לתקן שואב מרכזי או לקנות רגיל?
-
zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
השואב המרכזי של שאב רב התקלקל (לא אנחנו בחרנו בו - הוא בא עם הבית). עלות התיקון 1500 ש"ח.
האם כדאי לתקן או לקנות שואב חדש רגיל? (אם כן איזה?)
אני שואל מכיוון שהמחיר דומה, ונוחות התפעול היא לא פרמטר רלוונטי, רק הביצועים.
האם כדאי לתקן או לקנות שואב חדש רגיל? (אם כן איזה?)
אני שואל מכיוון שהמחיר דומה, ונוחות התפעול היא לא פרמטר רלוונטי, רק הביצועים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה מרוצה מהשאב-רב?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני שואל כי שואבים טובים ברמה של נניח, דייסון למשל, עולים כ 500 שקל יותר וצפונה מעלות התיקון שציינת. כך שאם אתה מרוצה מהשאב-רב אז כדאי לך להישאר איתו.
ברור שעדיף לתקן את שאברב הרי בכל זאת יש יתרונות במערכת שואב אבק מרכזי שאין בשואב נייד. בכל מקרה 1500 ש"ח נשמע קצת יקר בשביל לתקן מנוע. אם תתווכח בטח יוזילו לך......
אני מציע לך לעבור על הקישור הבא: www.beam.co.il
אני מציע לך לעבור על הקישור הבא: www.beam.co.il
-
zork17
- חבר פעיל במיוחד

זו בדיוק השאלה שלי, מה היתרונות של שואב מרכזי? כל מי ששאלתי דיבר על הנוחות, אבל כמו שאמרתי זה לא פרמטר מבחינתי בכלל.גיאק כתב:ברור שעדיף לתקן את שאברב הרי בכל זאת יש יתרונות במערכת שואב אבק מרכזי שאין בשואב נייד. בכל מקרה 1500 ש"ח נשמע קצת יקר בשביל לתקן מנוע. אם תתווכח בטח יוזילו לך......
אני מציע לך לעבור על הקישור הבא: www.beam.co.il...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

חקרתי את אחותי שמאוד מרוצה ממערכת השאיבה המרכזית שלה והיא סיכמה את הנושא כך:
יתרון: כושר שאיבה גבוה מאוד. שואב הכל.
חיסרון: שואב הכל אם לא שמים לב (גרביים, אוגר, צעצועים של הילד). אם זה עובר את הידית ונתקע בצנרת זה עלול להתפתח לפרויקט כדי לשלוף את זה החוצה.
חיסרון: שואב הכל אם לא שמים לב (גרביים, אוגר, צעצועים של הילד). אם זה עובר את הידית ונתקע בצנרת זה עלול להתפתח לפרויקט כדי לשלוף את זה החוצה.
-
zork17
- חבר פעיל במיוחד

תודהCatskinner כתב:חקרתי את אחותי שמאוד מרוצה ממערכת השאיבה המרכזית שלה והיא סיכמה את הנושא כך:
חיסרון: שואב הכל אם לא שמים לב (גרביים, אוגר, צעצועים של הילד). אם זה עובר את הידית ונתקע בצנרת זה עלול להתפתח לפרויקט כדי לשלוף את זה החוצה....
היי זורק,zork17 כתב:תודה. מכיוון שנראה לי שאתה מקורב לשאברב, אתה יכול לסדר הנחה?...
אינטואיציה בריאה.
גיאק הוא גיא קוסובסקי, מנכל שאברב שמקדם מוצרים של שאברב מבלי להזדהות כנציג של החברה.
לפחות היה מסביר איך "נזק, של 1500 ש"ח מתיישב עם אחריות ל- 10 שנים שנתנו שם.
בהצלחה,
אריאל - לא מחזיק שואב אבק מרכזי בבית לצערי ולא ממליץ על כלום.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש למשפחה שאברב, אנחנו מאוד מרוצים
לפני זה היה לנו קירבי (שעדיין קיים)
השאברב מאוד נוח לשימוש , וגם במטבח יש סוג של חור שאיבה קבוע בשביל המטאטה.
מקווים שיגיע היום ויתקלקל השואב - שאברב לא יגזלו סכומים מגוכחים כמו 1500 שקל על חלק .
אריאל100 - אתה טוען שהמנכ"ל של שאברב מקדם מוצרים של החברה פה בפורום, ועוד נותן עצה להתמקח על המחיר? נשמע די מוזר...
מקווים שיגיע היום ויתקלקל השואב - שאברב לא יגזלו סכומים מגוכחים כמו 1500 שקל על חלק .
אריאל100 - אתה טוען שהמנכ"ל של שאברב מקדם מוצרים של החברה פה בפורום, ועוד נותן עצה להתמקח על המחיר? נשמע די מוזר...
4 אותיות- חיה שמתחילה ב-"ב" ומגעגעת היא כנראה ברווז.zovirax כתב:יש למשפחה שאברב, אנחנו מאוד מרוצים
אריאל100 - אתה טוען שהמנכ"ל של שאברב מקדם מוצרים של החברה פה בפורום, ועוד נותן עצה להתמקח על המחיר? נשמע די מוזר......
משתמש שבחר כינוי דומה לשם המנכ"ל, ממליץ ומפנה לאתר החברה (מישהו ציין קידום בגוגל?) ואח"כ שוב מפנה לרכישת אביזר בחברה (קיים גם אצל אחרים) מריח לא טוב.
לדודים שלי יש שואב מרכזי שלהם וגם של חברה אחרת והם בסה"כ מרוצים, קידום סמוי כזה יש בו טעם לפגם.
סוף דיון מבחינתי.
just my 2c
אריאל100, החלטת להרשם במיוחד לאתר הזה, להכנס לדיון שלא היה פעיל כבר 3 שבועות ולחשוף שאחד המשתתפים בדיון הוא מנכ"ל חברה שעושה פרסום סמוי, וכל זה בגלל שאתה "מזהה קידום מוסווה שתמיד מקומם", אתה ממש נשמה טובה.
סלח לי אם אני לא ממש מאמין לך.
סלח לי אם אני לא ממש מאמין לך.
אלעד
אני מציע שנישאר באזור העובדות, אני לא קידמתי דבר, שעה שהאתר הזה שימש במה לקידום יחצני בפורום.
אתה כמשתמש ותיק אמור להיות ער לניצול הבמה הזו במקום לתקוף את מי שגילה זאת.
אלא אם ניצול הפורום לפרסום חברות תוך קישור לאתר החברה מקובל עליך.
אתה כמשתמש ותיק אמור להיות ער לניצול הבמה הזו במקום לתקוף את מי שגילה זאת.
אלא אם ניצול הפורום לפרסום חברות תוך קישור לאתר החברה מקובל עליך.
אם הדבר הזה כל כך מטריד אותך אתה יכול לדווח למנהלי האתר ולא לעשות זאת בפומבי. עצם העובדה שטרחת להרשם לאתר ולהעלות שוב דיון שלאף אחד לא היה בו עוד עניין מעידה שהגעת לכאן לא במקרה ושהאינטרס שלך הוא ממש לא טובת הפורום.
אלעד