אוזניות in ear
סביר מאוד להניח . הוא כנראה לו יודע ששמיעה ברמה מאוד גבוהה , מין הסתם מזיקה. אישית אני שומע בווליום יחסית גבוה (50-60%) אבל משתדל להזהר.Ilyan כתב:כנראה שהצלחת להוריד לעצמך כמה דציבלים מהשמיעה המקסימלית שלך... לא יותר מדי קשה עם הSE535 בעוצמה מלאה....
מסקנה , תמנע משמיעה ברמה גבוהה מידי .
באופן אישי אני תמיד מגביל באייפוד טאץ' שלי את העוצמה בשליש ואז תמיד שומע סביב החצי- שתי שליש מהעוצמה. זה גורם לאפקט פלסיבו שכזה שכאילו אתה שומע "חזק", כשבת'כלס זה יחסית חלש.
באירופה יש חוק שמגביל את כל הנגנים הניידים להיות מוגבלים ברמת ההגברה שלהם עד לסך מסוים של DB (כמובן שזה תוכנתי לרוב וניתן לפריצה. נפוץ בעיקר בקרב האייפודים).
אגב, מלבד הריסת השמיעה שלך, אתה גם הורס את האוזניות בהתאם להגברה. ייתכן והאוזניות שלך לא סובלות הגברה ברמה מסוימת ויתפגרו אחרי זמן מה (אני לא אכנס לפרטים הטכני כי זה ארוך.).
באירופה יש חוק שמגביל את כל הנגנים הניידים להיות מוגבלים ברמת ההגברה שלהם עד לסך מסוים של DB (כמובן שזה תוכנתי לרוב וניתן לפריצה. נפוץ בעיקר בקרב האייפודים).
אגב, מלבד הריסת השמיעה שלך, אתה גם הורס את האוזניות בהתאם להגברה. ייתכן והאוזניות שלך לא סובלות הגברה ברמה מסוימת ויתפגרו אחרי זמן מה (אני לא אכנס לפרטים הטכני כי זה ארוך.).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **