האם שימוש ב-MONSTER QUICK-lock תשפר איכות?
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום!
כיום אני משתמש בחוטי רמקולים עם קצוות חשופים המוחדרים לרמקול ולמגבר...
האם שימוש במוצר זה אמור לשפר את איכות הסאונד? (שאני מרוצה ממנה מאד , אך במידה ויש עוד דרך למטבה...אשמח).
תודה!
כיום אני משתמש בחוטי רמקולים עם קצוות חשופים המוחדרים לרמקול ולמגבר...
האם שימוש במוצר זה אמור לשפר את איכות הסאונד? (שאני מרוצה ממנה מאד , אך במידה ויש עוד דרך למטבה...אשמח).
תודה!
נערך לאחרונה על ידי shaby ב 28/01/2011 16:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
שימוש בבננה לחיבור כבלים של רמקולים נעשה מטעמי נוחות ומשום שקצוות חשופים מתחמצנים במשך הזמן.
אם אתה דואג מעת לעת לקצץ מעט את הכבל לא תהיה לך בעיה של קורוזיה ולא תקבל איכות טובה יותר בחיבור עם בננה.
אם אתה לא נוהג לעשות כך, אז מוטב שתחבר עם בננות....
ארז
אם אתה דואג מעת לעת לקצץ מעט את הכבל לא תהיה לך בעיה של קורוזיה ולא תקבל איכות טובה יותר בחיבור עם בננה.
אם אתה לא נוהג לעשות כך, אז מוטב שתחבר עם בננות....
ארז
-
shaby
-
- חבר ותיק

אכן לא זכור לי בעבר (כשהיתה לי את מערכת החלקים ה-1 שלי) שהייתי מקצץ את קצה הכבל מידי פעם...ארז_וחני כתב:שימוש בבננה לחיבור כבלים של רמקולים נעשה מטעמי נוחות ומשום שקצוות חשופים מתחמצנים במשך הזמן.
אם אתה לא נוהג לעשות כך, אז מוטב שתחבר עם בננות.......
זה בהלט נשמע נוח...
רק מה שלא מובן לי זה - איך הבננה הזו מתחברת לרמקול שאין בו כניסה לבננה...לי יש רק את 2 החורים לחוטים שהם בכלל נסגרים על קצה הכבל ע"י כך שהם מתברגים ולוחצים עליו...
תודה!
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
לדעתי לא יהיה שיפור זה רק בגלל נוחות או בגלל שהכבל עבה ולא ניכנס לחור רמקול
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אז אתה לא יכול להשתמש בבננות (לא לכל רמקול יש כניסה מתאימה) והשאלה שלך תיאורטית בלבד...shaby כתב:אכן לא זכור לי בעבר (כשהיתה לי את מערכת החלקים ה-1 שלי) שהייתי מקצץ את קצה הכבל מידי פעם...ארז_וחני כתב:שימוש בבננה לחיבור כבלים של רמקולים נעשה מטעמי נוחות ומשום שקצוות חשופים מתחמצנים במשך הזמן.
אם אתה לא נוהג לעשות כך, אז מוטב שתחבר עם בננות.......
זה בהלט נשמע נוח...
רק מה שלא מובן לי זה - איך הבננה הזו מתחברת לרמקול שאין בו כניסה לבננה...לי יש רק את 2 החורים לחוטים שהם בכלל נסגרים על קצה הכבל ע"י כך שהם מתברגים ולוחצים עליו...
תודה!...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה באמת רק מטעמי נוחות. אלטרנטיבה אחרת למי שאין לו אפשרות להשתמש בבננות הם spades כמו בתמונה. הבעיה היחידה היא שהם בדרך כלל דורשים כלי לחיצה מיוחד כדי לקבע את הכבל בגוף ה spade.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הכלי המיוחד נקרא Crimper. במקרה אצלי יש Spades של חברת XLO ואני יכול להגיד לך שאין סיכוי לסגור את גוף המזלג הזה סביב הכבל בלעדיו.
אתה יכול למצוא פרטים באתר החברה כאן: http://www.xloelectric.com/products/XLO_CT/XLO_CT.html
אבל כאמור, אין שום דבר רע בהשארת קצות הכבלים חשופים.
אתה יכול למצוא פרטים באתר החברה כאן: http://www.xloelectric.com/products/XLO_CT/XLO_CT.html
אבל כאמור, אין שום דבר רע בהשארת קצות הכבלים חשופים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
shaby
-
- חבר ותיק

אז עם הכלי המיוחד הזה (ה-Crimper...שנראה מן סוג של פלייר רב-תכליתי) סוגרים את טבעות ה-SPADES על קצה הכבל בתוך הקונקטור של הרמקול?Catskinner כתב:הכלי המיוחד נקרא Crimper. במקרה אצלי יש Spades של חברת XLO ואני יכול להגיד לך שאין סיכוי לסגור את גוף המזלג הזה סביב הכבל בלעדיו.
אבל כאמור, אין שום דבר רע בהשארת קצות הכבלים חשופים....
האם האתר הזה מבצע משלוחים לארץ? יש את זה בכלל בארץ?
תודה רבה!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש לטכנאי התקנות בחנויות המתמחות,כדאי לשאול שם. רק שתדע, זה כנראה לא עסק זול.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
shaby
-
- חבר ותיק

ארז,ארז_וחני כתב:נראה שבראש הבורג יש מכסה פלסטיק שאם תסיר אותו תוכל להכניס לשם את הבננה.
ארז...
אני שב וחוזר לתמונה של המחברים ברמקולים שלי - לאיזה סוג בננה אתה מתכוון (שניתן להשתמש בה לחיבור הרמקולים)?
האם זה עדיין מתקשר לעיניין ה-SPADES וכ'ו?
כי ממה שכתבת ניתן להבין כי אם אני אסיר את הפלסטיק אוכל להשתמש בכבל עם בננה....(שואל באותה נשימה)...
תודה!
אוקיי...אני מכיר את החנויות באיזור הר-ציון...ידוע לך האם ה-SPADES ניתנים להשגה בחנויות אלו? או שיהיה עלי להזמינם מחו"ל בלבד (זו לא מהווה בעייה עבורי).JEXY כתב:לוחץ BNC או כל לוחץ נעל כבל ב100 ש"ח יעשה את העבודה.
מוכרים בכל חנות אלקטרוניקה...
דרום תל אביב, שד' הר ציון...
תודה!