יש לי את הרסיבר DENON AVR1601.
אני יודע שהוא ישן יחסית ולא תומך ביותר מדי פורמטים חדשים אבל זה לא ממש מפריע לי, מה שעשיתי זה חברתי את הטלוויזיה לרסיבר ולא את המחשב או הפלייסטישן לרסיבר, ככה שהטלוויזיה עושה את העיבוד של הקידוד, ואולי גם פוגעת קצת באיכות אבל אז הרסיבר יודע להתמודד עם הקידוד ומפיק איכות צליל שמספיק טובה לי.
הבעיה היא הרמקולים שיש לי, הם גדולים וישנים למדי ולא ממש מתאימים לחדש שלי וגם לא מתפקדים כבר כל כך טוב.
מה שאני מחפש זה סט של 5.1 , אולי בלי הסאב (כי יש לי אחד לא רע, אבל אני מאמין שעדיף לקנות סט מאותו סוג כדי שתהיה התאמה) באזור ה4K מקסימום.
מה שאני צריך זה איכות סאונד סבבה, למשחקים וסרטים, ממש לא למוזיקה, למרות שאולי אשמע פה ושם זה לא המטרה...
מה שבעיקר חשוב לי זה שהם יהיו קטנים למדי ככה שלפחות את השניים האחוריים יהיה אפשר לתלות בקלות, עם עדיפות משמעותית לתלות את כל ה5 ושרק הסאב יהיה רצפתי.
כמו שאמרתי התקציב הוא בסדר גודל של 4K, אם לדעתכם ממש מומלץ לקנות גם רסיבר חדש, אז אשמח אם תמליצו לי בנפרד על רסיבר בתקציב של משהו כמו 1-1.5K לא יותר, כאשר אני חושב שבהתחלה אקנה רק את הרמקולים ואחר כך נראה אם אני באמת צריך שדרוג רסיבר או שזה לא משמעותי בשבילי.
חשוב לי לציין שהדרישות שלי מבחינת איכות הן לא בשמיים, אני פשוט מחפש את החוויה ואני בטוח שבסכומים כאלה אפשר למצוא אותה, כמו כן החדש שלי קטן למדי ככה שאין צורך ברמקולים סופר חזקים, אלא יותר דגש אל איכות סאונד מאשר עוצמה, ועל הגודל והעיצוב שלהם.
תודה רבה