אוזניות in ear

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
tidan29 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום! רכשתי אוזניות in ear של shure se535 לאחר ששמעתי בפעם הראשונה בעוצמה הכי גבוהה מאוד נהנתי מהשמע יום למחרת שמעתי באותה עוצמה ואני מרגיש שהעוצמה יותר נמוכה מדוע?... :מבולבל:

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

כנראה שהצלחת להוריד לעצמך כמה דציבלים מהשמיעה המקסימלית שלך... לא יותר מדי קשה עם הSE535 בעוצמה מלאה.

kaparoni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

Ilyan כתב:כנראה שהצלחת להוריד לעצמך כמה דציבלים מהשמיעה המקסימלית שלך... לא יותר מדי קשה עם הSE535 בעוצמה מלאה.
...
סביר מאוד להניח . הוא כנראה לו יודע ששמיעה ברמה מאוד גבוהה , מין הסתם מזיקה. אישית אני שומע בווליום יחסית גבוה (50-60%) אבל משתדל להזהר.

מסקנה , תמנע משמיעה ברמה גבוהה מידי .

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #4 

באופן אישי אני תמיד מגביל באייפוד טאץ' שלי את העוצמה בשליש ואז תמיד שומע סביב החצי- שתי שליש מהעוצמה. זה גורם לאפקט פלסיבו שכזה שכאילו אתה שומע "חזק", כשבת'כלס זה יחסית חלש.

באירופה יש חוק שמגביל את כל הנגנים הניידים להיות מוגבלים ברמת ההגברה שלהם עד לסך מסוים של DB (כמובן שזה תוכנתי לרוב וניתן לפריצה. נפוץ בעיקר בקרב האייפודים).

אגב, מלבד הריסת השמיעה שלך, אתה גם הורס את האוזניות בהתאם להגברה. ייתכן והאוזניות שלך לא סובלות הגברה ברמה מסוימת ויתפגרו אחרי זמן מה (אני לא אכנס לפרטים הטכני כי זה ארוך.).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”