מישהו מצליח להפעיל Pandora מהסלולרי ?
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
שלום לכולם.
1. התקנתי Pandora מה- Market (גירסה 1.5.3 בעזרת MarketEnabler).
2. התקנתי Orbot.
3. איפשרתי Transparent Proxy וכן הוספתי את Pandora לרשימת האפליקציות.
4. הפעלתי את Pandora ו- כלום. כאילו Orbot אינו עובד. אני לא מקבל שום אינדיקציה מ- Pandora חוץ ממסך הפתיחה.
יש כאן מישהו שזה עובד לו ?
1. התקנתי Pandora מה- Market (גירסה 1.5.3 בעזרת MarketEnabler).
2. התקנתי Orbot.
3. איפשרתי Transparent Proxy וכן הוספתי את Pandora לרשימת האפליקציות.
4. הפעלתי את Pandora ו- כלום. כאילו Orbot אינו עובד. אני לא מקבל שום אינדיקציה מ- Pandora חוץ ממסך הפתיחה.
יש כאן מישהו שזה עובד לו ?
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

זה VPN בתשלום ? באיזה שירות אתה משתמש ?
כמובן בתשלום. אני מחובר לשירות 12vpn Personal. היה להם מבצע של חצי מחיר ב BLACK FRIDAY ככה שיצא ששילמתי להם על חיבור שנתי משהו באזור ה 30 וקצת דולרים.
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

יש סיבה מסויימת שהלכת על ה- Personal ולא Lite ? אני ראיתי שם שאין הבדל גדול מעבר לכך שב- LITE יש מגבלה ל- 10GB לחודש (זה נראה לי די והותר - תלוי כמובן מה השימוש) ?
ה VPN משמש אותי גם למחשבים בבית (לשירות כמו Hulu) ולכן רוחב הפס החודשי רלוונטי שם יותר. למיטב ידיעתי אני לא עובר את ה 10GB בחודש (לא בדקתי את זה) אבל בגלל שזה היה בחצי מחיר אז הלכתי על זה בלי להתעמק בכך יותר מידי.
אגב, פנדורה זה באמת משהו שדי התמכרתי אליו (חבל שהגירסה המלאה עולה כל כך הרבה כסף). כמעט כל יום אני מאזין למוזיקה דרך האפליקצייה הזאת לפחות חצי שעה בנסיעה לעבודה ובחזרה
אגב, פנדורה זה באמת משהו שדי התמכרתי אליו (חבל שהגירסה המלאה עולה כל כך הרבה כסף). כמעט כל יום אני מאזין למוזיקה דרך האפליקצייה הזאת לפחות חצי שעה בנסיעה לעבודה ובחזרה
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

מסכים איתך לגמרי. אני נמצא המון המון בארה"ב ושם התמכרתי אליו.
במחשב שלי ב- Desktop אני מתחבר דרך TOR וזה נותן לי IP אמריקאי חינם לגמרי ככה שאין בעיה. אבל כמו שאמרת, רציתי שזה יעבוד גם בפלאפון.
ניסיתי להשתמש ב- Orbot שזו גירסת ה- TOR ל- Android, אבל זה פשוט לא מצליח לי.
אבל מה שהצעת לי כאן פשוט מצויין. שילמתי 35$ (מה זה 120 ש"ח בימינו ? ) לגירסת ה- lite ואני בשניות אילו שומע Pandora במכשיר !!! תודה רבה רבה
עודד
במחשב שלי ב- Desktop אני מתחבר דרך TOR וזה נותן לי IP אמריקאי חינם לגמרי ככה שאין בעיה. אבל כמו שאמרת, רציתי שזה יעבוד גם בפלאפון.
ניסיתי להשתמש ב- Orbot שזו גירסת ה- TOR ל- Android, אבל זה פשוט לא מצליח לי.
אבל מה שהצעת לי כאן פשוט מצויין. שילמתי 35$ (מה זה 120 ש"ח בימינו ? ) לגירסת ה- lite ואני בשניות אילו שומע Pandora במכשיר !!! תודה רבה רבה
עודד
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

