בשורה משמחת בקרוב viber גם לאנדרואיד
יש גם הודעה די רשמית שיצאה מהפורום של Viber ע"י אחד העובדים:
http://viber.us2.list-manage.com/subscr ... c187e76325[left]Thank you for your feedback! An Android version of Viber is coming soon and we will be adding more platforms in the future
............
Thank you for your feedback! Android version is in the works, and it expected to be Free as well.
We are still testing Viber for Blackberry, and we have no plans for Windows Mobile at the moment.
[/left]...
mp3lll,
כי בשנים האחרונות האייפון היה המכשיר שנתן את הטון (בעיקר בארה"ב). אני מניח שזה ישתנה בקרוב ורוב התכנים יגיעו במקביל (כמעט) גם ל iOS וגם לאנדרואיד
כי בשנים האחרונות האייפון היה המכשיר שנתן את הטון (בעיקר בארה"ב). אני מניח שזה ישתנה בקרוב ורוב התכנים יגיעו במקביל (כמעט) גם ל iOS וגם לאנדרואיד
לאשתי יש אייפון 4 ולי DHD.mp3lll כתב:זה הקטע עם האייפון.. קודם כל אייפון אחרי זה דברים אחרים....
עדיין מתלבט אייפון או דיזירד HD......
האייפון הוא פשוט לתפעול ועם תמיכה מושלמת בעברית. לטעמי הוא נראה ומרגיש כמו משחק ילדים.
ה DHD הוא נוח, מסך גדול, ניתן לקינפוג בכל צורה ודרך שתרצה. התמיכה המובנית בעברית לא טובה וצריך
להתקין לו תיקון אחרי פריצה.
בקיצור אם אתה קצת יודע ואוהב להתעסק אין ספק שה DHD הוא הטלפון מספר אחת היום.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לא משנה על מה יהיה הדיון - תמיד יבוא זה שיגיד שאייפון מספר אחת.
בסדר בסדר - אייפון מספר 1 - אין כמו אייפון
למרות שאנדרוייד זו *** מערכת , החומרה של הטלפונים *** , הסוללה לא מחזיקה, המסך הוא גרוע ורזולוציה נמוכה , אין אפליקציות, העיצוב מכוער, זה חיקוי עלוב,
אני יעדיף להסתובב עם כל אופציה אחרת מאשר עם אייפון.
בסדר בסדר - אייפון מספר 1 - אין כמו אייפון
למרות שאנדרוייד זו *** מערכת , החומרה של הטלפונים *** , הסוללה לא מחזיקה, המסך הוא גרוע ורזולוציה נמוכה , אין אפליקציות, העיצוב מכוער, זה חיקוי עלוב,
אני יעדיף להסתובב עם כל אופציה אחרת מאשר עם אייפון.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ראיתה בכלל שאמרתי שהאיפון 4 מספר אחד ?
עם כבר מכשירים שמריצים אנדרואיד מספר אחד אמור להיות הI9000 ...
עם כבר מכשירים שמריצים אנדרואיד מספר אחד אמור להיות הI9000 ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
צר לי, אבל ה- SENSE של HTC נותן ערך מוסף ופשוט אוכל את הסמסונגים למינהם בלי מלח... לסמסונגים יש עוד כברת דרך, פלסטיק וסוללה זה לא הכל בחיים.IamEzio כתב:ראיתה בכלל שאמרתי שהאיפון 4 מספר אחד ?
עם כבר מכשירים שמריצים אנדרואיד מספר אחד אמור להיות הI9000 ......
גם לי יש חיבה ל HTC ולמכשירים שלה. גם אני חושב שה UI היחיד שנראה טוב מעל האנדרואיד הוא ה Sense UI שלהם (למרות שאני מעדיף את ממשק האנדרואיד הגולמי) וגם אני מעדיף בקצת את הגודל, 4.3 אינצ' והמסך הקצת פחות איכותי של הדיזייר HD לעומת מסך 4 אינצ' המדהים של SGS. אבל זה כל היופי כאן, שכל אחד מעדיף משהו אחר ולהעדפה הזאת שלו כמעט תמיד יש מכשיר אנדרואיד שיתאים לו. כל זה לעומת מסך ה 3.5 אינצ' והסוללה האינטגרלית הבלתי ניתנת להפרדה שיש במכשירי האייפון. אגב, בדיזייר HD הדבר היחיד שהפריע לי קצת היה המשקל הגדול יחסית של המכשיר
אגב שווה להגיד שעם קצת ידע טכני אפשר להחליף מסך וסוללה לאייפון
אבא שלי עשה את זה כמה פעמים...
אבא שלי עשה את זה כמה פעמים...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הסוללה באיפון זה לא הבעיה להחלפה לדעתי ,דווקא המסך במכשירים האלו הוא הבעיה ,עד כמה שאני זוכר הוא דבוק לדיג'יטלייזר ..אבל צריך לבדוק את זה
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
ב 2 היה דבוק, ב 3 רק בקצה וקל להפרידIamEzio כתב:הסוללה באיפון זה לא הבעיה להחלפה לדעתי ,דווקא המסך במכשירים האלו הוא הבעיה ,עד כמה שאני זוכר הוא דבוק לדיג'יטלייזר ..אבל צריך לבדוק את זה...
את ה 4 עוד לא פתחנו...
לדעתי או דיזירד או HTC ואייפון בעדיפות אחרונהmp3lll כתב:זה הקטע עם האייפון.. קודם כל אייפון אחרי זה דברים אחרים....
עדיין מתלבט אייפון או דיזירד HD......
אגב,אני כבר לא יכול לחכות שוויבר יצא כבר לאנדרואיד.
שלומי