איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים
היי,
יש לי את המערכת x530 של Logitech במחשב
שמתי את הרמקוליים האחוריים לצד הקדמיים כי אין לי איפה לתלות אותם
השאלה היא איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים?
יש לי כרטיס קול אוןבורד של Realtek
אני משתמש בWinamp כנגן המוזיקה שלי
ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, פתחתי דיון בפורום הרשמי של וינאמפ...לא הצלחתי למצוא פתרון
יש למישהו רעיון?
יש לי את המערכת x530 של Logitech במחשב
שמתי את הרמקוליים האחוריים לצד הקדמיים כי אין לי איפה לתלות אותם
השאלה היא איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים?
יש לי כרטיס קול אוןבורד של Realtek
אני משתמש בWinamp כנגן המוזיקה שלי
ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, פתחתי דיון בפורום הרשמי של וינאמפ...לא הצלחתי למצוא פתרון
יש למישהו רעיון?
יש 3 כבלים שמתחברים לכ.קולJEXY כתב:כיצד המערכת מחוברת? כבל סטריאו מיציאה הירוקה של הלוח אם?...
כי אין לי איפה לשים את האחורייםארז_וחני כתב:לא הבנתי בשביל מה צריך רמקולים אחוריים באותו המקום של הקדמיים...
אם אין לך מקום לרמקולים אחוריים, מה רע בתצורה של 2 רמקולים בלבד + סאב?
ממילא לא ניתן לשמוע סראונד...
ארז...
חבל לי שהם סתם יושבים ולא מנגנים
ממליץ להתקין K-lite לפני - יכסה את רוב הקודקים שצריך.
להכנס לMPC-HC (מותקן אוטומאטית עם Klite) ללכת לView -options וללשונית internal filters-Audio switcher,שם לבטל את האופציה (להוריד את וי מהאופציה הראשית).
לאחכ ללכת לexternal filters,לבטל את כל מה שמסומן ולהוסיף (יש בצד ימין כפתור add filter) את ההבא
ffdshow audio decoder
לסמן אותו בוי ולבחור prefer.
לאחכ נכנסים למאפיינים של הaudio decoder (לחיצה פעמיים) מאפשרים LFE cross over,swap channels וmixer.
להכנס ללשונית mixer - לבחור בoutput speaker config את המערכת שלכם (5.1 זה 321 6 ערוצים),לסמן LFE,לסמן Normalize matrix,לסמן expend stereo to surround וexpend stereo to center,
בשלושת הSliders למעטה תבחרו את האופציות שלכם,מה שמתאים,אני אישית עובד עם
סנטר - 135%
סראונד - 112%
LFE - 100%
עכשיו נכנסים ללשונית output - מסמנים DTS,AC3 ו16-32bit integerfp (את כולם ברשימה מצד שמאל),
connect to - any filter.
נכנסים ללשונית processing,מסמנים שוב 16-32bit integerfp (כולם מצד שמאל),
מסיימים בכניסה ללשונית codecs,ירידה ברשימה עד לפורמט uncompressed ושם בdecoder לבחור all supported.
Apply & OK,לצאת ולהכנס מהMPC-HC,לשים שיר ולראות תוצאות.
זה מתייחס לפיזור של מקור של שני ערוצים ל5.1 סראונד
מה שנקרא matrix
מקווה שזה יעזור
להכנס לMPC-HC (מותקן אוטומאטית עם Klite) ללכת לView -options וללשונית internal filters-Audio switcher,שם לבטל את האופציה (להוריד את וי מהאופציה הראשית).
לאחכ ללכת לexternal filters,לבטל את כל מה שמסומן ולהוסיף (יש בצד ימין כפתור add filter) את ההבא
ffdshow audio decoder
לסמן אותו בוי ולבחור prefer.
לאחכ נכנסים למאפיינים של הaudio decoder (לחיצה פעמיים) מאפשרים LFE cross over,swap channels וmixer.
להכנס ללשונית mixer - לבחור בoutput speaker config את המערכת שלכם (5.1 זה 321 6 ערוצים),לסמן LFE,לסמן Normalize matrix,לסמן expend stereo to surround וexpend stereo to center,
בשלושת הSliders למעטה תבחרו את האופציות שלכם,מה שמתאים,אני אישית עובד עם
סנטר - 135%
סראונד - 112%
LFE - 100%
עכשיו נכנסים ללשונית output - מסמנים DTS,AC3 ו16-32bit integerfp (את כולם ברשימה מצד שמאל),
connect to - any filter.
נכנסים ללשונית processing,מסמנים שוב 16-32bit integerfp (כולם מצד שמאל),
מסיימים בכניסה ללשונית codecs,ירידה ברשימה עד לפורמט uncompressed ושם בdecoder לבחור all supported.
Apply & OK,לצאת ולהכנס מהMPC-HC,לשים שיר ולראות תוצאות.
זה מתייחס לפיזור של מקור של שני ערוצים ל5.1 סראונד
מה שנקרא matrix
מקווה שזה יעזור
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ואני ממליץ לך להתרחק מ K-Lite כמו ממגפה. עדיף לך להוריד את ffdshow ישירות מאתר המפתחים.
אם אין לך איפה לשים את הרמקולים האחוריים אז בעצם אין לך מה לעשות עם מערכת 5.1 למחשב. לא חשוב כיצד תסתכל על זה, סיבת הקיום היחידה של מערכות רמקולים אלו זה להעניק למשתמש בהם חוויה של אודיו היקפי ואם אתה לא מתקין את הרמקולים סביבך אז לא תגיע לאותה חוויה. באותה מידה אתה יכול לשים שם שתי צנצנות ריבה.
אם אין לך איפה לשים את הרמקולים האחוריים אז בעצם אין לך מה לעשות עם מערכת 5.1 למחשב. לא חשוב כיצד תסתכל על זה, סיבת הקיום היחידה של מערכות רמקולים אלו זה להעניק למשתמש בהם חוויה של אודיו היקפי ואם אתה לא מתקין את הרמקולים סביבך אז לא תגיע לאותה חוויה. באותה מידה אתה יכול לשים שם שתי צנצנות ריבה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.