איך מנסים (ומצליחים ?) לעבוד עלינו...
אז ככה,
סוף כל סוף הצלחתי להכין סרט לצריבה בגודל המתאים ובאיכות שאני רוצה, ואז... הלך צורב ה DVD...
טוב, מה עושים ? קונים חדש.
מאחר ועד עכשיו עבדתי עם כונן 106 של פיוניר והייתי מאוד מרוצה ממנו החלטתי ללכת שוב על אותה סדרה.
בדקתי, חקרתי והחלטתי על ה 111 (לא 111D) ואז נשאר לקנות...
ביסורי הרכישה גליתי את הדברים הבאים:
1. ב ZAP חצי מהחנויות שמפרסמות שיש להן 111 בעצם מוכרות לך 111D.
2. חצי מהחנויות שאתה שואל יגידו לך שההבדל ב 111 ו 111D הוא רק בכך שה 111D הוא OEM - שטות גמורה !!!
3. גם באתרים של החברות שמוכרות 111D הם מפרסמים יכולות שאין לו (כמו כתיבה של DVD-RAM).
אז למה אני מספר לכם את זה ??
כי זו רק דוגמה קטנה ולאחרונה שמעתי יותר מדי סיפורים על איך אנשים אכלו אותה...
היום כל ש*?!! קטן פותח חנות מחשבים (בלי להבין בכלום) ומוכר (בלי להבין בכלום) ואם אתה לא מבין מה אתה קונה - אתה נדפק !!!
סביר להניח שרוב החברה פה בפורום מבינים במחשבים ועליהם אי-אפשר לעבוד, אבל לאלו שמכם שלא - השמרו נפשותיכם....
** אם כבר נתקלתם בהודעה שכזו, זה מפני שאני מפיץ אותה בכל פורום אפשרי !!!
יובל
סוף כל סוף הצלחתי להכין סרט לצריבה בגודל המתאים ובאיכות שאני רוצה, ואז... הלך צורב ה DVD...
טוב, מה עושים ? קונים חדש.
מאחר ועד עכשיו עבדתי עם כונן 106 של פיוניר והייתי מאוד מרוצה ממנו החלטתי ללכת שוב על אותה סדרה.
בדקתי, חקרתי והחלטתי על ה 111 (לא 111D) ואז נשאר לקנות...
ביסורי הרכישה גליתי את הדברים הבאים:
1. ב ZAP חצי מהחנויות שמפרסמות שיש להן 111 בעצם מוכרות לך 111D.
2. חצי מהחנויות שאתה שואל יגידו לך שההבדל ב 111 ו 111D הוא רק בכך שה 111D הוא OEM - שטות גמורה !!!
3. גם באתרים של החברות שמוכרות 111D הם מפרסמים יכולות שאין לו (כמו כתיבה של DVD-RAM).
אז למה אני מספר לכם את זה ??
כי זו רק דוגמה קטנה ולאחרונה שמעתי יותר מדי סיפורים על איך אנשים אכלו אותה...
היום כל ש*?!! קטן פותח חנות מחשבים (בלי להבין בכלום) ומוכר (בלי להבין בכלום) ואם אתה לא מבין מה אתה קונה - אתה נדפק !!!
סביר להניח שרוב החברה פה בפורום מבינים במחשבים ועליהם אי-אפשר לעבוד, אבל לאלו שמכם שלא - השמרו נפשותיכם....
** אם כבר נתקלתם בהודעה שכזו, זה מפני שאני מפיץ אותה בכל פורום אפשרי !!!
יובל
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אכן יובל , זה המצב
בגלל זה שמתקשרים ושואלים אותי על מחשב מסוים , השאלה הראשונה שאני שואל היא מה הידע במחשבים
אנשים בלי ידע , אני ממליץ לשלם עוד כסף על מנת לקנות במקום אמין עם אחריות
בגלל זה שמתקשרים ושואלים אותי על מחשב מסוים , השאלה הראשונה שאני שואל היא מה הידע במחשבים
אנשים בלי ידע , אני ממליץ לשלם עוד כסף על מנת לקנות במקום אמין עם אחריות
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יובל,
אתה מדבר על ההבדל בין צרכן נבון ללא-נבון. אין לזה קשר אם עובדים על אנשים או לא.
