אני ממליץ בחום על הגראדו SR80, הם מכוערות אז אל תיצא איתם החוצה והם פתוחות אבל יש להם סאונד עם במה רחבה ששמורה בד"כ לאוזניות הרבה יותר יקרות ואתה תשמע דרכם צלילים שלא שמעתה מקודם. אין לך צורך בSR125, אתה לא תרגיש בהבדל משמעותי בלי מגבר וחבל לך על הכסף.
zeev78 כתב:אני ממליץ בחום על הגראדו SR80, הם מכוערות אז אל תיצא איתם החוצה והם פתוחות אבל יש להם סאונד עם במה רחבה ששמורה בד"כ לאוזניות הרבה יותר יקרות ואתה תשמע דרכם צלילים שלא שמעתה מקודם. אין לך צורך בSR125, אתה לא תרגיש בהבדל משמעותי בלי מגבר וחבל לך על הכסף.
...
אני מתכוון לקנות אותן בחודש הבא בחו"ל כך שה-125 יעלו כמו ה-80 בארץ..... בסביבות 150 דולר....
קראתי ביקורות מאוד חמות על ה-125.
כרגע יש לי:
Ultrasone 550HFI
AKG 518
Koss Portapro
Koss KSC75
ואני נהנה לשמוע ג'אז הכי הרבה עי"י Koss KSC75 שיש להן צליל מאוד פתוח. עם האחרות אני שומע יותר מוזיקה אלקטרונית.... אני מחפש צליל "כפי" פחות חשוב לי הדיוק....
אני חוזר ואומר עם הנגן שיש לך (ובעצם עם כל נגן בלי הגברה) הSR80 יתן לך את המקסימום מבחינת איכות סאונד ואני בספק אם תרגיש באיזשהו הבדל עם ה125 או עם כל אוזניה יותר יקרה. תקרא את החוות דעת עליהם באינטרנט ותראה על מה אני מדבר. ערך תמורת הכסף מדובר באוזניות מעולות שיתנו לך לשמוע את הכל, אם צריך להיות קטנוני אז אולי חסר טיפה באס אבל הסאונד המפורט וההפרדה בין הצלילים מפצה על זה בגדול.
zeev78 כתב:אני חוזר ואומר עם הנגן שיש לך (ובעצם עם כל נגן בלי הגברה) הSR80 יתן לך את המקסימום מבחינת איכות סאונד ואני בספק אם תרגיש באיזשהו הבדל עם ה125 או עם כל אוזניה יותר יקרה. תקרא את החוות דעת עליהם באינטרנט ותראה על מה אני מדבר. ערך תמורת הכסף מדובר באוזניות מעולות שיתנו לך לשמוע את הכל, אם צריך להיות קטנוני אז אולי חסר טיפה באס אבל הסאונד המפורט וההפרדה בין הצלילים מפצה על זה בגדול.
...
אתה חושב שהנגן שלי לא ידחוף מספיק את ה-125 ?
לפי מה שאני זוכר יש ל-80 ול-125 את אותה ההתנגדות....?
לא מכיר, אבל זה משנה את התמונה. איזה גוון סאונד יש לו? אם הוא בהיר ואתה רוצה להשתמש בו אז תוריד את הגראדו מהרשימה כי האוזניים שלך יכאבו. אם לא ומדובר במגבר עם סאונד שקוף אז שווה לך להשקיע ב 125.
zeev78 כתב:אני ממליץ בחום על הגראדו SR80, הם מכוערות אז אל תיצא איתם החוצה והם פתוחות אבל יש להם סאונד עם במה רחבה ששמורה בד"כ לאוזניות הרבה יותר יקרות ואתה תשמע דרכם צלילים שלא שמעתה מקודם. אין לך צורך בSR125, אתה לא תרגיש בהבדל משמעותי בלי מגבר וחבל לך על הכסף.
...
ממליץ לבדוק את ה-SR80 לפני רכישה . יש איתן תופעה של לחץ על האוזניים בצורה די בעייתית לפי משתמשים מסויימים . אני חשבתי לרכוש אותן וירדתי מהעניין כי האוזניות הנוכחיות שלי גורמות לי לאותה תופעה . עכשיו אני מחפש בנרות אוזניות אחרות עם אותה איכות באס אבל בלי לחץ באוזניים .
...
ממליץ לבדוק את ה-SR80 לפני רכישה . יש איתן תופעה של לחץ על האוזניים בצורה די בעייתית לפי משתמשים מסויימים . אני חשבתי לרכוש אותן וירדתי מהעניין כי האוזניות הנוכחיות שלי גורמות לי לאותה תופעה . עכשיו אני מחפש בנרות אוזניות אחרות עם אותה איכות באס אבל בלי לחץ באוזניים .
...
גם ה-AKG 518 לחצו מאוד עד ששמתי אותם להרחבה על ספר במשך שבועיים, כעת הן לא לוחצות בכלל...
zeev78 כתב:לא מכיר, אבל זה משנה את התמונה. איזה גוון סאונד יש לו? אם הוא בהיר ואתה רוצה להשתמש בו אז תוריד את הגראדו מהרשימה כי האוזניים שלך יכאבו. אם לא ומדובר במגבר עם סאונד שקוף אז שווה לך להשקיע ב 125.
...
יש למגבר סאונד שמוגדר "חם" ובכל מקרה ניתן לשנות דרך האיקולייזר של הנגן....
שמעתי את כל האוזניות ברשימה שלך בהתחלה, חוץ מהDT440. הAKG K240 mkII הן הכי מאוזנות טונאלית ובטח עם הבאס הכי טוב. הן עדיפות גם בבמה על הגראדו, אני מאמין שגם על הHD555. דורשות הגברה זה בטוח אבל לPA2V2 יש שם טוב, אמור להיות מספק בתור entry. אני לא הייתי מסתובב עם אף אחת מהן בחוץ...