סוני 46ex500
מישהו יודע אם יש איזה חנות שמוכרת את הדגם הנ"ל עדיין וניתן לראותו בתצוגה?
אני מעוניין ב-LCD בגודל 46" והייתי די נעול על ה-C650 , שהתאימה לי מבחינת תקציב
ואיכות, אבל כל הקטע של הגרלת הפאנלים די מרתיע אותי. אם יש לכם המלצות נוספות
בתחום המחירים (והגודל. לא מעוניין בקטן או גדול יותר) של הטלוויזיות הנ"ל, אני אשמח לשמוע. .
תודה.
בתחום המחירים (והגודל. לא מעוניין בקטן או גדול יותר) של הטלוויזיות הנ"ל, אני אשמח לשמוע. .
תודה.
אם היית נעול על הסמסונג, ומה שמונע ממך זה "הגרלת הפנאלים", פשוט תקנה בחנות מתמחה. זה אולי יעלה לך עוד קצת אבל תסביר להם שאתה מעוניין במשהו ספציפי אחרת אתה לא מוכן לקבל את המסך. אני די בטוח שהם יסכימו.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
סליחה על ההתפרצות לשרשור שלך אבל מה הכוונה הגרלת פנלים?
אני גם לפני קנייה של LCD 46 חשבתי ללכת על סוני אבל נראה שהן יקרות לתקציב, את ה EX700 אפשר להשיג בסביבות 7700 כמו שאני מבין זה דגם כמעט זהה ל EX500 רק שהוא LED וה EX500 הוא LCD / אין בכך יתרון משמעותי מלבד עובי המסך...
התחלתי אם כך לחשוב בכיוון הסמסונג רק שאני נרתע ולקוח בחשבון גם את נושא נותן השירות. כיום יש לי פלזמה של פנסוניק - אני מרוצה מאד מהשירות וגם מהאיכות אבל הקנייה הנוכחית היא לידידה שמעדיפה LCD.
אם הייתי משוכנע שה LCD של פנסוניק ברמה גבוהה כמו האחרות אז לא הייתי מהסס...
נ.ב.
ציין את מיקומך ויפנו אותך לחנויות מתמחות....
אני גם לפני קנייה של LCD 46 חשבתי ללכת על סוני אבל נראה שהן יקרות לתקציב, את ה EX700 אפשר להשיג בסביבות 7700 כמו שאני מבין זה דגם כמעט זהה ל EX500 רק שהוא LED וה EX500 הוא LCD / אין בכך יתרון משמעותי מלבד עובי המסך...
התחלתי אם כך לחשוב בכיוון הסמסונג רק שאני נרתע ולקוח בחשבון גם את נושא נותן השירות. כיום יש לי פלזמה של פנסוניק - אני מרוצה מאד מהשירות וגם מהאיכות אבל הקנייה הנוכחית היא לידידה שמעדיפה LCD.
אם הייתי משוכנע שה LCD של פנסוניק ברמה גבוהה כמו האחרות אז לא הייתי מהסס...
נ.ב.
ציין את מיקומך ויפנו אותך לחנויות מתמחות....
כל חנות בין ב"ש לרחובות תהיה סבבה מבחינתי.
לגבי הגרלת פאנלים במסכים של סמסונג, יש מספר שרשורים בנושא הנ"ל כאן בפורום.
כאשר אתה רוכש מסך של סמסונג, עד שאתה לא שולף אותו מהאריזה, אין לך אפשרות לדעת מהו סוג
הפנל של המסך שרכשת - S-PVA איכותי של סמסונג או MVA פחות איכותי תוצרת חברה סינית כלשהי.
כאשר אני רוכש מוצר של סמסונג , הדבר הראשון שאני רוצה זה שהוא יהיה באמת של סמסונג. אחרת הייתי רוכש פיילוט ממגה בעיר.
לגבי הגרלת פאנלים במסכים של סמסונג, יש מספר שרשורים בנושא הנ"ל כאן בפורום.
כאשר אתה רוכש מסך של סמסונג, עד שאתה לא שולף אותו מהאריזה, אין לך אפשרות לדעת מהו סוג
הפנל של המסך שרכשת - S-PVA איכותי של סמסונג או MVA פחות איכותי תוצרת חברה סינית כלשהי.
כאשר אני רוכש מוצר של סמסונג , הדבר הראשון שאני רוצה זה שהוא יהיה באמת של סמסונג. אחרת הייתי רוכש פיילוט ממגה בעיר.
אני ד.אגב מאיזור ירושלים ולא מכיר חנויות מתמחות באיזורי אבל נראה לי ששבוע הבא אגש לחנות הרשת ואומר להם שזה תנאי הרכישה שהפנל הוא SQ01 ואפילו אבקש לראות מסך כזה במלאי ולראות את המדבקה און ליין..
ונראה מה יהיה
חוץ מזה שזה ממש הזוי הסיפור הזה. אותו דגם אותו מחיר שני סוגי פנלים שונים באיכות באופן מהותי...
ונראה מה יהיה
חוץ מזה שזה ממש הזוי הסיפור הזה. אותו דגם אותו מחיר שני סוגי פנלים שונים באיכות באופן מהותי...
חוק ראשון של ציידי דילים:
קודם כל תודה....
אבל....
אף אחת מהחנויות בלינק שהבאת לא נמצאת ממש קרוב אליי, מה עוד שהמחירים שמוצגים באתר שלהם
נראים יחסית מופקעים לכל מה שנתקלתי בו עד עכשיו. (שלא לדבר שבאף אחת מהן אין את אחד הדגמים שעליהם
דובר בשרשור הזה... לא הסוני ולא הסמסונג)
אז השאלה נשארת בעינה, האם מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את הדגם הנ"ל של סוני? (כי בזאפ זה מופיע שזה קיים במספר אתרים/חנויות)
לגבי הבחור שכתב כי הוא יתעקש על הפאנל של סמסונג ברכישה, במידה ומצליח לך - תעדכן פה. (ושיהיה בהצלחה כמובן...)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לפי מה שאני יודע כבר אין במלאי את הסוני EX-500 יבוא רשמי ישפאר .chuck כתב:מישהו יודע אם יש איזה חנות שמוכרת את הדגם הנ"ל עדיין וניתן לראותו בתצוגה?
תודה....
במידה ותשיג את המסך אז רכשת מסך מעולה הכולל כניסות סקרט הכי איכותיות שיש לשידורי SD