אם אדם לא יודע מה הוא קונה, זו בעיה שלו - לא של המוכר.
אם אתה לא יודע לבדוק עגבניות, אל תאשים את הירקן שהוא מחזיק עגבניות רקובות.
><>
><>
נציג AQUA-AUDIO
אתה בטוח ??
אתה בטוח ??...
נסה אצל נעה להזמין את ה 111 ותראה מה תקבל... תסתכל מה מופיע באתר שלהם...
גם אצלהם כמו בהרבה חנויות הם מפרסמים משהו אחד ומוכרים משהו אחר בטענה (הלא נכונה) שזה המוצר היחידי שהיבואן מביא...
המקום היחידי בו מצאתי אמיונות הוא החברות הגדולות שמוכרות מחשבים מוכנים (אני מחזיק כבר ב 4 דורות של מחשבי דל). הם לא יעיזו לעשות מצג שווא....
לילה טוב,
יובל
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני "נפלתי" בצורה דומה כשהלכתי לקנות צורב LG4160B לאחי ומכרו לי LG4161B . הנחתי שמספר המודל הגבוה יותר מצביע על שיפור מינורי.
בדיעבד התברר שזו גרסה מוקטנת של ה- 4160 ללא DVD-RAM ויותר גרוע ללא כל עדכון FIRMWARE.
בדיעבד התברר שזו גרסה מוקטנת של ה- 4160 ללא DVD-RAM ויותר גרוע ללא כל עדכון FIRMWARE.
כולכם צודקים אבל
גם אנח נו כמחפשי מציאות צרכים להבין שאם מוצר מסויים עולה בחו"ל וברוב החנויות בארץ X כדאי שנחשוד אם מוכרים אותו בחנות אחרת בחצי מחיר.
אני לפני כל קניה עושה את הנ"ל :
1. מתקשר ומבקש לדבר עם משהו שמבין
2. שואל את שמו ורושם לי
3. מבקש ממנו כי יבדוק על המוצר עצמו במו עיניו ויומר לי את הדגם בלי סיפורים.
4. מדפיס עותק מהאינטרנט עם פרסום המוצר.
5. בא ולוקח את המוצר לבד ורק שם משלם לעולם לא מזמין משלוח
ניצלתי כך לפחות 4 פעמים.
בפנדה שהיא חנות טובה עשיתי את כל הנ"ל למעט סעיף 5 בקניית זכרון מהיר שעולה פי שניים מהרגיל. התעצלתי לבוא לקחת שכן הם בקסריה ומה קיבלתי הביתה ? את האיטי כמובן.
היתרון שם שמדובר בחנות איכותית ולאחר מספר ימים שלכו עם שליח מיוחד את המוצר שהזמנתי ושלמתי בהתחלה.
אני לפני כל קניה עושה את הנ"ל :
1. מתקשר ומבקש לדבר עם משהו שמבין
2. שואל את שמו ורושם לי
3. מבקש ממנו כי יבדוק על המוצר עצמו במו עיניו ויומר לי את הדגם בלי סיפורים.
4. מדפיס עותק מהאינטרנט עם פרסום המוצר.
5. בא ולוקח את המוצר לבד ורק שם משלם לעולם לא מזמין משלוח
ניצלתי כך לפחות 4 פעמים.
בפנדה שהיא חנות טובה עשיתי את כל הנ"ל למעט סעיף 5 בקניית זכרון מהיר שעולה פי שניים מהרגיל. התעצלתי לבוא לקחת שכן הם בקסריה ומה קיבלתי הביתה ? את האיטי כמובן.
