והנה עוד תופעה מוזרה. אולי לפחות תהנו מהאתגר - mpc setup/uninstal

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מנסה לפתוח קבצים עם MPC. הוא נותן הודעת אזהרה. טוען שתוכנה לא ידועה מנסה להכנס למחשב שלי. אמרתי, אוקיי, וירוס. רק שזה מסתבך. משום מה, כשאני עם עכבר ימני על הקובץ, בודק אפשרויות הפתיחה, לצד הנגנים הרלוונטים, מופיע גם האייקון הרגיל של MPC (לוח האקשן עם 123), רק שהכיתוב שלו הוא

mpc setup/uninstal

זה הפך לשם הצמוד לאייקון. אם מנסים להפעיל, הוא עוצר אותך ושואל אם אתה בטוח שאתה מעוניין להסיר את התכנית. עם נגנים אחרים, אותם קבצים עובדים מצוין. אגב, אם אני פותח ישירות את ה MPC, ודרכו פותח את הסרט הרלוונטי, זה גם עובד.

מישהו מכיר ???

(אגב, עד כמה שניתן לסמוך עליו, האנטי וירוס טוען שהמשחב נקי).

sking
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

משום מה מוגדר לך לפתוח קבצי וידאו עם ה"unsinstaller" של MPC,
על איזה OS מדובר?

יש שמה BROWSE? אם כן תבחר את הקובץ הנכון.
או ב"לוח בקרה" > "Default Programs " >ש "Associate a file type or protocol with a program" ותמשיך משם

בכל מקרה, לא נראה שמדובר בווירוס.

marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מדוברה בויסטה. שעד היום, למרות ההשמצות מסביב, עובדת סבבה. עד כדי כך שבניגוד ליתר המחשבים בבית, לא טרחתי להחליף לשבע.

באשר להגדרות. זה העניין. כשאני מציג את האפשרויות עמן אפשר לפתוח את הקובץ, הוא מציע מדיה פלייר, VLC, ובאותו חלון, לצד האייקון של MPC, כתוב setup/uninstal. לא זוכר שאי פעם ראיתי אפשרות לפתוח קובץ עם uninstal. נתקלת פעם במשהו כזה? עם קבצי וידאו, או עם יישום כלשהו? כיוון שלחיצה כפולה העלתה הודעה הודעה שתוכנה לא ידועה מנסה להכנס למחשב, הלכתי לכיוון וירוס. האפשרות השניה שעוברת בראש היא אולי משהו שהתפקשש בהתקנה ויצר את המוטציה הזו.

כשאני מבקש לבחור לבד את התוכנה עימה אפתח את הקובץ, MPC לא נמצאת ברשימה בכלל. כדי להשתמש בה, צריך ללכת הפוך. לפתוח את הנגן, ודרכו לפתוח את הקובץ.

sking
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #4 

choose default > browse > the EXE of MPC

marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כן. תודה, אבל לא זו הבעיה. כתבתי מראש שהדיון או במוזרות התופעה, ולא בחיפוש פתרון. אם לא הייתי ברור, הכל עובד. אין בעיה לגרום לו לפתוח קבצים בעזרת MPC, או כל נגן אחר. אפילו מהתפריט הרגיל, ללחוץ browse (במקום לחפש בין האופציות שלו), להגיע לתיקייה של MPC, ולהגדיר אותה כ Default. מה שאני מנסה להבין זה מאיפה מראש הוא הגיע לאפשרות לפתוח קובץ מדיה עם unsinstaller.

תודה, בכל מקרה. פשוט קשה לי להפנים את התשובות המקובלות של חברי היקרים, שטוענים שאם זה עובד, לשתוק, ולא לנסות להבין למה. כנראה ששוב הם צודקים

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #6 

עשית התקנה רגילה עם קובץ מהאתר הרשמי ?

היה מותקן לך לפני ?

תנסה להסיר ולהתקין שוב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!