחט של פטיפון היא מגנטית? ואני לא ידעתי?
חח בונא הדיון הזה מצחיק אותי, זה יורד על זה, זה נפגע מזה
אהבתי
אה הא! אתם רואים, צחקו צחקו, אבל לB&O העתיק יומין שלי יש בולם זעזועים!! built in אפילו!
נה נה בננה
יואו מה אני עושה עם הרעשי רקע האלה, זה בטוח קשור לקדם מגבר יותר משזה קשור לכבל.....נכון?
אה הא! אתם רואים, צחקו צחקו, אבל לB&O העתיק יומין שלי יש בולם זעזועים!! built in אפילו!
נה נה בננה
יואו מה אני עושה עם הרעשי רקע האלה, זה בטוח קשור לקדם מגבר יותר משזה קשור לכבל.....נכון?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני לא בטוח שירדת לסוף דעתו של ילדיעפים.
מרוב הפטיפונים משתלשל לו כבל דקיק, הוא כבל ההארקה, בנוסף לשני כבלי ה RCA.
את כבל זה, שקצהו חשוף, אתה אמור לכרוך מסביב למקום ייעודי בפונו סטייג', שנראה כמו פקק קטן שצריך להבריג קצת החוצה, לכרוך את הכבל ולהבריג חזרה כך שהכבל יוותר במקומו. יתכן ובפונו יהיה כתוב "Ground" לידו.
אם לא עשית זאת, אתה תשמע וואחד HUMM. אם לפטיפון אין כבל כזה, אז צריך לפתוח אותו ולהלחים אחד (לא כ"כ מסובך).
אם לא חיברת את הכבל הזה, ה HUM הוא תוצאה מתבקשת, ואינה מעידה דבר על תקינות הפטיפון או ההגברה.
מרוב הפטיפונים משתלשל לו כבל דקיק, הוא כבל ההארקה, בנוסף לשני כבלי ה RCA.
את כבל זה, שקצהו חשוף, אתה אמור לכרוך מסביב למקום ייעודי בפונו סטייג', שנראה כמו פקק קטן שצריך להבריג קצת החוצה, לכרוך את הכבל ולהבריג חזרה כך שהכבל יוותר במקומו. יתכן ובפונו יהיה כתוב "Ground" לידו.
אם לא עשית זאת, אתה תשמע וואחד HUMM. אם לפטיפון אין כבל כזה, אז צריך לפתוח אותו ולהלחים אחד (לא כ"כ מסובך).
אם לא חיברת את הכבל הזה, ה HUM הוא תוצאה מתבקשת, ואינה מעידה דבר על תקינות הפטיפון או ההגברה.
אף אחד לא נעלב
זה כמו בסאב-וופר, הכבל המקורי מגיע עם 2 פינים אבל הוא מותאם לארה"ב לא לארץ.
לקחתי כבל רגיל ממחשב ישן וזה עשה לי רעש רקע מעצבן, חבל המליץ לי להוריד את הפין, וזה מה שעשיתי ועכשו הוא עובד כמו שצריך.
זה כמו בסאב-וופר, הכבל המקורי מגיע עם 2 פינים אבל הוא מותאם לארה"ב לא לארץ.
לקחתי כבל רגיל ממחשב ישן וזה עשה לי רעש רקע מעצבן, חבל המליץ לי להוריד את הפין, וזה מה שעשיתי ועכשו הוא עובד כמו שצריך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ofir-harlev
- חבר ותיק

וואלה למה אף אחד לא אמר לי קודם על הכבל הארקה הזה שאמור להיות?
למה אין לי את זה באמת? יכול להיות שבגלל שאצלי זה חיבור חמש פינים אז ההארקה עוברת באחד הפינים שלו?
ובלי קשר בקדם מגבר שקניתי אין עוד חיבור להארקה.
אז זו הבעיה כנראה, אני אקח את זה לזמיר עוד פעם שיעשה לי כבר LEFT RIGHT והארקה וזהו, הכי טוב נראה לי.
למה אין לי את זה באמת? יכול להיות שבגלל שאצלי זה חיבור חמש פינים אז ההארקה עוברת באחד הפינים שלו?
ובלי קשר בקדם מגבר שקניתי אין עוד חיבור להארקה.
אז זו הבעיה כנראה, אני אקח את זה לזמיר עוד פעם שיעשה לי כבר LEFT RIGHT והארקה וזהו, הכי טוב נראה לי.
- oferlaor
- מנהל

cavi,
הדיוט איננו אידיוט.
הדיוטות הן אותם אלה שפשוט לא מתמצאים בתחום מסויים. אני הדיוט בכל הנושא האמור, וגאה בכך
הדיוט איננו אידיוט.
הדיוטות הן אותם אלה שפשוט לא מתמצאים בתחום מסויים. אני הדיוט בכל הנושא האמור, וגאה בכך
- ofir-harlev
- חבר ותיק

רגע רגע...זה הדיוט או הדיוטה?oferlaor כתב:cavi,
הדיוט איננו אידיוט.
הדיוטות הן אותם אלה שפשוט לא מתמצאים בתחום מסויים. אני הדיוט בכל הנושא האמור, וגאה בכך...
נראה לי שזה הדיוטה, לא?
- oferlaor
- מנהל