תאמת ניסיתי. אבל יכול להיות שלא הגדרתי משהו נכון שם, כי הוא שידר לי כל מיני מוזיקות של להקות לא מוכרות, להבדיל מה- Pandora שמשדר לי בדיוק את המוזיקה שאני אוהב והלהקות שאני אוהבמזרימי כתב:ניסיתם את lastfm ?...
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

תגיד, יש דרך לשמור את הסיסמא של ה- VPN שלא אצטרך בכל פעם להקליד אותו מחדש בעת החיבור?osherov כתב:תתחדש...
לצערי גם לא מצאתי דרך ב- settings profile להתחבר אוטומטית ל- VPN בכל פעם שאני מתחבר לרכב...
באמת לא הבנתי איך לא שאלת על זה עד עכשיו
הכי טוב שמצאתי זה תוכנה שנקראת VPN1
הכי טוב שמצאתי זה תוכנה שנקראת VPN1
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

osherov כתב:באמת לא הבנתי איך לא שאלת על זה עד עכשיו![]()
הכי טוב שמצאתי זה תוכנה שנקראת VPN1...
מה לגבי השאלה השניה ? האם יש דרך להגדיר ב- settings profile או אולי בדרך אחרת שיבוצע חיבור אוטומטי ל- VPN כאשר מזהים לדוגמא את ה- blue tooth של הרכב ?
לצורך השוואה, אז היום מוגדר לי שה- Car Panel יפתח אוטומטית ברגע שהוא מזהה חיבור ל- BT של הרכב שלי. אז הייתי שמח שבאותו רגע גם יתחבר לי ה- VPN
IProgrammer,
בפרופילים אתה לא יכול להגדיר שהוא יכניס לך אוטו' סיסמה לחיבור ה VPN אבל אתה כן יכול להגיד לו שיפתח לך אפליקצייה ולכן אתה יכול לפתוח לדוגמה את תוכנת ה VPN1 (השאלה היא האם האפליקצייה אוטו' מייצרת חיבור VPN?!
בפרופילים אתה לא יכול להגדיר שהוא יכניס לך אוטו' סיסמה לחיבור ה VPN אבל אתה כן יכול להגיד לו שיפתח לך אפליקצייה ולכן אתה יכול לפתוח לדוגמה את תוכנת ה VPN1 (השאלה היא האם האפליקצייה אוטו' מייצרת חיבור VPN?!
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אנסה לקנפג משהו. אם אצליח אעדכן
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

באסה, ה- VPN1 אינו תומך ב L2TP/IPSEC PSK VPN שזה החיבור שאני משתמש ל- VPN12osherov כתב:באמת לא הבנתי איך לא שאלת על זה עד עכשיו![]()
הכי טוב שמצאתי זה תוכנה שנקראת VPN1...
אריה,
נניח ואני רוצה להתחבר לפנדורה בבית ואולי גם בנייד איך אתה מציע לעשות את זה?
תודה מראש,
שחר
נניח ואני רוצה להתחבר לפנדורה בבית ואולי גם בנייד איך אתה מציע לעשות את זה?
תודה מראש,
שחר
בדיוק איך שאני עשיתי...דרך שירות VPN כלשהו. צריך לזכור שניתן לקבל שירותים נוספים דרך חיבור VPV, דברים כמו חיבור ל hulu או netflix וכו
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אין צורך (רק עבור Pandora)
על PC ניתן להשתמש ב- TOR וזה עובד מצויין. יש שירשור בפורום של HTPC שנותן לינק לתוכנה שמתקינה את הכל ומקנפגת ואין צורך לעשות כלום חוץ מלהתקין
עודד
על PC ניתן להשתמש ב- TOR וזה עובד מצויין. יש שירשור בפורום של HTPC שנותן לינק לתוכנה שמתקינה את הכל ומקנפגת ואין צורך לעשות כלום חוץ מלהתקין
עודד
ניסית לחפש אפליקציות נוספות במרקט?IProgrammer כתב:באסה, ה- VPN1 אינו תומך ב L2TP/IPSEC PSK VPN שזה החיבור שאני משתמש ל- VPN12osherov כתב:באמת לא הבנתי איך לא שאלת על זה עד עכשיו![]()
הכי טוב שמצאתי זה תוכנה שנקראת VPN1......