שאלה לגבי Component מול HDMI
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הקומפוננט נותן איכות HD מצויינת. בהחלט מומלץ אם ה-HDMI לא נגיש. שים לב שמדובר ב-5 RCA-ים, 3 לתמונה ועוד 2 לאודיו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מכוון שהזרועות שהתקינו לי המתקינים חוסמות את הכניסה של ה HDMI השנייה.harari כתב:אם יש 2 יציאות למה לא להשתמש בשניה?...
חשבתי לקנות זרועות חדשות אבל הבעיה היא שהמחיר הוא 260 שקל, לעומת 40 שקל של כבל COMPONENT.
אם הקומפוננט יביא לי תוצאה רצויה אני אחבר אותו
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תבקש מימי שהתקין לך מתקן אחר מתאים יותר.מדהים שייש מתקינים שמתייחסים להתקנת מסך כמו התקנת אמבטיה.runx כתב:מכוון שהזרועות שהתקינו לי המתקינים חוסמות את הכניסה של ה HDMI השנייה.harari כתב:אם יש 2 יציאות למה לא להשתמש בשניה?...
חשבתי לקנות זרועות חדשות אבל הבעיה היא שהמחיר הוא 260 שקל, לעומת 40 שקל של כבל COMPONENT.
אם הקומפוננט יביא לי תוצאה רצויה אני אחבר אותו...
אם התקינו לך בצורה כזו זה אומר שהמתקין אינסלטור ושיפרוש מהר לפני שיחרבן למישהו אחר את חווית הצפיה.
מחר מוחרתיים תהיה לך תקלה במסך ,אין סיכוי שטכנאים של הוט או יס או חברת השרות יתנו לך שרות אם לא תתקין
בצורה נאותה.
הקומפוננט נותן אומנם תוצאה זהה לחלוטין כמו בHDMI ברוב המסכים,אך כמה שיותר צמות בטלוויזיה זה מקור לבעיות
וסתם מכער את ההתקנה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ו"קצת" יותר בזול:
http://cgi.ebay.com/HDMI-M-F-Right-Angl ... 1c15a626a4
http://cgi.ebay.com/HDMI-M-F-Right-Angl ... 1c15a626a4
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא נראה לי שאי פעם חוץ מלכתוב בפורום התנסית בחיבור כבלים למתקן קירי שבוצעה התקנה רשלנית שמכסה את תיבת החיבורים במקלט הטלוויזיה.
הציר נותן תמרון ממש כמו שנמלה מנסה לחדור לתחת של פיל
הציר נותן תמרון ממש כמו שנמלה מנסה לחדור לתחת של פיל
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל, אתה טועה.זורו44 כתב:לא נראה לי שאי פעם חוץ מלכתוב בפורום התנסית בחיבור כבלים למתקן קירי שבוצעה התקנה רשלנית שמכסה את תיבת החיבורים במקלט הטלוויזיה.
הציר נותן תמרון ממש כמו שנמלה מנסה לחדור לתחת של פיל...
שנית, לכבל שהבאת יש מחבר די גדול, בלי קשר לזווית, המתאם שהצעתי נכנס באורך הזה פעמיים, אם הכבל יכנס המתאם ועוד איך יכנס. ולהכניס כבל בזוית ולדחוף בכוח פנימה זה ממש לא בריא, לא לראש הכבל ולא לשקע בטלויזיה.
ספייסרים (שייבות) על הברגים של המתלה זה נראה לי פתרון זול ויעיל מאוד. אם אפשרי, לך על זה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רק תיקון קטן, בעט ביצוע סגירת פאנל חיבורים עם המתקן (גם אם הוא ל מתאים, גם אם הוא הותקן לא כמו שצריך) לא ניתן להכניס אפילו זבוב. הפנל לרוב בעומק של 0.5 - 1.5 ס"מ, כך שכל דבר שתנסה לדחוף לא יכנס.harari כתב:קודם כל, אתה טועה.זורו44 כתב:לא נראה לי שאי פעם חוץ מלכתוב בפורום התנסית בחיבור כבלים למתקן קירי שבוצעה התקנה רשלנית שמכסה את תיבת החיבורים במקלט הטלוויזיה.
הציר נותן תמרון ממש כמו שנמלה מנסה לחדור לתחת של פיל...
שנית, לכבל שהבאת יש מחבר די גדול, בלי קשר לזווית, המתאם שהצעתי נכנס באורך הזה פעמיים, אם הכבל יכנס המתאם ועוד איך יכנס. ולהכניס כבל בזוית ולדחוף בכוח פנימה זה ממש לא בריא, לא לראש הכבל ולא לשקע בטלויזיה.
ספייסרים (שייבות) על הברגים של המתלה זה נראה לי פתרון זול ויעיל מאוד. אם אפשרי, לך על זה....
חיבור המתאם דורש פירוק המתקן, חיבור המתאם וסגירה (אם יש מספיק עומק), לאחר מכן ניתן לחבר את הכבלים.
כפי שאמרתי מקודם, ניתן לתקן את ההתקנה בכמה דרכים, אפילו לחשוב לכיוון החלפת המתקן (אם זה קריטי).
או ממתג מכני פשוט וזהו.