מעבר לHD בYES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ibt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ההורים שלי רכשו לפני חודשיים טלוויזיה עם יכולות HD ומכאן בא הרצון והצורך לתכנים מתאימים.

כשפניתי לYES הם אמרו שהם מכניסים עכשיו את הYES MAX HD במחיר של 60 ש"ח לכל תכני הHD ומחיר התקנה חד פעמי של 160 ש"ח פר ממיר. כמו כן אמרו ש60 ש"ח יתקזז עם תכני הVOD בחיוב זיכוי.

ביקשתי מהם ממיר HD בלבד כי אין להורים שלי צורך בVOD אבל נציג YES אמר שהם לא מספקים ממירים אלה יותר.

איך אני יכול להתקדם מכאן?
אני מניח שאפשר להוריד את מחיר החבילה וההתקנה אם להתעקש מספיק, אבל עדיין, אין להורים שלי צורך בVOD.
כמו כן, VOD דורש תשתית אינטרנט של 2.5 מגה, כאשר בבית יש תשתית של 1.5 בלבד. זאת אומרת גם אם ההורים שלי יסכימו להצעה, צריך להחליף את התשתית, ולדעתי זה מיותר לגמרי.

ההורים שלי לא "מפותחים טכנולוגית" מספיק בשביל להתחיל להתעסק עם תוכן בקוון ומעוניינים להמשיך לקבל את השירות של YES, שכרגע נראה לא משהו עם הממיר הישן (אפילו כשמשדרים ב16:9 זה נראה 4:3).

עוד דבר, קיימת התחייבות לYES לעוד שישה חודשים, דבר שמקשה על ההתמקחות. מישהו יודע מה הקנס הצפוי במקרה עזיבה או מעבר למתחרים?

ray1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

הם לא מספקים ממירי HD כיוון שאין להם במלאי וגם אם היה לא הית מקבל אותו באותו מבצע של MAX HD .
לגבי תשתית האינטרנט לא חייבים להחליף תשתית פשוט תגיד להם שכבר ביקשת הגדלה וזה יקרה בקרוב רק תקח בחשבון שלא תוכל לצפות ברוב התכנים בזמן אמת אלא אחרי 10 דקות בערך מרגע ההזמנה לאחר שחלק משמעותי מהתוכן שהוזמן הוקלט .

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

*לידעתך שדרוג מהירות ל2.5 הוא יותר זול מאשר מהירות 1.5 ונעשה דרך שיחה בטלפון ב5 דקות.
בתחילת הדרך המהירות היתה 1.5 והויאודי עבד בצורה נפלאה ומהירה למעט תכניHD.
היום אני עם 5 מגה והHD טס,ותוך 20שניות מרגע ההזמנה אני צופה בתענוג.
ברגע שמתמכרים לממיר מקליטHD וויאודי אי אפשר בלי זה.
אתה יכול היום לוותר על פורומים באינטרננט או משחקי רשת? בדיוק אותו דבר.אפשר לוותר על פלאפון עם מצלמה וגלישה.?
לפני 2 שנים כל הממירים הפשוטים שודרגו לHD
שנה שעברה שודרגו לטוטאל וזה חוויה שאי אפשר בלעדיה.
כל המיחיר של הטוטאל מתקזז עם זיכוי של התכנים בויאודי וזה בעצם מבחינת מחיר מתאפס.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

שמע, אתה אומר להם שאתה לא רוצה VOD, אנחנו אמרנו להם את זה ויש לנו מקסHD בלי VOD בכיף.
אם אתה עדיין משוכנע לגבי הממיר HD הרגיל, תתמקח איתם קצת, תאמר להם שאתה מוכן אפילו לשלם אותו תשלום של המקסHD על הHD הרגיל, הם כבר יחטטו במחסנים וימצאו, תמיד יש להם.
מצד שני, מה הצורך ב-HD בלבד? עם המקס אתה תוכל להקליט HD כמו מחר! תאמין לי שזו חוויה לא יאמנת להקליט ב-HD, אני לא מבין איך הסתדרתי עם ממיר רגיל בהתחלה, כשהיה לי את המקס הסדרתי יופי ועכשיו עם המקסHD בכלל.

ibt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אני אדבר איתם השבוע ואחזור עם שאלות נוספות :)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”