שומר המסך שלי מתחיל לעבוד לאחר דקה למרות שהוא מקונפג להרבה יותר
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
שלום,
לפני כחודשיים שמתי לב לתופעה שהשומר מסך שלי מתחיל לעבוד אחרי דקה למרות שהוא מקונפג לעבוד אחרי 10-20 דקות (לא משנה מה קינפגתי). חרשתי את גוגל וניסיתי הרבה פתרונות. שאלתי גם בעבודה (הייטק) ואמרו לי לנסות הרבה דברים מעניינים. שום דבר לא עזר. החלטתי ללכת על האופציה הקשה והכואבת מכל אבל זאת שתבטל לי את אופצית התוכנה ופירמטתי את המחשב. בהתחלה נראה שהכל הסתדר אבל כחודש וחצי לאחר הפירמוט, שומר המסך חוזר לעבוד אחרי דקה או שתיים למרות שקינפגתי לו 30!!!
יש למישהו רעיון?
תודה מראש
לפני כחודשיים שמתי לב לתופעה שהשומר מסך שלי מתחיל לעבוד אחרי דקה למרות שהוא מקונפג לעבוד אחרי 10-20 דקות (לא משנה מה קינפגתי). חרשתי את גוגל וניסיתי הרבה פתרונות. שאלתי גם בעבודה (הייטק) ואמרו לי לנסות הרבה דברים מעניינים. שום דבר לא עזר. החלטתי ללכת על האופציה הקשה והכואבת מכל אבל זאת שתבטל לי את אופצית התוכנה ופירמטתי את המחשב. בהתחלה נראה שהכל הסתדר אבל כחודש וחצי לאחר הפירמוט, שומר המסך חוזר לעבוד אחרי דקה או שתיים למרות שקינפגתי לו 30!!!
יש למישהו רעיון?
תודה מראש
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
כמה שאולות?
איזה כרטיס מסך? - יכול להיות שאתה משתמש ב AMD FUSION שמגדיר הגדרות חשמל וצג?
איזה מסך? - אולי למסך יש מצב חסכון אנרגיה?
BIOS - אני לא בטוח אבל אני חושב שיש כאלה עם הגדרות לניהול צריכת חשמל.
\הגדרות חשמל במנהל התקנים - שים לב שהן חופפות להגדרות שומר המסך
איזה כרטיס מסך? - יכול להיות שאתה משתמש ב AMD FUSION שמגדיר הגדרות חשמל וצג?
איזה מסך? - אולי למסך יש מצב חסכון אנרגיה?
BIOS - אני לא בטוח אבל אני חושב שיש כאלה עם הגדרות לניהול צריכת חשמל.
\הגדרות חשמל במנהל התקנים - שים לב שהן חופפות להגדרות שומר המסך
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי אז ככה,
כרטיס המסך שלי הוא אונבורד. לוח האם הוא GYGABYTE. כרטיס המסך הוא ATI Radeon HD4200.
המסך שלי זה NUTECH שעבד גם עם המחשב הישן ולא היו לי בעיות כאלה אז לא נראה לי שהוא הבעיה.
ממה שאני זוכר בתחילת הדרך של המחשב החדש לא היו בעיות אבל לא בדקתי בביוס ויכול להיות שאיזה הפסקת חשמל פגעה בהגדרות. לא ידעתי שיש כאלה הגדרות בביוס אבל בהחלט שווה לבדוק. אני אבדוק מחר ואודיע.
תודה רבה על העזרה.
כרטיס המסך שלי הוא אונבורד. לוח האם הוא GYGABYTE. כרטיס המסך הוא ATI Radeon HD4200.
המסך שלי זה NUTECH שעבד גם עם המחשב הישן ולא היו לי בעיות כאלה אז לא נראה לי שהוא הבעיה.
ממה שאני זוכר בתחילת הדרך של המחשב החדש לא היו בעיות אבל לא בדקתי בביוס ויכול להיות שאיזה הפסקת חשמל פגעה בהגדרות. לא ידעתי שיש כאלה הגדרות בביוס אבל בהחלט שווה לבדוק. אני אבדוק מחר ואודיע.
תודה רבה על העזרה.
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

אם אתה עובד עם AMD תוודא שלא התקנת את התוכנה FUSION, אם התקנת תשנה את הגדרות שומר המסך או צריכת החשמל בלוח הבקרה
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא ראיתי תוכנה בשם FUSION ב ADD\REMOVE PROGRAMS.
בדתי גם בביוס ולא ראיתי שום דבר שמדבר על הגדרות שומר מסך.
עוד רעיונות?
תודה
בדתי גם בביוס ולא ראיתי שום דבר שמדבר על הגדרות שומר מסך.
עוד רעיונות?
תודה
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

מה לגבי הגדרות צריכת חשמל בלוח בקרה
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
שומר מסך נכנס לפעולה ?? או המסך כבה ?
איזה שומר מסך מופיע ? אתה נמצא בסביבת דומיין ?
איזה שומר מסך מופיע ? אתה נמצא בסביבת דומיין ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יש משהו אחר מקליק ימני של העכבר על שולחן העבודה ומאפיינים?mikee8 כתב:מה לגבי הגדרות צריכת חשמל בלוח בקרה...
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שומר מסך נכנס לפעולה.agent__smith כתב:שומר מסך נכנס לפעולה ?? או המסך כבה ?
איזה שומר מסך מופיע ? אתה נמצא בסביבת דומיין ?...
מה זאת אומרת איזה שומר מסך נכנס לפעולה? קוראים לו windows XP
אני לא בדומיין. WORKGROUP.
תודה
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

כן יש לך בלוח הבקרה הגדרות צריכת חשמל, שם אתה יכול לבחור מתי ואיך המסך ייכבה, אני לא סגור לגבי הפעלת שומר מסך משם אם אתה אומר שמופיע לך השומר מסך של XP אז זה אמור להיות בהגדרות התצוגה (כפתור ימני).
תנסה לבחור שומר מסך אחר ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה (לא בטוח שיעזור אבל סתם בשביל הספורט)
תנסה לבחור שומר מסך אחר ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה (לא בטוח שיעזור אבל סתם בשביל הספורט)
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סבבה
תודה
תודה