Onkyo 608 בעיית בהצגת OSD דרך HDMI
שלום לכולם,
חיברתי את הרסיבר (לעיל) עם הטלוויזיה ביציאת HDMI אך כשאני מנסה לצפות בתצוגה של התפריט רסיבר דרך הטלוויזיה אין תצוגה - "no signal".
במשך שבוע אני חווה בעיות אלו אך היו פעמיים שהייתה תצוגה והבעיה כאילו לא קיימת - ללא כל התערבות מצידי
-חשבתי שזה חיבורים הוצאתי והכנסתי בדקתי שהכל במקום (לא נראה שזה מקור הבעיה)
האם יכול להיות בעיה בכבלים או שזה בעיות כיונון של הגדרות רסיבר?
תודה
חיברתי את הרסיבר (לעיל) עם הטלוויזיה ביציאת HDMI אך כשאני מנסה לצפות בתצוגה של התפריט רסיבר דרך הטלוויזיה אין תצוגה - "no signal".
במשך שבוע אני חווה בעיות אלו אך היו פעמיים שהייתה תצוגה והבעיה כאילו לא קיימת - ללא כל התערבות מצידי
-חשבתי שזה חיבורים הוצאתי והכנסתי בדקתי שהכל במקום (לא נראה שזה מקור הבעיה)
האם יכול להיות בעיה בכבלים או שזה בעיות כיונון של הגדרות רסיבר?
תודה
מחברים אחרים עובדים
DVD ומחשב נייד שמחוברים לרסיבר מציגים תמונה בלי בעיה.
אם כך מה יכולה להיות בעיית ההגדרה ברסיבר? לפי הוראות היצרן לחיצה על SET-UP כאשר הרסיבר מחובר HDMI לטלוויזיה - הוא מציג אוטומטית תפריט
חיים
אם כך מה יכולה להיות בעיית ההגדרה ברסיבר? לפי הוראות היצרן לחיצה על SET-UP כאשר הרסיבר מחובר HDMI לטלוויזיה - הוא מציג אוטומטית תפריט
חיים
א' - תנסה להחליף כבל
ב' - כשאתה לוחץ על SETUP, אתה רואה על ה OSD במגבר עצמו תפריטים. תשוטט שם תראה אולי ה OSD במצב off או משהו כזה, וגם תשחק עם הרזולוציה שאתה מוציא למסך דרך HDMI (יש כפתור וידאו צד ימין ליד החיצים).
ד"א אם יש לך YES אתה יכול להגדיר את השלט לשלוט ב YES (אני שולט ב TV, רסיבר ו YES מהשלט של הרסיבר - רק את האקסטרימר לא הצלחתי
)
ב' - כשאתה לוחץ על SETUP, אתה רואה על ה OSD במגבר עצמו תפריטים. תשוטט שם תראה אולי ה OSD במצב off או משהו כזה, וגם תשחק עם הרזולוציה שאתה מוציא למסך דרך HDMI (יש כפתור וידאו צד ימין ליד החיצים).
ד"א אם יש לך YES אתה יכול להגדיר את השלט לשלוט ב YES (אני שולט ב TV, רסיבר ו YES מהשלט של הרסיבר - רק את האקסטרימר לא הצלחתי
לפי עמוד 62 בחוברת - Controlling Other Components:idani1983 כתב:pargit
איך הגדרת את השלט של הYES בשלט של הרסיבר?...
בחרתי ב tv/cd, אח"כ כשהוא מבקש את השם של החברה רשמתי YES והקוד הראשון שהיה ברשימה עבד. יש לי ממיר 3100S (כסוף קטן). אני מניח שיש להם קודים לממירים אחרים גם.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מישהו יודע מה הקוד של אונקיו לשליטה ב-YesMaxTotal?pargit כתב:לפי עמוד 62 בחוברת - Controlling Other Components:idani1983 כתב:pargit
איך הגדרת את השלט של הYES בשלט של הרסיבר?...
בחרתי ב tv/cd, אח"כ כשהוא מבקש את השם של החברה רשמתי YES והקוד הראשון שהיה ברשימה עבד. יש לי ממיר 3100S (כסוף קטן). אני מניח שיש להם קודים לממירים אחרים גם....
ה-608 שלי הגיע אתמול, ואני מתקין אותו מחר בבוקר
שלום לכולם!
לכל המתעניינים הבעיה היתה ברסיבר שבקרוב יוחלף.
בנוסף הייתה בעיה של ניתוק סאונד מכל היציאות לאחר מספר דקות.
הדבר המדהים שלא האמנתי שברסיבר mid range של ONKYO יצא מהמפעל עם תקלה כזו....
טוב מסתבר שזה קורה גם לטובים.
לכל המתעניינים הבעיה היתה ברסיבר שבקרוב יוחלף.
בנוסף הייתה בעיה של ניתוק סאונד מכל היציאות לאחר מספר דקות.
הדבר המדהים שלא האמנתי שברסיבר mid range של ONKYO יצא מהמפעל עם תקלה כזו....
טוב מסתבר שזה קורה גם לטובים.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
ב- 608 אי אפשר להגדיר את ה- OSD
הוא יוצא רק דרך HDMI.JEXY כתב:חוץ מהOSD, יש תמונה מהHDMI שמחובר מהרסיבר למסך?
אם כן זו לא בעיה כבל אלא בעית הגדרה של הרסיבר....