חבר נכנס לחנות לקנות מכשיר, לא משנה כרגע איזה מכשיר ואיזה חנות.
הבחור עמד לפני רכישה וחשב לשאול את המוכר לגבי תמיכה למוצר. הוא נענה בתשובה הבאה: "רוצה תמיכה? לך לאינטרנט".
יש לומר כי המוצר המסויים נמכר בחנות הזאת במחיר הנמוך ביותר.
מה עושים, חורקים שיניים וקונים? חוזרים על העקבות וקונים ביקר יותר בחנות אחרת עם תמיכה נאותה?
רוצה תמיכה? לך לאינטרנט
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46450
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם להיות פרקליטו של השטן: איזו מן תמיכה אתה מצפה לקבל בעולם שבו רוב מכשירי הצריכה נבנים מראש כאביזרים מתכלים עם חיים של שנתיים עד שלוש שנים מקסימום ומתומחרים גם בהתאם?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לטעמי זה תלוי מאוד בסוג המוצר, במחיר, ובהפרש המחירים.
קודם כל, תמיד יש למי לפנות, אם לא לחנות אז ליבואן או ליצרן.
אם הפרש המחירים לא גדול מאוד ייתכן שהייתי מוכן לספוג את ההפרש בשביל השירות.
אם המוצר מטבעו זול וקניית מוצר חדש משתלמת יותר מהשקעה בתיקון, הייתי קונה את הכי זול.
זה תלויי גם בסיטואציה ובמצב הרוח שלי באותו רגע, אם הייתי נחמד ושאלתי שאלות רלוונטיות והמוכר לא סימפטי ועונה בזלזול וחוצפה יכול מאוד להיות שהייתי יוצא מהחנות באותו רגע ומודיע לו שאני לא מוכן לקנות ממקום וממוכר שמתייחס כך ללקוחות, שיבין שהשירות יותר חשוב מהמחיר.
בנוסף, אני, אישית, תמיד פונה לאינטרנט בבעיות שאני לא מצליח לפתור בעצמי לפני שאני פונה לחנות או לגורם הרלוונטי. יכול להיות שהפתרון פשוט וזה יכול לחסוך הרבה זמן ומאמץ.
קודם כל, תמיד יש למי לפנות, אם לא לחנות אז ליבואן או ליצרן.
אם הפרש המחירים לא גדול מאוד ייתכן שהייתי מוכן לספוג את ההפרש בשביל השירות.
אם המוצר מטבעו זול וקניית מוצר חדש משתלמת יותר מהשקעה בתיקון, הייתי קונה את הכי זול.
זה תלויי גם בסיטואציה ובמצב הרוח שלי באותו רגע, אם הייתי נחמד ושאלתי שאלות רלוונטיות והמוכר לא סימפטי ועונה בזלזול וחוצפה יכול מאוד להיות שהייתי יוצא מהחנות באותו רגע ומודיע לו שאני לא מוכן לקנות ממקום וממוכר שמתייחס כך ללקוחות, שיבין שהשירות יותר חשוב מהמחיר.
בנוסף, אני, אישית, תמיד פונה לאינטרנט בבעיות שאני לא מצליח לפתור בעצמי לפני שאני פונה לחנות או לגורם הרלוונטי. יכול להיות שהפתרון פשוט וזה יכול לחסוך הרבה זמן ומאמץ.