היתרון שם שמדובר בחנות איכותית ולאחר מספר ימים שלכו עם שליח מיוחד את המוצר שהזמנתי ושלמתי בהתחלה.
דעות מסוג אלו מצדיקות את העניין שלמוכר מותר לדחוף דברים לאנשים גם אם זה לא מה שהם צריכים או מבקשים בגלל חוסר ידע.דוחף_לויתן כתב:יובל,
><>...
ההקבלה לעגבניות היא לא נכונה כי כשאני בא לקנות עגבניה אז אם היא רקובה אני לא מאשים אף אחד אלא פשוט לא קונה אותה,
אבל כשאני מגיע לחנות מחשבים ויש לי צרכים מסוימים ומה לעשות שרוב האוכלוסיה לא בקיאה במספרים הסידוריים של הדגמים במדוייק ולפעמים איזו אות אחת משנה את כל הסיפור
והמוכר מרשה לעצמו לעגל פינות אז זה רע מאוד ויוצר מצב שאנחנו צריכים להיות חשדנים כל הזמן.
צודקים 100 % אבל .....
במקרה שלך אם בכל זאת תרצה PIONEER 111 ישנה אפשרות להפוך את ה 111 -D ל 111 או אפילו ל 11 XL , לפי הבנתי ה HARDWARE אותו דבר רק ה FIRMWARE שונה כמובן על אחריותחה בלבד ראה לינק מצורף .
http://club.cdfreaks.com/showthread.php ... ge=2&pp=25
http://club.cdfreaks.com/showthread.php ... ge=2&pp=25
Re: צודקים 100 % אבל .....
IZCHAKW כתב:במקרה שלך אם בכל זאת תרצה PIONEER 111 ישנה אפשרות להפוך את ה 111 -D ל 111 או אפילו ל 11 XL , לפי הבנתי ה HARDWARE אותו דבר רק ה FIRMWARE שונה כמובן על אחריותחה בלבד ראה לינק מצורף .
http://club.cdfreaks.com/showthread.php ... ge=2&pp=25...
תודה. אני אנסה את זה..
יובל
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

אני לא מסכים איתך ליאור,
אם אתה לא יודע לזהות איך נראית עגבניה רקובה, אתה תקנה עגבניות רקובות.
אם מישהו לא יודע לזהות דגם ספציפי, זו בעיה שלו - לא של המוכר.
><>
><>
נציג AQUA-AUDIO
לא מסכים,דוחף_לויתן כתב:אני לא מסכים איתך ליאור,
><>...
אם אני בא לחנות עם שם של דגם מסויים והוא טוען שיש לו דגם מתקדם יותר והוא לא או שהמוכר מציג יכולות שאין למוצר ( על זה הדיון בשירשור ) אז זו כבר הונאה.
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

אולי לא הבנתי את התלונה. מתוך דבריו של הכותב אני מבין שאלו שמוכרים
את המוצרים אינם מקצועיים, ולכן מתוך בורות מטעים את הקונה.
אתה הבנת משהו אחר?
><>
אתה הבנת משהו אחר?
><>
נציג AQUA-AUDIO
עוד תגובה
זה בכלל לא משנה מאיזה סיבה !!!!דוחף_לויתן כתב:אולי לא הבנתי את התלונה. מתוך דבריו של הכותב אני מבין שאלו שמוכרים
אתה הבנת משהו אחר?
><>...
אני בטוח שחלק מטעים מתוך בורות - מה לעזאזל אתה עושה בחנות מחשבים אם אתה לא מבין בהם ?? אני במקצועי מהנדס חשמל/מחשבים ולכן לא תראה אותי עובד בכימיה. זה נורא פשוט אם אתה לא מבין (ולא משנה אם פשוט לא למדת את חומר או שאתה לא מבין או שסתם המונח DVD-RAM לא אומר לך כלום) במחשבים אל תמכור אותם או לפחות כשמישהו יגיע לחנות שלך תציג את עצמך כ"טמבל" למחשבים ולא כמומחה/מבין/ידען וכו...
ואני בטוח שחלק מטעים כי הם יודעים שחלק גדול מהקונים פשוט לא מבינים והרבה יותר קל לדחוף לך מחשב פנטיום 17 עם 5G זכרון למרות שאתה רוצה לגלוש רק באינטרנט..
בינינו, כמה אנשים קונים מחשבים ולא יודעים בדיוק מה הם קנו ?? כמה אנשים קונים מחשבים ומגלים להפתעתם ביום בהיר אחד שה 128M של הכרטיס מסך הוא חלר מה 512M של המחשב (וזו סתם דוגמא, שנתקלתי בה אתמול אצל שכן של שכן של שכן שלי).
שורה תחתונה: כשאתה בא לקנות מחשב תניח שמולך עומד מישהו שהוא לא יותר חכם ממך, ולרוב לא יותר מבין ממך והוא רוצה לדחוף לך את המחשב היקר ביותר. ותנהג בהתאם !!
לגבי ה-111D אני יודע את ההבדל הוא לא צורב DVD RAM אבל לא הבנתי את ההבדל בין ה-111 ל-XLshaked כתב:נדמה לי שדגמי הXL הם דגמי retail והDVR-111D הוא פשוט דגם OEM.
בעבר ט.ר לא יבאו את דגמים הXL, אני לא יודע איך זה היום....
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
Re: עוד תגובה
שכן של שכן של שכן שלך הוא פשוט שכן שלך, לא?yuvallon כתב:זה בכלל לא משנה מאיזה סיבה !!!!דוחף_לויתן כתב:אולי לא הבנתי את התלונה. מתוך דבריו של הכותב אני מבין שאלו שמוכרים
אתה הבנת משהו אחר?
><>...
אני בטוח שחלק מטעים מתוך בורות - מה לעזאזל אתה עושה בחנות מחשבים אם אתה לא מבין בהם ?? אני במקצועי מהנדס חשמל/מחשבים ולכן לא תראה אותי עובד בכימיה. זה נורא פשוט אם אתה לא מבין (ולא משנה אם פשוט לא למדת את חומר או שאתה לא מבין או שסתם המונח DVD-RAM לא אומר לך כלום) במחשבים אל תמכור אותם או לפחות כשמישהו יגיע לחנות שלך תציג את עצמך כ"טמבל" למחשבים ולא כמומחה/מבין/ידען וכו...
ואני בטוח שחלק מטעים כי הם יודעים שחלק גדול מהקונים פשוט לא מבינים והרבה יותר קל לדחוף לך מחשב פנטיום 17 עם 5G זכרון למרות שאתה רוצה לגלוש רק באינטרנט..
בינינו, כמה אנשים קונים מחשבים ולא יודעים בדיוק מה הם קנו ?? כמה אנשים קונים מחשבים ומגלים להפתעתם ביום בהיר אחד שה 128M של הכרטיס מסך הוא חלר מה 512M של המחשב (וזו סתם דוגמא, שנתקלתי בה אתמול אצל שכן של שכן של שכן שלי).
שורה תחתונה: כשאתה בא לקנות מחשב תניח שמולך עומד מישהו שהוא לא יותר חכם ממך, ולרוב לא יותר מבין ממך והוא רוצה לדחוף לך את המחשב היקר ביותר. ותנהג בהתאם !!...
לגבי התלונות על המוכרים, אני חושב שהן מוצדקות, אסור להם להגיד אפילו שבב של "עובדה" שהיא לא אמת מוחלטת, אם אני לא מבין והוא נתן עובדה לא נכונה זאת רק אשמתו ולא אשמתי.
דוחף, אין לי מושג איך הגעת לטענה שלך.
ואותו הדבר על מוכרי ה- LCD למיניהם עם הפיקציות שלהם, הגז בורח...